Στον Μπομπ Ντίλαν το Νόμπελ Λογοτεχνίας για το 2016

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Τελικά στην απονομή έστειλε αντ΄ αυτού την Patti Smith η οποία κατά τη διάρκεια του τραγουδιού που επέλεξε για την περίσταση, ...ξέχασε τους στίχους με αποτέλεσμα να το πάρει από την αρχή!

Ενδεικτικό το video που ακολουθεί.

Y

Yiannis_B

Guest
Τελικά στην απονομή έστειλε αντ΄ αυτού την Patti Smith η οποία κατά τη διάρκεια του τραγουδιού που επέλεξε για την περίσταση, ...ξέχασε τους στίχους με αποτέλεσμα να το πάρει από την αρχή!

Ενδεικτικό το video που ακολουθεί.

:rolleyes:

So what? (-αν τα αποσιωπητικά και το θαυμαστικό έχουν απαξιωτικό χαρακτήρα...)

Αλάθητος, στωικός και υπεράνω δεν το έπαιξα ποτέ, βλέποντας το βίντεο με πήρανε κι εμένα τα δάκρυα: όχι μόνο για την πανάξια αναγνώριση του ποιητικού έργου του Ντύλαν αλλά και γιατί εκτιμώ βαθιά (και αγαπώ θα έλεγα) την Πάτι Σμιθ. Αισθάνομαι ότι ο τρόπος που αντέδρασε στο διπλό της σκόνταμμα είναι ενδεικτικός ενός ήθους και χαρακτήρα που προσωπικά εκτιμώ βαθιά και σέβομαι απεριόριστα: ας ονομάσουμε αυτό το ήθος και το χαρακτήρα αυτόν απλότητα και ευθύτητα.
http://www.thegreekcloud.com/videos/video.php?pg=5&uid=13&id=3771

Last edited by a moderator:

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Δεν έχουν απαξιωτικό χαρακτήρα, εκφράζουν την έκπληξη του μη αναμενόμενου που νοστιμίζει τη ζωή!

Y

Yiannis_B

Guest
Αφού το έγραψα, το μετάνιωσα, τα γραπτά καμιά φορά δεν μεταφέρουν την διάθεση, -κι εγώ είμαι στην τσίτα κοντά-πυκνά. :whistling:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.077
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494