- Reaction score
- 79.524
Άφησέ την ανοιχτή και θα στρώσει.

Άσχημο αυτό.Ξενερώνεις γενικά.θα λέγα ότι απέχει λίγο απτις προσδοκίες μου
Ετσι οπως γραφεις αυτο το "ευγεναστατου κ Λαμπρου" ειναι σαν να ειρωνευεσαι την ευγενεια ή να ριχνεις ευθυνη στον Βαγγελη δεν καταλαβαινω το γιατι .Ηταν ευγενικος στην επικοινωνια και την αντικατεστησε τι αλλο να κανει ?να πεις του ευγενεστατου κ Λαμπρου οτι εχει ωραιες οθονες tab tension η elite screen![]()
Εγω παντως elite χωρις ζαρες δεν εχω δειΜαλλον θελει αλλαγη και αυτη
εχω εγω μια και μιας και εχω αδεια και ψιλοβαριεμαι βαζω κ φωτοΕγω παντως elite χωρις ζαρες δεν εχω δει
χαχαχαχαΑριστερά του δεξιού ηχείου, είναι η θέρμανση του χώρου σου;![]()
Ετσι οπως γραφεις αυτο το "ευγεναστατου κ Λαμπρου" ειναι σαν να ειρωνευεσαι την ευγενεια ή να ριχνεις ευθυνη στον Βαγγελη δεν καταλαβαινω το γιατι .Ηταν ευγενικος στην επικοινωνια και την αντικατεστησε τι αλλο να κανει ?
Δεν τις φτιαχνει ο καθε Βαγγελης ουτε και το καθε καταστημα που τις πουλαει το μονο που μπορει να κανει ειναι να αναλαβει την αντικατασταση και να μεταφερει την απογοητευση του πελατη .....
Δεν καταλαβαινεις το γιατι....γιατι εισαι χαζουλης.....Εγω παντως elite χωρις ζαρες δεν εχω δει

Μιας και βαριέσαι γιατί δεν κάνεις μια παρουσίαση του συστήματος σου να πάρουμε λίγο μάτι;εχω εγω μια και μιας και εχω αδεια και ψιλοβαριεμαι βαζω κ φωτο
Μιας και βαριέσαι γιατί δεν κάνεις μια παρουσίαση του συστήματος σου να πάρουμε λίγο μάτι;![]()
Οταν διαβαζω αρνητικα σχολια εχω και αρνητικο σκεπτικοΔεν καταλαβαινεις το γιατι....γιατι εισαι χαζουλης.....
........ξεκολα απο το αρνητικο σκεπτικο σου και θα μαθεις πολλα.....
μαρεσει που σε δευτερη φαση γραφεις αυτο που εγραψα
φιλε μου hamurabi θελει αλλαγη η οθονη σου και αν δεν εχει καλη παρε αλλης εταιριας....

Κοιτα οι Elite screen δεν ειναι οτι καλυτερο
Ειναι νομιζω απο τις φθηνες επιλογες ηλεκτρικων με εντατηρες
Εχουν ομως πχ μηχανισμόυς somfy που ειναι πολυ καλοι κτλ
Βασικα επειδη και η δικη μου αλλαχθηκε αλλα οχι λογω ζαρας
Και ξερω και αλλον εναν που επισης αλλαχθηκε
Και ολες αυτες κ η δικη σου με το που άνοιξαν
Ομως
Νομιζω εχουν καλη αντιπροσωπεια ξενη και στη συνεχεια ελληνικη
Στειλε μειλ κ φωτογραφίες θα σου ελεγα στην αντιπροσωπεια
Εγω θα την ειχα ηδη πακεταρει κιολας και θα περιμενα την αλλην