Dune HD solo lite

Reaction score
638
Οπότε το solo δεν έχει θέματα.με cinaviaσωστα;

Επίσης βάζει μόνο του υπότιτλους ή όχι;αν κ δε.με.καιει αυτο

Τέλος το tv tuner δε με ενδιαφέρει αφού ή τηλεόραση έχει.ενσωματωμενο.
1) ναι
2) δεν θυμαμαι
3) ο προβολεας δεν εχει tv tuner και ειπαμε εχει καλυτερη εικονα λογω επεξεργασιας με vxp

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Ωραια. οπότε Aν μπορεί κάποιος να μου πει παρακαλώ με σιγουριά ότι το lite έχει το κόλλημα με το cinavia, τότε ας πάει στα κομμάτια θα πάρω το ακριβότερο το solo.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Eοχι κετσι ρε παιδιά.
Εδώ κ τα 350 με τα χίλια ζόρια θα τα καταφέρω ΑΝ τα καταφερω

Reaction score
638
Ωραια. οπότε Aν μπορεί κάποιος να μου πει παρακαλώ με σιγουριά ότι το lite έχει το κόλλημα με το cinavia, τότε ας πάει στα κομμάτια θα πάρω το ακριβότερο το solo.
Εαν θελεις μπορω να καταθεσω ενόρκως σε συμβολαιογραφο οτι το lite εαν δεν πληρωσεις μηνιαια συνδρομη δεν υποστηριζει bd menu λογω cinavia

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Εαν θελεις μπορω να καταθεσω ενόρκως σε συμβολαιογραφο οτι το lite εαν δεν πληρωσεις μηνιαια συνδρομη δεν υποστηριζει bd menu λογω cinavia
Κάντο και στείλε μου φωτογραφία της κατάθεσης σου για να δω κ εγώ τι θα.κανω τελικά.. :)))))

Πέρα απτή πλάκα οκ δεν θα έχει μενού το οποίο δε.με.καιει κιόλας αλλά θα έχει και αυτό το watermark και κόψιμο του ήχου;

Reaction score
638
Κάντο και στείλε μου φωτογραφία της κατάθεσης σου για να δω κ εγώ τι θα.κανω τελικά.. :)))))

Πέρα απτή πλάκα οκ δεν θα έχει μενού το οποίο δε.με.καιει κιόλας αλλά θα έχει και αυτό το watermark και κόψιμο του ήχου;

οχι θα παιζουν μια χαρα τα αρχεια σου

Reaction score
802
Δεν θα υποστηρίζει μενού επειδή τα κόβει η dune ,όχι λόγω ccinavia.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Αρα λύνεται και το προβλημα των εξωφύλλων οπου δεν εχει το lite.
Οποτε ουσιαστικά ο λόγος να προτιμήσεις το σόλο αντι του lite ειναι bd menu που δεν με ενδιαφερει καθώς και εξώφυλλα οπου διορθώνεται με Yadis και τρίτο κ τελευταιο tv tuner που επισης δε με ενδιαφερει.
Δεδομένων αυτών δε θα ηταν προτιμότερο να παρω το lite?

Reaction score
638
Αρα λύνεται και το προβλημα των εξωφύλλων οπου δεν εχει το lite.
Οποτε ουσιαστικά ο λόγος να προτιμήσεις το σόλο αντι του lite ειναι bd menu που δεν με ενδιαφερει καθώς και εξώφυλλα οπου διορθώνεται με Yadis και τρίτο κ τελευταιο tv tuner που επισης δε με ενδιαφερει.
Δεδομένων αυτών δε θα ηταν προτιμότερο να παρω το lite?

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα ...

Ο Εσωτερικος scraber που δεν διαθετει το dune Lite χωρις συνδρομη κανει αυτοματα την ευρεση της νεας ταινιας που θα τοποθετησεις στον δισκο σου ενω ο εξωτερικος οπως το Yadi θα σε παιδεψει καθως πριν βαλεις να δεις την ταινια θα πρεπει να μπεις στο pc και να σεταρεις τα εξωφυλλα της ταινιας

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Αν βάλω πολλές νέες ταινίες δε γίνεται όλες μαζί να σεταριστουν μπαμ μπαμ απτό pc?
Συνηθως κατεβασω πολλές μαζί,οχι μία μια

Reaction score
1.187
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα ...

Ο Εσωτερικος scraber που δεν διαθετει το dune Lite χωρις συνδρομη κανει αυτοματα την ευρεση της νεας ταινιας που θα τοποθετησεις στον δισκο σου ενω ο εξωτερικος οπως το Yadi θα σε παιδεψει καθως πριν βαλεις να δεις την ταινια θα πρεπει να μπεις στο pc και να σεταρεις τα εξωφυλλα της ταινιας
Ναι έτσι κάνω κι εγώ αναγκαστικά με το Yadis στο Dune HD Base 3D

Αν βάλω πολλές νέες ταινίες δε γίνεται όλες μαζί να σεταριστουν μπαμ μπαμ απτό pc?
Συνηθως κατεβασω πολλές μαζί,οχι μία μια
Ναι φυσικά και το Yadis μπορεί να βρει εξώφυλλα και πληροφορίες με την μία για πολλές ταινίες μαζί.
Ετσι κάνω όταν περνάω συνήθως πολλές ταινίες και όχι μία μία.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Komhst , απτο πισι τις σεταρεις τις νέε σ ταινιες? Τα εξώφυλλα δηλαδη

Reaction score
1.187
Komhst , απτο πισι τις σεταρεις τις νέε σ ταινιες? Τα εξώφυλλα δηλαδη
Ναι μόνο από το PC δουλεύεται το Yadis το οποίο σώζει σε κάποιο folder που θα πρέπει να έχει πρόσβαση το Dune.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.125
Members
38.533