Apple iPhone 7 Plus...

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.154
Όχι. 6 εχει ο αδερφός μου. Χωρίς θήκη.
5 η μητέρα μου. Χωρίς θήκη.

Αν ειχα 6 δεν θα αναβάθμιζα, δεν τους δίνω λεφτα καθε δυο χρόνια, το βρίσκω μάταιο. Μονο οταν η διαφορά ειναι χαώδης πληρώνω. Αυτοί (και οι άλλοι) θέλουν να τους δίνω ενα χιλιάρικο καθε χρονο :roflmao:.

Εχω 4s,64GB. Ειχα και το 3s, και ενα ακόμα παλιότερο...(δεν θυμάμαι μοντέλο). Θήκη δεν ειχα ποτέ, μονο στα iPad των μικρών γιατι τα ρίχνουν.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.469
Όχι. 6 εχει ο αδερφός μου. Χωρίς θήκη.
Απο λάστιχο είναι τα χεράκια του;

Εχω 4s,64GB. Ειχα και το 3s, και ενα ακόμα παλιότερο...(δεν θυμάμαι μοντέλο). Θήκη δεν ειχα ποτέ, μονο στα iPad των μικρών γιατι τα ρίχνουν.
Άκου 4S, αυτά είναι μουσειακά. :p Μήτε τη μπάντα δεν έβαλες;

Αϊφονι μόνο, μόνο αυτό τίποτα άλλο!

ΥΓ θα είναι το πρώτο μου :p
Μη καλέ.

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.154
Άκου 4S, αυτά είναι μουσειακά. :p Μήτε τη μπάντα δεν έβαλες;
Μουσιακο αλλα παιρνει τηλέφωνα και παίζει iTunes. Και navigation μια χαρα. .

Αν δεν ήθελα να κάνω τιμολόγια για να μην τους τα δώσω στους φόρους και στις εισφορές, δεν θα έπαιρνα καινούργιο. Φουλ έξοδα σε IT στο τέταρτο τρίμηνο μην μου τα φάει ο κατρουγκαλοτσιπρας

Όχι ούτε μπάντα...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.548
Η αλήθεια είναι ότι χρόνια τώρα έχω βολευτεί με το ios, αλλά ναι υπάρχει η αίσθηση ότι η apple μας δουλεύει. Minimal και ετεροχρονισμένες αναβαθμίσεις με μεγάλο κόστος.
Ξεκίνησα λοιπόν την εξοικείωση με android tablet και βλέπουμε.
Για την ώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με βλέπω να αγοράζω την χειροβομβίδα (note)!:D

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.469
Αυτό ας πούμε;

Η ίδια εταιρεία δεν φτιάχνει τα Nexus;
Κατασκευάζει το μεγάλο Nexus, το 6p που έχω κι εγώ (το μικρό 5x είναι LG). Αλλά δε σου προτείνω εταιρεία, σου προτείνω Nexus.
Ή Pixel που μάλλον θα ονομάζονται σύντομα.

Η εμπειρία, άσχετα απο ομορφιές και edge και γραφίδες, είναι πολύ καλύτερη με καθαρό Android. Υπάρχουν και μνιά-δγυό ακόμα επιλογές, OnePlus πχ.
Μπορείς βέβαια να μπλέξεις με roots και άλλα κουραστικά για να το έχεις καθαρό σε άλλες συσκευές.

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.186
Αν και θαυμαστής της Apple (δεν μετράνε για μένα μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά), σύντομα θα πάρω το Oneplus 3. Θελω μίνιμουμ 5,5" ( όπως το Plus που έχω) και δεν πληρώνω πάνω απο 400€ για Android συσκευή.

Το ξέρω ότι θα βρίζω με το Android, όπως και παλιότερα που έκανα αλλαγές για δοκιμή. Δεν αμφισβητώ τις δυνατότητες του λειτουργικού, απλά προτιμώ τη φιλοσοφία και τη σχεδίαση του iOS. Έχω και ένα κάρο αγορασμένο software που θα "χάσω" με την αλλαγή.

Θα μου πείτε γιατί δεν παίρνω το iPhone 7 Plus ή γιατί δεν κρατάω το 6 Plus που με καλύπτει πλήρως στο λειτουργικό κομμάτι;
Γιατί είχα αποφασίσει ότι τον Σεπτέμβριο θα πάρω νέο smartphone. Αλλά μου έπεσαν μαζεμένα έξοδα (εφορία, ΕΝΦΙΑ, ασφάλειες, παιδικός σταθμός, κλπ) που ξεπέρασαν κατά πολύ το διαθέσιμο ποσό του μήνα και έτοιμα (πεταμένα) λεφτά για gadgets δεν δίνω. Το 7 Plus μέχρι τις γιορτές θα έχει 800+...

Το ήδη υπάρχον 6 Plus δεν μπορώ ψυχολογικά να το κρατήσω. Είναι δυο μοντέλα πίσω κι όσο κι αν έχω ηρεμήσει με τέτοια θέματα δεν τα έχω ξεπεράσει.

Το Oneplus 3 θα το είχα πάρει τον Αύγουστο, αλλά σταμάτησαν τις πωλήσεις στην Ευρώπη μέχρι τις 12 του Σεπτεμβρίου λόγω μη δυνατότητας κάλυψης της ζήτησης.

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.154
Το ήδη υπάρχον 6 Plus δεν μπορώ ψυχολογικά να το κρατήσω. Είναι δυο μοντέλα πίσω κι όσο κι αν έχω ηρεμήσει με τέτοια θέματα δεν τα έχω ξεπεράσει.
Δεν εχεις κανει το εμβόλιο; :o

melina

Cargo 200
Reaction score
45.053
Ελα ρε συ! Θα σου δίνω το δικό μου τις μισές μέρες του μήνα να σου περνά ο νταλκάς μέχρι τις γιορτές. Για κάτι τέτοια είναι οι φίλοι να μοιράζονται τα possessions τους :D

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.784
Members
38.494