Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Στο χρώμα μόνο τα χαλάμε, αν υπήρχε τίποτα σε Μαύρη Αίγα.Μερακλή σας βρίσκω ημίαιμε Βουλκάνιε.
Προβλέπω να γίνεται η χαρά του ποδολάγνου φετιχιστή αυτό το thread.
Εγώ ψηφίζω αυτό πάντως (είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει και στο Στάθη) :
![]()
Περάστε απ' το σπίτι να σας δώσω βάσεις!Μερακλή σας βρίσκω ημίαιμε Βουλκάνιε.
Προβλέπω να γίνεται η χαρά του ποδολάγνου φετιχιστή αυτό το thread.
Εγώ ψηφίζω αυτό πάντως (είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει και στο Στάθη) :
![]()
- μισό . . . την έχω . . .Στο χρώμα μόνο τα χαλάμε, αν υπήρχε τίποτα σε Μαύρη Αίγα.![]()
- κυνόδονταςμοντελο: φρονιμητης (ηταν εμνευσμενο απο την ομονυμη ταινια...)
![]()
![]()
Περάστε απ' το σπίτι να σας δώσω βάσεις!
Τι μου έφερε το γ@μηδόσκυλο προχθές;
Το πέταξα στα χόρτα που περιμένουν το Νοέμβριο για κάψιμο αλλά την επομένη, χθες, έφερε κι άλλο.
Πράγμα που σημαίνει πως πιθανόν να υπάρχει μιά ανεξάντλητη πηγή ελαφοπόδαρων κάπου κοντά, με το μόνο περιορισμό του ενός ανα ημέρα.
Προντάκσον!
Θα ήθελα να δω μιά μέρα αυτό το @@ που τα σκοτώνει και τους κόβει τα πόδια για να χωρέσουν στο αυτοκίνητο.
Γιατί τα λέτε εξεζητημένα αυτά που δείχνετε; οι δικές σας γυναίκες δηλαδή τι φοράνε;
- καλά κάτσε να ανοίξω θέμα : ''βελτίωση ενεργών ηχείων , μέσω αλλαγής εσωτερικής καλωδίωσης'' . . .Kαι όμως όχι, σε ενεργά πήγαν!![]()
- τις παντόφλες τις τεμαχίσαμε και τις κάναμε hiend -diy αντικραδασμικά συσκευώνούτε κάτι παντοφλέ δλδ;
Αν τον δεις, μπορείς να βάλεις το δικό του πόδι σεΠεράστε απ' το σπίτι να σας δώσω βάσεις!
Τι μου έφερε το γ@μηδόσκυλο προχθές;
Το πέταξα στα χόρτα που περιμένουν το Νοέμβριο για κάψιμο αλλά την επομένη, χθες, έφερε κι άλλο.
Πράγμα που σημαίνει πως πιθανόν να υπάρχει μιά ανεξάντλητη πηγή ελαφοπόδαρων κάπου κοντά, με το μόνο περιορισμό του ενός ανα ημέρα.
Προντάκσον!
Θα ήθελα να δω μιά μέρα αυτό το @@ που τα σκοτώνει και τους κόβει τα πόδια για να χωρέσουν στο αυτοκίνητο.
*υπογλωσιο* Χριστε μου!!! τι μωρο ειναι αυτοοοοοοοοοοοο !!!! ... αλλο...σαγιοναρα...αλλο μονο-σαγιοναρα...δικο μου λαθος δεν το διευκρυνησα..!!- χμμμμμμμμμμμμμμμμμ . . .. . .
![]()