TEAC TN-300 γκομενοπαγιδα

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
χαχαχαχα ρε δεν ντρεπεστε? τι θα πω? ελα να διαλεξεις 9ιντσο / 12ιντσο? ποιο σου καθεται καλυτερα στο αυτι?

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.377
....κοιτα αν θες να πιασεις..."τεχνικο μπλα μπλα"...παρε ενεργα ... :p
...ισοσταθμηση, κρος, μοτοκρος, dsp, ....tatatata...

Κοιτα φιλε μου, "κοριτσια πανε και ερχονται, μονο το πικαπ μενει" ...κ' θα σου πω ενα τελευταιο "αστες να πουν αυτες" (let the girls do the talking)...
κανονικα θα επρεπε να σε χρεοσω για τις συμβουλευτηκες υπηρεσιες μ..

Τεσπα, αντε του χρονου με πικαπ.. !!

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.553
Κοιτα φιλε μου, "κοριτσια πανε και ερχονται, μονο το πικαπ μενει" ...
- είναι γιατί είσαι ανύπαντρος , ενώ εγώ εδώ και 20 χρόνια γάμου ( :help: ) , έχω αλλάξει 4 πικάπ , 10 + κεφαλές , και καμία γυναίκα

- το θέμα λοιπόν είναι εάν θες να παντρευτείς γυναίκα ή πικάπ ή τίποτα από τα δύο ;)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.377
- είναι γιατί είσαι ανύπαντρος , ενώ εγώ εδώ και 20 χρόνια γάμου ( :help: ) , έχω αλλάξει 4 πικάπ , 10 + κεφαλές , και καμία γυναίκα

- το θέμα λοιπόν είναι εάν θες να παντρευτείς γυναίκα ή πικάπ ή τίποτα από τα δύο ;)
...Φανταστηκε και μοναδικε Μr Spock ! λεω στον φιλο μας ...να μην στεναχωριεται που δεν πηρε πικαπ φετος.....και που δεν θα του κατσει...η λοταρια με τη γυναικοπαρεα.... (απλα το λεω υπουλα -στοχευοντας στο υποσυνηδητο!! με αλλα λογια)
οσο για μενα..
....... all I ever wanted, it was everything, all I ever got was cold..

ika

News
Reaction score
16.765
θα ηθελα να ανακοινωσω οτι αυριο εχω επισκεψεις δυστυχως χωρις να εχω ακομα προμηθευτει πικαπ...
να δουμε μετραει η ροζ...?
https://www.anthidis.gr/gr/el/products/moet-chandon-brut-rose-imperial-075l
Καλή επιτυχία :drinks:, αλλά άμα δεν μετρήσει θα τρώγεσαι "γιατί αντί για ροζ δεν πήρα http://www.anthidis.gr/gr/el/products/macallan-amber-07-l?"

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.928
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv