Εντυπώσεις κανείς απο το εν θέματι DAC? Απόψεις περι των τεχνικών του χαρακτηριστικών vs ανταγωνιστικές συσκευές (i.e. Dacmagic).
Είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπί προκειμένου να αναβαθμίσω μία EMU 0404 USB
Ευχαριστώ για τα καλορίζικα. Το μαλλί πήγε $499,00 αγορά DAC και $66,79 τα έξοδα αποστολής. Ο, τι μου έχει έρθει με USPS απο το Αμέρικα, δεν έχει τύχει να περάσει τελωνείο. Ελπίζω να συμβεί το ίδιο και τώρα. Εν αναμονή λοιπόν...
Καμία ιδέα για ζεύγος monitor ηχείων τα οποία θα συνδεθούν με το εν θέματι DAC? Επ' ουδενί λόγω ή τρόπω δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ώς τέτοια αλλά μόνον για σκοπούς HiFi, πιθανότατα και με τη συνδρομή ενός DEQ2496.
Είμαι μεταξύ Behringer 3031A και ADAM A7X αλλά κάθε άλλη ιδέα και άποψη καλοδεχούμενη.
Ενημερωτικά και για την αρτιότητα του νήματος, αναφέρω οτι εχθές παρελήφθη το εν θέματι DAC.
Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται να γνωρίζει, τα επιπλέον έξοδα (τελωνείο, φόροι, κλπ) ήταν €215,61.
Οι πρώτες πολύ preliminary ακουστικές εντυπώσεις είναι άριστες - στα δικά μου ανεκπαίδευτα αυτιά- με δεδομένο οτι αντικατέστησε μία EMU 404 στο ρόλο DAC.
Η δε ποιότητα κατασκευής είναι υψηλή με "solid "- "build like tank" αίσθηση απο τα υλικά και τη βαφή μέχρι το feel των ρυθμιστικών.