Τελικη κινηση ... αλλαγη ενισχυτη!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
6
Καλημερα παιδια,

Εχω τα B&w 685 s2 με nad 326bee και ifi micro.Ο ενισχυτης ειναι 60αρης και δεν μπορει να τα οδηγησει σωστα. Οποτε να αναζητω εναν ενισχυτη μεχρι 800-900 ευρο για να παιξω τα ηχεια μου πιο σωστα.

Δοκιμασα εναν cayin 100w και καταλαβα ποσο αδικουσα τα ηχεια μου τοσο καιρο.

Το προβλημα ειναι οτι κανεις δεν δινει για δοκιμη ενισχυτες. Εγω στον νου μου απο αυτα που διαβαζω εχω τους arcam και τους roksan χωρις να χω ακουσει καποιον.

οποτε τι προτεινετε;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.114

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.114
Ολοκληρωμένο ενισχυτή ζήτησε ο άνθρωπος. :)

Δεν είναι. Είναι αυτό που ζήτησε.
Ναι και οχι.

Μπορει μεσω της πρωτης προτασης να φτασει στο ιδιο αποτελεσμα (αφου εχει και Dac), με λιγοτερα χρηματα, και με δυνατοτητα δοκιμης, αρκει να υπαρχουν γνωσεις.
Και καπου στο φορουμ υπαρχει μια χθεσινη συζητηση για μια αντιστοιχη (περιπου) πωληση.

Anyway.

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Nick η πρόταση ήταν σοβαρή, μίας σοβαρής εταιρείας. Aπό έναν σοβαρό άνθρωπο. Τσέκαρε ένα review εδώ.

Αν τον πάρεις έτοιμο η customιά ενίοτε πληρώνεται ακριβά.

Δες επίσης εδώ. Ακουστικές εκτιμήσεις εδώ και εδώ.

Τώρα εσύ ζητάς έναν ολοκληρωμένο plug 'n' play και εμείς πέσαμε πάνω σου με DIY προτάσεις. Ίσως γι'αυτο αντιδράς αμυντικά. Μπορείς να κάνεις την παραγγελία από hypex και να τα δώσεις σε κάποιον συνοικιάκο σου ηλεκτρονικό να τα μοντάρει. Θα γλυτώσεις χρήματα και κόπο. Μία δοκιμή θα σε πείσει. Με ένα επιπροσθέτο budget 100-200 ευρώ το ίδιο μπορεί να γίνει με έναν προενισχυτή.

Το πού θα καταλήξεις είναι δικό σου θέμα, επειδή όμως το budget σου στο επιτρέπει, οι επιλογές είναι πολλές. Οφείλεις στον εαυτό σου και στα ζεστά ευρώ που θα ξοδέψεις να είναι κάτι αξιόλογο και αυτό να γίνει μέσω συστηματικής έρευνας

Επίσης δεν χρειάζεται να είσαι καχύποπτος με τις προτάσεις μας. Δεν έχουμε κανένα κέρδος. Να είσαι καχύποπτος με οποιονδήποτε πωλητή προσπαθεί να σου πασάρει προϊόν απο το οποίο αυτός θα έχει κέρδος, εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε.

Αν θες να ακολουθήσεις την πεπατημένη, κανένα πρόβλημα αρκεί να έχεις μία συνολική εικόνα των επιλογών σου. Μία ολοκληρωμένη πρόταση που μπορώ να κάνω είναι ο XTZ A100 D3. Αν δε κάνω λάθος μπορείς να κανονίσεις ακρόαση στη Location Sound. Επίσης οι Xindak φημίζονται για το VFM τους και κάπου βόσκει ένας στις αγγελίες.

Reaction score
6
αντιδρασα γτ δεν μ αρεσε ο τροπος. Ειμαι στα πλαισια αναζητησης για ενισχυτη και πεταξε ο αλλος ενα link που δεν λεει τι ακριβως ειναι,τι κανει,γενικα τι παιζει,ποσα watt...ουτε τιμη και ουτε καν εαν ταιργιαζει με τα ηχεια μου κτλ. Οποτε εγω πως μπορω να το λαβω σοβαρα;

Εξηγησε μου αυτο ειναι ενισχυτης; ποσο κανει; γτ να χρειαστω προενισχυτη;

ο XTZ A100 D3 με μπερδεψε...με τα watt !! κατι λεει για ΑΒ mode,Α mode κτλ. Εγω ψαχνω κατι που να εχει σταθερα watt απο τα 8 οmh μεχρι τα 4 οmh οπως ο nad που ειχα.

οπως επισης και για τον Xindak δεν εχω αποψη. Μενω επαρχια δεν μπορω να ακουσω καποιον ενισχυτη με τα ηχεια μου στον χωρο μου....οποτε για αρχη θα ηθελα μια προσεγγιση για τα watt. Εγω ελεγα να κινηθω στα 100-120watts. Στην τιμη των 900 ευρο βρισκω ενισχυτες με 80-90watt και νομιζω οτι θα ναι μικρη αναβαθμιση μολις 20-30watt για τα b&w που ζητανε πολλα.
Μετα απο αυτο το ξεκαθαρισμα θα ηθελα καποιος να πει εαν εχει προσωπικη αποψη μονο για 2-3 ενισχυτες τι υφος εχουν και εαν ξερει κατα ποσο ταιργιαζουν με τα ηχεια μου. Το ματι μου επεσε στους arcam...!!o Cayin παντως με εντυπωσιασε παρα πολυ μαλλον λογω οδηγησης...στις χροιες δεν ειναι τοσο καλος...αλλα δεν παυει να ειναι smooth και ευχαριστος.

Reaction score
1.391
δε θελω να κανω το δικηγορο του διαβολου αλλα ο "αλλος" ασχοληθηκε για να σε βοηθησει...δεν ειδα κανενα "τροπο"

εστειλε καποια λινκ...
τωρα αν εσυ δεν καταλαβαινεις κατι , σιγουρα μπορεις να ρωτησεις πως ,τι, και γιατι ...

και απο τις επομενες ερωτησεις σου καταλαβαινω οτι δεν εχεις γνωσεις , οποτε θελει λιγη υπομονη το πραμα....
τωρα οσο αφορα το θεμα , καλοι ειναι ολοι αυτοι που αναφερεις...arcam roxan ,
επισης την προταση για τον XTZ A100 D3 μην την περασεις στο ντουκου

φιλικα παντα

Reaction score
6
υποτιθεται οτι ανοιξα θεμα γιατι δεν ξερω. και υποτιθεται οτι ανοιξα θεμα για να παρω καποιες ολοκληρωμενες προτασεις.υποτιθεται. δεν κατηγορησα αλλα μην λες οτι ασχοληθηκε γτ απλα δεν απαντησε ολοκληρωμενα.-

απο κει και περα ο XTZ A100 D3 τι προελευσης ειναι;ποσα watt γτ με μπερδεψε λιγο με τα mode που αναγραφει;

και οσο για τα υπολοιπα ερωτηματα μου περιμενω απαντησεις για να δω τι επιλογες εχω και πως θα κινηθω.

Reaction score
1.391
το ηχειο σου με
Sensitivity 87dB spl (2.83V, 1m)
ειναι λιγο δυσκολο και τα θελει τα βατακια του οπως σωστα ανακάλυψες..
επισης 8ωμ με βουτα στα 3,5

οποτε στη περιπτωση του XTZ A100 D3 , εισαι μια χαρα με τα
2x110W 8 ohm RMS
2x180W 4 ohm RMS
αν αν αν θελεις να τον λειτυργησεις σε ταξη Α , τα βαττ θα γινουν 50 στα 8ωμ, αλλα θα εχεις περισσοτερες αρμονικες , γλυκο ηχο δηλ..
[DOUBLEPOST=1474104616][/DOUBLEPOST]
αν το dac σου έχει volume πάρε έναν crown xls1500.

Θα πάθεις κωλούμπρα-ζαβλαμά και όλα τα άλλα μαζί.
ειδες το φως το αληθινο και συ ε?

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Κάπου στις αγγελίες υπάρχει και ένας Primare I30. Σοβαρό και καλοκατασκευασμένο μηχανάκι, 2x100 watts, δεν ξέρω πώς θα τα πάει με τα B&W.

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.114
δεν κατηγορησα αλλα μην λες οτι ασχοληθηκε γτ απλα δεν απαντησε ολοκληρωμενα.-
Ευχαρίστως να απαντησω ολοκληρωμενα, αν ρωτουσες αντι να κοροϊδεύεις θα ηταν καλυτερα. Η επιθετικοτητα δεν βοηθαει.., Chill out ;)

Δεν μπορω να ξερω τι ξερεις. Σου εδωσα ενα ερέθισμα προς μια value for money+++ κατευθυνση. Αν δεν ξερεις ρωτας, δεν ειναι ντροπη, κανεις δεν ηξερε πριν μαθει.

Τελος παντων: Ειναι ενα λινκ για εναν πολυ καλο Class D ενισχυτη (UcD). Εαν εχεις Dac με variable output (και αν οχι παλι γινεται δουλεια) χρειαζεσαι 2 τετοια+ τροφοδοτικά τους+ κουτι+ καποιον να στα συναρμολογησει, και εχεις ενισχυτη πολλαπλασιας αξιας.

Αλλιως αν δεν θελεις να μπλεξεις, παιρνεις εναν απο τους NAD που σου εβαλα σε λινκ, οι οποιοι ειναι βασισμενοι παλι στο UcD (το πρωτο λινκ), δηλαδη το ιδιο σε ετοιμο προϊον. Δεν ειναι βλακες εκει στην NAD.

Reaction score
6
αρα DimitrisTop ο XTZ A100 D3 στην ταξη Α θα παιζει σαν nad....ενω στο Mode ab ενας θεος ξερει πως θα παιζει......

ποιοι NAD π ειναι βασισμενοι παλι UcD ?! και ποσο κανουν ; και με τι watt?!

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88