Επιλογή πικάπ

Reaction score
1
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Θέλω να ρωτήσω κάτι πολύ συγκεκριμένο. Παρόλο που έχει αναλυθεί αρκετά η αγορά πικάπ έχω βρεθεί σε ένα δίλημμα τον τελευταίο καιρό. Είμαι κάτοχος ενός Lenco L 744 DD με μια 2Mred πάνω. Σκέφτομαι να το αλλάξω με το reloop rp-1000 κυρίως λόγω design και επειδή έχω συλλέξει καλές πληροφορίες. Ενισχυτής onkyo και ηχεία αξιοπρεπεστατα roister. Αξίζει η αλλαγή? Θα δω διαφορά στον ήχο? Ευχαριστώ πολύ και πάλι χρόνια πολλά σε όλους ☺☺

Reaction score
1.147
Από πλαστικό σε πλαστικό δεν νομίζω να δεις ηχητικά πολλές διαφορές , οπτικά σίγουρα θα ανανεωθεί αυτό που βλέπεις.
Θα σου πρότεινα να μαζέψεις άλλα τόσα ευρώ και να κοιτάξεις για κανένα καλό μεταχειρισμένο sl1200.;) Καλώς όρισες στο avsite.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Καλημερα και χρονια πολλα.Αν ενας λογος που το προτιμας ειναι η ομοιοτητα του με το technics,τοτε δεν θα βρεις κατι πιο "ομοιο" σε εμφανιση.
Δεν εxει προφανως την ποιοτητα κατασκευης του technics αλλα ουτε και την τιμη του.Εχει καλα σχολια απο διαφορους κυριως για την τιμη του,αλλα και για την τιμη του η ποιοτητα κατασκευης του δεν ειναι καθολου κακη.Κοντα στην τιμη αυτη αν μπορεις να συμβιβαστεις οσον αφορα την εμφανιση μπορεις να δεις και κατι απο rega,project κλπ.

Reaction score
1
Το
Από πλαστικό σε πλαστικό δεν νομίζω να δεις ηχητικά πολλές διαφορές , οπτικά σίγουρα θα ανανεωθεί αυτό που βλέπεις.
Θα σου πρότεινα να μαζέψεις άλλα τόσα ευρώ και να κοιτάξεις για κανένα καλό μεταχειρισμένο sl1200.;) Καλώς όρισες στο avsite.[/QUOTE

Το mk2 το λατρεύω είναι το όνειρο μου. Γι αυτό και η επιλογή μου είναι το συγκεκριμένο πικάπ. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε μου και μια που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις ποια η γνωμη σου για το Lenco μου? Όταν λες πλαστικό εννοείς το πλατό? Και πάλι ευχαριστώ
[DOUBLEPOST=1483086475][/DOUBLEPOST]
Καλημερα και χρονια πολλα.Αν ενας λογος που το προτιμας ειναι η ομοιοτητα του με το technics,τοτε δεν θα βρεις κατι πιο "ομοιο" σε εμφανιση.
Δεν εxει προφανως την ποιοτητα κατασκευης του technics αλλα ουτε και την τιμη του.Εχει καλα σχολια απο διαφορους κυριως για την τιμη του,αλλα και για την τιμη του η ποιοτητα κατασκευης του δεν ειναι καθολου κακη.Κοντα στην τιμη αυτη αν μπορεις να συμβιβαστεις οσον αφορα την εμφανιση μπορεις να δεις και κατι απο rega,project κλπ.
Χρόνια Πολλά φίλε μου. Βγάζει καλό ήχο το συγκεκριμένο? Εννοώντας ότι θα βάλω πάνω την 2Mred.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Από πλαστικό σε πλαστικό δεν νομίζω να δεις ηχητικά πολλές διαφορές.
Ενα καλο με το reloop ειναι οτι δεν ειναι τοσο πλαστικουρα οσο πολλα αλλα.Εχει κινηση με ιμαντα γι αυτο ειπα να δει και κατι αναλογο απο αλλους γνωστους κατασκευαστες.Δεν ετυχε να ακουσω το reloop αλλα απ'οτι διαβαζω και ακουω κατα καιρους δεν ειναι τοσο κακο στην τιμη του,απλα εκει εχει γερο ανταγωνισμο απο τουλαχιστον τους δυο κατασκευαστες που αναφερα πιο πανω.

Reaction score
1
To 2000 είναι πολύ πιο ακριβό αντί του 1000?
Όχι ιδιαίτερα απλά εκτός του ότι έχω περιορισμένο μπάτζετ η μόνη διαφορά είναι ο ιμαντας και εμένα δεν με πειράζει γιατί το θέλω για απλή οικιακή χρήση

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Χρόνια Πολλά φίλε μου. Βγάζει καλό ήχο το συγκεκριμένο? Εννοώντας ότι θα βάλω πάνω την 2Mred.
Oπως ειπα δεν το ακουσα. Aλλα οπωε λες λογω μπατζετ και εμφανισης μου φαινεται μια καλη επιλογη,δες ομως και τα πιο πανω που ειπαμε.

Reaction score
1
Oπως ειπα δεν το ακουσα. Aλλα οπωε λες λογω μπατζετ και εμφανισης μου φαινεται μια καλη επιλογη,δες ομως και τα πιο πανω που ειπαμε.
Τα διάβασα φυσικά. Σε ευχαριστώ πολύ μάλλον θα το τιμήσω. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι αν αξίζει η αλλαγή απ το Lenco μου. Κάποια θα γινόταν χαχα και πάλι χρόνια πολλά

Reaction score
1
Τελευταία ερώτηση. Γνωρίζει κάποιος στην Αθήνα κάποιο κατάστημα που να το έχει ετοιμοπαραδοτο? Όσα μαγαζιά βρήκα στο ίντερνετ είναι κατόπιν παραγγελίας. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ναι αυτό είναι. Θεωρούσα ήδη υπερβολή την 2Mred αλλά η παλιά κεφαλή ήταν αρκετά ταλαιπωρημενη
Αυτο λεω και γω,κρατησε την red μια χαρα ειναι και για το reloop.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv