Apple iPhone 7 Plus...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Οι εντυπώσεις μου από την παρουσίαση των νέων συσκευών της Apple και πάντα σε σύγκριση με τα αντίστοιχα flagships με Android συνοψίζονται στα εξής:

1. Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
2. Αααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχαα!!
3. ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τώρα για να μην είμεθα ισοπεδωτικοί...
Μπορεί να είναι υποδεέστερο σχεδιαστικά ας πούμε από το S7 Edge, μπορεί να έχει χειρότερη οθόνη, μπορεί να έχει χειρότερο pixel density, μπορεί να είναι πιο βαρύ και πιο ογκώδες, μπορεί να έχει λιγότερη RAM και να μην έχει επέκταση για το βασικό χώρο σε storage, μπορεί οι κάμερες να πετάγονται από το σασί σαν βυζγιά, να έχει χειρότερη μπαταρία, να είναι λιγότερο αδιάβροχο, να μην μπορείς να βάλεις ένα ζευγάρι γ@μημένα ακουστικά και να πρέπει να κυκλοφορείς με 37 φορτιστές και αντάπτορες αλλά ντάξει... μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Εξάλλου εμείς οι αιφονάκηδες δεν θέλουμε αυτά τα εξτραδάκια. Δεν μας ενδιαφέρουν ρε παιδίμ... :p

Reaction score
752
Οι εντυπώσεις μου από την παρουσίαση των νέων συσκευών της Apple και πάντα σε σύγκριση με τα αντίστοιχα flagships με Android συνοψίζονται στα εξής:

1. Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
2. Αααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχαα!!
3. ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!
Κάτσε να τα δούμε από κοντά πρώτα.

Άσε που το ιφόνι κάνει κάποια χρήσιμα πραγματάκια που το αντροιντ ή δεν τα κάνει καθόλου ή τα κάνει δύσκολα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.320
Ρε Γονδολέτα, πώς έσπασες τον κωδικό του Μπαγιάτικου; :D

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Reaction score
457
Φωνητική κλήση
Πλαϊνό κουμπί για αθόρυβο.
Ενιαίο email
Face Time
έπεσες έξω σε όλα...
φωνητική κλήση κάνει
αθόρυβο μπαίνει με το - του volume πατώντας το είτε συνεχόμενα είτε μία φορά και την νότα, ε΄τε ακόμα και από τα quick tiles...γρήγορα, εύκολα και χωρίς να θέλω αλλαγή hardware λόγω χρήσης (γκούχου γκούχου)
ενιαίο email ....χμμ, έχεις καιρό να τσεκάρεις το gmail...
face time...also check duo!! :)
κάτι άλλο που δεν κάνει?

Reaction score
752
έπεσες έξω σε όλα...
φωνητική κλήση κάνει
αθόρυβο μπαίνει με το - του volume πατώντας το είτε συνεχόμενα είτε μία φορά και την νότα, ε΄τε ακόμα και από τα quick tiles...γρήγορα, εύκολα και χωρίς να θέλω αλλαγή hardware λόγω χρήσης (γκούχου γκούχου)
ενιαίο email ....χμμ, έχεις καιρό να τσεκάρεις το gmail...
face time...also check duo!! :)
κάτι άλλο που δεν κάνει?
Για πες πως κανει φωνητική κλήση το αντροιντ.
Face Time πως ?

[DOUBLEPOST=1473418978][/DOUBLEPOST]
Ρίλι?
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/08/02/exploding-iphone-leaves-man-with-third-degree-burns/
[DOUBLEPOST=1473418003][/DOUBLEPOST]
Δηλαδή σου κάνει και το iphone 4. :p
Πραγματι. Εγω 2 πραγματα χρησιμοποιω και αυτα δεν τα κανει το S7 που πηρα.

Με βλεπω για iphone 8 του χρονου ;)

Last edited:

Reaction score
752
δηλαδη: Βαστα τουρκο να γεμισω ! :p
[DOUBLEPOST=1473419975][/DOUBLEPOST]
Τόσο μελετημένα έχεις και τα ηχητικά; :p:D
Εχω και AppleTV καλε !!

Reaction score
457
αν και φαίνεται ότι δεν έχεις όρεξη να αχοληθείς και καλώς ή κακώς έχεις καταλήξει σε αυτό που θες, σου παραθέτω τα στοιχεία, έτσι για να βρίσκονται :

Top list of Google Now voice commands ;) Tα έχεις δοκιμάσει?

Face time ξαναγράφω ότι υπάρχει το αντίστοιχο Google Duo. Tο έχεις δοκιμάσει?

Από τους τρεις τρόπους που σου έγραψα για το αθόρυβο προφίλ, πόσο αργός λες να είναι ο καθένας? Tο έχεις δοκιμάσει?

Τώρα θα σου έλεγα να πάμε στο τι κάνει το android που δεν κάνει το iphone, αλλά να σου πω την αλήθεια το αφήνω στους υπόλοιπους . Καλό μεσημέρι :)

Reaction score
752
αν και φαίνεται ότι δεν έχεις όρεξη να αχοληθείς και καλώς ή κακώς έχεις καταλήξει σε αυτό που θες, σου παραθέτω τα στοιχεία, έτσι για να βρίσκονται :

Top list of Google Now voice commands ;) Tα έχεις δοκιμάσει?

Face time ξαναγράφω ότι υπάρχει το αντίστοιχο Google Duo. Tο έχεις δοκιμάσει?

Από τους τρεις τρόπους που σου έγραψα για το αθόρυβο προφίλ, πόσο αργός λες να είναι ο καθένας? Tο έχεις δοκιμάσει?

Τώρα θα σου έλεγα να πάμε στο τι κάνει το android που δεν κάνει το iphone, αλλά να σου πω την αλήθεια το αφήνω στους υπόλοιπους . Καλό μεσημέρι :)

https://www.androidpit.com/google-now-commands-how-many-do-you-know
Επειδή με ενδιαφέρει:
Στο ιφον πατάς παρατεταμένα το κουμπί και λες ‘κάλεσε τον ZiziK’
Και τον καλεί.

Στο S7 πως γίνεται αυτό ?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.186
Όπως;
Δεν χρειάζεται μανιουαλ (και η μάνα μου το λειτουργεί χωρίς να με ρωτάει όλη την ωρα ).

Συνεργάζεται άριστα με τις υπόλοιπες συσκευές Apple που εχω

Ειναι όμορφο

Εχει iTunes

Δεν σπάει @ρχιδι@

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.486
Ειναι όμορφο
Δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις χωρίς θήκη. Απαράδεκτο κι εδώ τελειώνει η συζήτηση.
Δεν σπάει @ρχιδι@
Επειδή σπάει αλύπητα @@ έφυγα πριν απο 5 χρόνια. Never again.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag