Απάτη μέσω των αγγελιών

Reaction score
4
Εγώ να ρωτήσω τώρα κάτι....πριν χρόνια που είχε γίνει ένα σκηνικό με δαύτον και κάποιοι πηγαίναν σε ανακριτές,εισαγγελείς και δικαστήρια..
τι έγινε ρε παιδιά?
Έστω καμιά φάτσα?
Ένα μούτρο δεν τον είδε κανένας να του στείλουμε καμιά εθελοντική ''βοήθεια στο σπίτι'' να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και να πιάσει η ευχή του προ προηγούμενου καλού Χριστιανού :whistling: svellinis''στους γιατρούς να τα φάει''?:spiteful::tongue::D:D

Υ.Γ. Οι φυσιοθεραπείες αποκατάστασης δεν περιλαμβάνονται στην παραπάνω ευχή...ας τις πλερώσει από την τσέπη του:roflmao::roflmao::roflmao:

Last edited by a moderator:

Reaction score
4
Πονηρό ποστ Νο402 !!!!!!:whistling::acute::acute::acute:

Mayday!! Mayday!!!:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Το επιβεβαιώνει κανείς αυτό το μουτράκι?
[DOUBLEPOST=1475688210][/DOUBLEPOST]ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ @#&*^%$.........
ΕΙΠΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ....650 ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ........
ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΤΟΝ *&%^$#@.........ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΗΛ ΤΟΥ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ.
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.650
Βάλε καλέ παπάκια στις κακές λέξεις πριν σε δει κανείς;)

Reaction score
4
ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ.........ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΠΑΓΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ..

ΕΧΕΙ ΕΝΑ LANDROVER ΤΖΙΠΑΚΙ ΠΑΛΙΟ(ΔΕΣ ΦΩΤΟ)ΚΑΙ ΕΝΑ DAEWOO MATIZ ΠΡΑΣΙΝΟ

ΕΧΩ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ....

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.650
Μην αγχώνεσαι Τριαντάφυλλε...πιστεύω ότι κάτι οργανωμένο θα αποδώσει....πίστη και ψυχραιμία
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Reaction score
4
Ξερεις μηπως να μου πεις αν ειναι το ιδιο ατομο με διαφορετικα στοιχεια?Λεκκας και Αργυριαδης?
[DOUBLEPOST=1475693471][/DOUBLEPOST].............................. ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΙΟΖΗΣ......ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ......................

• Like
Reactions: vsm

Reaction score
7
Το να οργανωθείτε και να.πάτε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν παίζει...
Εγώ είμαι στην διάθεση οποιου θέλει να βοηθήσω πάντα σε νόμιμα πλαίσια.
Σχόλια και μαγκιές του στυλ.θα τον γ@μησω, θα τον σπάσω τα κοκκαλα άστο χορτάσαμε από κατουρηματα, πραξεις θέλω να δω με ονοματεπώνυμα.

Reaction score
4
Το να οργανωθείτε και να.πάτε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν παίζει...
Εγώ είμαι στην διάθεση οποιου θέλει να βοηθήσω πάντα σε νόμιμα πλαίσια.
Σχόλια και μαγκιές του στυλ.θα τον γ@μησω, θα τον σπάσω τα κοκκαλα άστο χορτάσαμε από κατουρηματα, πραξεις θέλω να δω με ονοματεπώνυμα.
[DOUBLEPOST=1475789749][/DOUBLEPOST]τι γκαριζω τοση ωρα...... οποιος την εχει πατησει ασ μου στειλει το τηλ του........θα του κανω αγωγη.....εχω μιλησει με δικηγόρο
[DOUBLEPOST=1475789806][/DOUBLEPOST]καποιοι εχουν μιλησει και στη διωξη.....ας κανουμε κατι

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.727
Τον έχεις συναντήσει;
Τον έχεις δει από κοντά;
Αν είναι σίγουρα αυτός και ξέρουμε και το μαγαζί του, τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα.

Reaction score
8
Παιδια αυτος στην φωτογραφια που βαλατε ειναι αυτος που συστηνεται .......................
[DOUBLEPOST=1475898519][/DOUBLEPOST]Γκέργκες Τριαντάφυλλος Μπορεις να με στηλεις την ηχογραφηση του να καταλαβω αν ειναι αυτος ο Κλεφταρας ευχαριστω

Reaction score
638
Βρε παιδια ονοματα και φωτο για τον τυπο ανταλλαξτε με πμ αφου βλεπετε οτι ο τυπος εχει θρασσος εφτασε να κατηγορησει αστυνομικους θυματα του οτι τον εκβιαζαν και ξερει και να κινειται νομικα θα τραβαξει καμμια μηνυση για συκοφαντικη δυσφιμιση και θα τρεχουμε και μαζι και οιυπευθυνοι του site .
Μιχαλη μηπωςτο σκεφτηκατε αυτο μηπως να κατεβασετε τις φωτο και τα ονοματα καθως και τις συνδεσεις στο προφιλ του ?

Reaction score
7
Ο
Παιδια αυτος στην φωτογραφια που βαλατε ειναι αυτος που συστηνεται Γιωργος Αργυριαδης
[DOUBLEPOST=1475898519][/DOUBLEPOST]Γκέργκες Τριαντάφυλλος Μπορεις να με στηλεις την ηχογραφηση του να καταλαβω αν ειναι αυτος ο Κλεφταρας ευχαριστω
Όχι δεν είναι αυτός...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members