- Reaction score
- 77.963
Για πρώτη φορά σε χαρίσματα, ουώντ. Μπατ ουώουν'τ.Άντε, έχω άλλο ένα πολύ φανταστικούλι!

Έρχεται τώρα σπίτι μου ο gonis, μου είπε πως θα προσθέσει κάτι πολύ σημαντικό στα Cambridge.

Για πρώτη φορά σε χαρίσματα, ουώντ. Μπατ ουώουν'τ.Άντε, έχω άλλο ένα πολύ φανταστικούλι!
Αν ο νικητής των Cambridge επιθυμεί, μπορούμε να ικανοποιήσουμε πολλά γούστα.
Γλείψιμο απ' τον S, "κέρασμα" απο τον xfader, Blu Tack και "χάιδεμα" απο εμένα, μέχρι ίσως και μερικές ηβικές τρίχες του Ιδρυτού μέσα στα ports για να σας σηκώνεται η τρίχα κάγκελο όταν ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.
Αν και εδώ που τα λέμε ,με τέτοιου είδους "βελτιώσεις" τις μετρήσεις δεν τις βλέπεις...τις νιώθεις..Θα ήθελα να δω τις μετρήσεις αυτού του ηχείου μετά από τόσες "βελτιώσεις"...!
Τα Kii???????????Έρχεται τώρα σπίτι μου ο gonis, μου είπε πως θα προσθέσει κάτι πολύ σημαντικό στα Cambridge.![]()
Τα Kii???????????
Άλλη μιά σημαντική λεπτομέρεια για να προτιμήσετε το δικό μου δώρο:Αν ο νικητής των Cambridge επιθυμεί, μπορούμε να ικανοποιήσουμε πολλά γούστα.
Γλείψιμο απ' τον S, "κέρασμα" απο τον xfader, Blu Tack και "χάιδεμα" απο εμένα, μέχρι ίσως και μερικές ηβικές τρίχες του Ιδρυτού μέσα στα ports για να σας σηκώνεται η τρίχα κάγκελο όταν ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.
Είναι αυτό που λένε...τα κάνω όλα στο χώρο σου...
Ο χώρος δε θα έχει σημασία πιά.![]()
Εγω θέλω να μπω στην κλήρωση για το το πουκάμισο του Χρήστου!
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του συναδέλφου Zizik.Προς wizzy...ΕΠΕΙΓΟΝ!
Ανέλαβε όπως και τις προηγούμενες χρονιές τα ηνία του νήματος ,γιατί με τη φετινή εμπλοκή του Σαρδανάπαλου ,υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηθικής παρεκτροπής τις άγιες τούτες μέρες...
Αδύνατον να συμμετέχει στην κλήρωση ούτως ή άλλως...αφού αυτός θα είναι το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου...Για το συγκεκριμένο δώρο απαγορεύεται η συμμετοχή στην κλήρωση του μέλους @Zizik .![]()
Ναι καλά...Αδύνατον να συμμετέχει στην κλήρωση ούτως ή άλλως...αφού αυτός θα είναι το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου...![]()
Έκανα μια μικρή διόρθωση στην προσφορά σου.