melina
Cargo 200
- Reaction score
- 44.523
Μια USB web camera logitech
Ενα google chromecast II
Ενα google chromecast II
Καλησπερα , μετα απο υπενθυμιση για το πλεον κλασικο (ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ) οι moderators zizik & wizzy ανταποκριθηκαν αμεσα & τους ευχαριστω.Χαιρομαι για την αμεση ανταποκριση αρκετων μελων.
Τωρα με τη σειρα μου προσφερω !!
1) δωρο cdplayer σχεδον καινουργιο DENON DCD700AE made in japan
2)δωρο sub - ROISTER HT-4000 μαυρη λακα καινουργιο δεν το χρησιμοποιησα ποτε.
Επιφυλασσομαι για φωτο, μπορουν να κληρωθουν ξεχωριστα .Ευχαριστω.
Στις διαταγές σας και... υπομονή!Να οργανωθει το θεμα παιδια οπως και περσυ . Να γινει μια λιστα κτλ κτλ.... Ενα μεγαλο ευγε σε ολους...
Καλά που μας το είπες Δημήτρη, δεν το είχα σκεφτεί.Να οργανωθει το θεμα παιδια οπως και περσυ . Να γινει μια λιστα κτλ κτλ.... Ενα μεγαλο ευγε σε ολους...
Κι εγω, ειδικά αν τα κανει!Δηλώνω συμμετοχή για τα τζιβιτζιλίκια του Ziziκου..πριν τα κάνει πουτ@ν@ με μπογιές...![]()
Παίζω στο εναΠιο πάνω θα βρείτε τη μέχρι τώρα λίστα δώρων και συμμετοχών στις κληρώσεις. Παρακαλούνται οι δωροθέτες και οι συμμετέχοντες στις κληρώσεις να ελέγξουν τη λίστα για τυχόν λάθη ή/και παραλείψεις.
Αυτό το post θα επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με την παράκληση να τηρείται από όλους.
Δεν έχεις βάλει στη λίστα τα δώρα που δίνει ο μελίνας (ποστ 21).Πιο πάνω θα βρείτε τη μέχρι τώρα λίστα δώρων και συμμετοχών στις κληρώσεις. Παρακαλούνται οι δωροθέτες και οι συμμετέχοντες στις κληρώσεις να ελέγξουν τη λίστα για τυχόν λάθη ή/και παραλείψεις.
Αυτό το post θα επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με την παράκληση να τηρείται από όλους.
Σιγά μη βρεθούν συμμετέχοντες για αυτά....... γιατί θα πάρετε τα @@ μου για δώρα.![]()
OK.Δεν έχεις βάλει στη λίστα τα δώρα που δίνει ο μελίνας (ποστ 21).
Θα ήθελα να δω τις μετρήσεις αυτού του ηχείου μετά από τόσες "βελτιώσεις"...!Αν ο νικητής των Cambridge επιθυμεί, μπορούμε να ικανοποιήσουμε πολλά γούστα.
Γλείψιμο απ' τον S, "κέρασμα" απο τον xfader, Blu Tack και "χάιδεμα" απο εμένα, μέχρι ίσως και μερικές ηβικές τρίχες του Ιδρυτού μέσα στα ports για να σας σηκώνεται η τρίχα κάγκελο.