Spdif macbook pro

Reaction score
19
Παιδιά καλησπέρα έχω το εξής θέμα. Το Macbook pro μου έχει ψηφιακή έξοδος ήχου (mini toslink). Που σημαίνει οτι το συνδέω στον AV ενισχυτή και ακούω μουσική απο το Macbook. Το πρόβλημα είναι μερικές φορές παίζει και μερικές φορές όχι. Επειτα απο επικοινωνία με την Apple δέν έγινε τίποτα σημαντικό. Ο ενίσχυτής δέν έχει θέμα γιατι συνδέω και άλλες συσκευές και παίζουν κανονικά. Κάνω την ερώτηση αυτή μήπως αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.569
Το δικο μου (μοντελο 2015) δεν εχει καποιο προβλημα, χρησιμοποιω την οπτικη εξοδο σχεδον καθημερινα.

Reaction score
93
Τα ακουστικα δουλευουν κανονικά η παρουσιαζουν το ιδιο προβλημα?
Εχεις δοκιμασει να αντικαταστησεις το καλωδιο ?

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.569
Δουλεύουν κανονικά και ακουστικά και η οπτική spdif. Καλώδιo toslink, φθηνό, των 2.5 ευρω. Kαλώδια ακουστικών, ότι έχουν τα διάφορα ακουστικά που έχω.

EDIT: Σορρυ, νόμισα ότι οι ερωτήσεις ήταν προς εμένα.

Last edited:

Reaction score
93
Χωρις να ειμαι ειδικός ουτε μεντιουμ, θα δοκίμαζα να φυσιξω την εξοδο απο το λαπτοπ για τυχόν σκονες καθως επισης και δοκιμη με ποιοτικοτερο καλωδιο
Καλη επιτυχία και να θυμασαι once you go mac you never go back !!!!!!!!!!!!

Reaction score
19
Είναι του 2010 μοντέλο και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα. Mac 4ever. Τα ακουστικά δουλεύουν μια χαρά χωρίς πρόβλημα. Την έχω φυσήξει την επαφή μέχρι που το άνοιξα το Mac για να βάλω θερμοαγώγιμη πάστα στην cpu και να καθαρίσω το ανεμιστηράκι και φύσηξα με Σπρέυ μέσα στην επαφή. Με hdmi μου φαίνεται οτι ο ήχος δεν είναι ίδιος. Το μόνο που μένει είναι να πάρω άλλο καλώδιο αλλά φοβάμαι να πάρω κανένα ακριβό και μου μείνει.
[DOUBLEPOST=1473964658][/DOUBLEPOST]
Δουλεύουν κανονικά και ακουστικά και η οπτική spdif. Καλώδιo toslink, φθηνό, των 2.5 ευρω. Kαλώδια ακουστικών, ότι έχουν τα διάφορα ακουστικά που έχω.

EDIT: Σορρυ, νόμισα ότι οι ερωτήσεις ήταν προς εμένα.
Ισως δοκιμάσω το συγκεγκριμένο καλώδιο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.616
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75