- Reaction score
- 107.213
Τι Κρητικός είσαι εσύ! 

παντα μισες δουλειες κανεις Μανωλακη![]()
Είδες τι κάνουν οι παρατηρήσεις;το πρόσθεσε μετά![]()
Μανώλη όταν ανεβάσεις το ριβιού για τον BenQ W8000 να κάνεις το ίδιο κόλπο;δηλαδή να βλέπεις μόνο εσύ το on/off του και μεις πάλι όχι;Το είχα ανεβάσει αλλά δεν φαινόταν σε εσας.
Μανώλη όταν ανεβάσεις το ριβιού για τον BenQ W8000 να κάνεις το ίδιο κόλπο;δηλαδή να βλέπεις μόνο εσύ το on/off του και μεις πάλι όχι;![]()
Από του '9300';εννοείται ότι θα είναι χειρότερο,αλλά έχει...άλλες χάρεςΜαλλον θα είναι χειρότερο αλλά θα δουμε...
Ναι...μπορείς και καλύτεραΣου άρεσε η μορφή του test;
Περιεκτικό και πλήρες.Σου άρεσε η μορφή του test;
Για τον 9300 vs 9200 λες?εγώ λέω για τον 9300 vs 7300Αν εξαιρέσουμε οτι αυτή η διαφορά τιμής υπάρχει μόνο στην Ελλάδα (όπου ο 9200 είναι πολύ φθηνός), κατά τη γνώμη μου η διαφορά της εικόνας μόνο δεν τα αξίζει.
Πιθανότατα όμως αξίζει η διαφορά στην ποιότητα κατασκευής και στις δυνατότητες.
Αυτό θα εξαρτηθεί από τον χώρο σου.Γειά στην παρέα! σκέφτομαι κάποια στιγμή να αγορασω κάποιον από τους δύο όταν πέσει η τιμή τους λίγο. αυτή την στιγμή έχουν 800-1000 ευρώ διαφορα περιπου μέταξυ τους.αξίζει τοσο πολυ αυτή η διαφορά που έχουν?
ο τοιχος ειναι μαυρος και εχει ενα μετρο αποσταση γυρο γυρο απο το πλαισιο , 150 " ειναι η οθονη οι αλλοι τοιχοι γκρι.θελω πιο πολυ για gaming και λιγοτερο για ταινιεςΑυτό θα εξαρτηθεί από τον χώρο σου.
Εαν ειναι ενα καθιστικό με λευκούς τοίχους και τα όρια της οθόνης σου είναι κοντα στους τοίχους η διαφορά θα είναι ελάχιστη.
Δυστυχώς δεν έχω δει τον 7300. Ο 9300 πάντως μου άρεσε πολύ.Για τον 9300 vs 9200 λες?εγώ λέω για τον 9300 vs 7300
Θέλουμε!Και ο EPSON ΕΗ-ΤΗ7300 θα είναι καλός για την περίπτωσή σας.
Ο EPSON ΕΗ-ΤΗ9300 έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα.
Εαν θέλετε μπορώ να ανεβάσω πίνακα για τον EPSON ΕΗ-ΤΗ7300 .
Δε γνωρίζω, αλλά ανάλογη περίπτωση συναντάμε με τους 2 μεγάλους jvc rs500 και rs600.(1800 και 1900 lumens αντίστοιχα).Δεν έχουν ίδια λάμπα;
Ναι έχουν αλλά μεγάλο ρόλο παίζει και το όριο της ιριδας.Δεν έχουν ίδια λάμπα;