Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
OK Αυτο σκοπευω να κανω αλλα θα ηθελα να μαθω λιγα θεωρητικα για πως επιλεγεις μετασχηματιστεςΔες κατά λουνταλ.
Στείλε τους μέιλ ότι απορία έχεις, απαντούν άμεσα.
Λογικές τιμές, εξαιρετικά προϊόντα.
OK ΕυχαριστωΑπ'όσο ξέρω 3 δεδομένα είναι χρήσιμα (και αυτά θα σου ζητήσει σε email):
1) τι gain χρειάζεσαι,
2) σε τι τάσεις θα λειτουργεί, και
3) τις αντιστάσεις εξόδου και εισόδου που θα παρεμβληθεί.
Αναλόγως ισορροπημένης σύνδεσης ή όχι, θα χρησιμοποιήσεις ανάλογα πρωτεύοντα ή/και δευτερεύοντα.
Για κάθε εφαρμογή, ο κατασκευαστής είναι ο πιο έγκυρος για να κάνει επιλογή.
Οπότε: Ρωτώντας (τον κατασκευαστή) πας στην πόλη (της επιλογής).
Για τη θεωρία των μετασχηματιστών, τα πράγματα είναι αρκούντως πολύπλοκα και δε σε σώζει μια αράδα σε ένα φόρουμ, θέλει διάβασμα.
Αν στη συγκεκριμένη εφαρμογή έχουν κι άλλοι παιδευτεί στο παρελθόν, μπορείς να ανακαλύψεις τις επιλογές τους ψάχνοντας σε ανάλογα φόρουμ, αλλά δεν ανακαλύπτεις την θεωρητική υπόσταση του καθενός έτσι, ούτε μαθαίνεις από μετασχηματιστές..
Εφόσον δεν είσαι έξπερτ, δύσκολο να γίνεις για να επιλέξεις εσύ. Μια εταιρία με τόσο μεγάλη παράδοση και τεχνογνωσία στο αντικείμενο όπως η λουνταλ είναι εγγύηση για τεχνικώς άρτιο προϊόν, ενώ μικρού βεληνεκούς χαϊεντάδικες βιοτεχνίες συχνά πυκνά πουλάνε φύκια σε τιμή μεταξωτής κορδέλας, κατά τα γνωστά. Οπότε σοφή η επιλογή του να εμπιστευτείς την λούνταλ, και ακολούθησε την πεπατημένη, ρώτα τους τι προτείνουν για την εφαρμογή σου, αυτοί, ξέρουν.![]()
Και γιατί δεν αυξάνεις το κέρδος της βαθμίδας?Γεια σας.Γνωριζει καποιος να με βοηθησει με επιλογη audio transformer οχι εξοδου αλλα αναμεσα σε line και τελικο.Το προβλημα μου ειναι οτι χρειαζομαι μεγαλυτερη ενισχυση απο το line.Ευχαριστω
Με μια ιδιοκατασκευη λογω 7 καναλιων και καλων υλικων υποθετω οτι δεν θα ξεπερασω τα 100 ευρω.Η ετοιμη λυση καστιζει γυρω στα 250+ .Πόσα λεφτά είναι το μπάτζετ;
Δεν χρειάζεται επιπλέον χώρος. Απλά αλλάζεις τις αντιστάσεις ανάδρασεις και αυξάνεις το κέρδος των τελεστικών.2)αυξηση του κέρδος των βαθμίδων.Στο ηδη υπαρχων κυκλωμα ο χωρος ειναι περιορισμενος.Ηεξοδος χρησιμοποιει smd (NJM4562) υλικα.
Καλο μου ακούγεται με μονο αλλαγη αντιστάσεων.Ερωτηση 1)Αυξανοντας το κερδος ας πουμε πχ απο 10 να το παμε 16 μηπως αυξάνεται και η καταναλωση?θα γινει αλλαγη σε 8 τελεστικούς και το τροφοδοτικο ισως δεν φτανει.2)εαν αλλαξω τελεστικούς με κατι καλυτερο η τοπολογια του κυκλώματος μπορει να ειναι ιδια?Δεν χρειάζεται επιπλέον χώρος. Απλά αλλάζεις τις αντιστάσεις ανάδρασεις και αυξάνεις το κέρδος των τελεστικών.
Ουσιαστικά η κατανάλωση δεν θα αυξηθεί. Είναι της τάξης των 7-8 mA ανά τελεστικό, ενώ εξαρτάται και από τον τύπο.Καλο μου ακούγεται με μονο αλλαγη αντιστάσεων.Ερωτηση 1)Αυξανοντας το κερδος ας πουμε πχ απο 10 να το παμε 16 μηπως αυξάνεται και η καταναλωση?θα γινει αλλαγη σε 8 τελεστικούς και το τροφοδοτικο ισως δεν φτανει.2)εαν αλλαξω τελεστικούς με κατι καλυτερο η τοπολογια του κυκλώματος μπορει να ειναι ιδια?