- Reaction score
- 238
Τα μικρά ενεργά της PMC και τελείωσες. Διαφορετικά, μπορείς να δείς της ΑΤC, αν και νομίζω είναι off budget
Εγώ Δημητρη τέτοια θέματα δεν έχω άλλα μα την παναγια τέτοια κακογουστια δεν την εβαζα στο σαλονι με τίποτα.Μα τι τσίκενζ είστε.
Σκίστε τη γάτα ρεεεε!
Μετά πάρτε ενεργά και "φροντίστε" το χώρο.![]()
Αν παιζουν καλα και το εμφανισιακο δεν σε χαλαει, εισαι ενα βημα πιο μπροστα απο εμενα.Ετσι ειπα κι εγω στην αρχη, αλλα οσο τα κοιταω τα συνηθιζω.
Τοοοσο πολυ χαλια σου φαινονται?:
View attachment 63967
Με τη στερεοφωνική εικόνα που υποψιάζομαι και υπονοείται ότι προσφέρουν τα συγκκεριμένα Linkwitz εξυπακούεται ότι θα φας φοβερή παντόφλα. Διότι μαζί με τα ηχεία θα βρίσκεται και όλο το μουσικό συγκρότημα στο σαλόνι σου. Πολύς κόσμος ρε παιδί μου.Sorry αλλα αυτο το πραγμα σε σαλονι δεν μπαινει οσο καλα και να παιζει...και μην μου πειτε μα μου γιατι το παντοφλομετρο θα πιασει 20.000 στροφες ετσι και σκασει τετοιο ακαλαισθητο πραγμα στο σαλονι.
- μα αυτά είναι καλαίσθηταΕτσι ειπα κι εγω στην αρχη, αλλα οσο τα κοιταω τα συνηθιζω.
Τοοοσο πολυ χαλια σου φαινονται?:
View attachment 63967
Το TATRA πόσα cc είναι? Ρωτάω για τα τέλη κυκλοφορίας ...
- δεν έχει τέλη , καίει βιομάζα (πρώην κατόχους παθητικών ηχείων )Το TATRA πόσα cc είναι? Ρωτάω για τα τέλη κυκλοφορίας ...