Αναβελόνωση

gas

Reaction score
8
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά.

Μετα το δεύτερο σοκ και στην προσπάθεια να συνέλθω η μάλλον αν επανέλθω θα σας διηγηθώ τον πόνο μου και θα χρειστω την βοήθεια σας για μια ποιο γρηγορη αποκατάσταση!!

Το πικάπ Pierre Lurne Romance, η κεφαλή Ortofon MC3000.
Συμβιώνουμε μαζι χρόνια πολλά.
Η αξιότιμη κυρία όμως που μας καθαρίζει αποφάσισε να σπάσει αυτα τα δεσμά.
Με μια κινηση ''κουρεύει'' την μαυρη καλλονή και ξαφνικά μένουμε με το υπογλωσιο ετοιμο για καθε ενδεχόμενο.

Οχυρωματικά εργα, ηλεκτροφόρα καλώδια τοποθετούνται μαζι με μια BENZ Glider SL
Η κυρία όμως αποδυκνειεται Cat woman και την ξανθιά την ''κουρεύει'' και αυτη, με την ψιλή παρακαλώ.

Ασθενοφόρα, γιατροί, αστυνομία προσπαθούν να με γλυτώσουν απο την φυλακη αλλα και τα απανωτα εγκεφαλικά.

Μετα απο χρόνια θεραπείας με ψυχιάτρους και εχοντας φτασει σε ενα καλό επιπεδο (ενα τικ παρέμεινε μονο) θα χρειαστω την βοηθεια σας.

Σκοπεύω να της αναβελονωσω αλλα στον Van De Hull ζητάνε 550€ εκαστος.

Εχετε καμία αλλη εναλλακτική?

Ευχαριστω εκ των προτέρων (παω για την καθιερωμένη αποθεραπεία μου)

Reaction score
666
Δε ξέρω κατα πόσο συμφέρει η αναβελόνωση και θεωρώ ότι δύσκολα θα πετύχει να έρθει η κεφαλή στ κατάσταση-απόδοση όπως μια καινούργια.

Για την ortofon ξέρω ότι η εταιρεία κάνει έκπτωση ~25% αν αγοράσεις καινούργια κεφαλή ίσης ή μεγαλύτερης αξίας κι επιστρέψεις την παλιά. Ρώτα τον εδώ αντιπρόσωπο επειδή το μοντέλο είναι discontinued.
Για την benz δες εδώ:

Reaction score
834
Αντιγράφω από το site της Benz.

Hand-building a phono cartridge is a highly developed skill, requiring specially trained technicians working with microscopes and ultra small-scale manufacturing. A competitive global business environment and technically demanding jobs have made finding skilled workers a major concern. Ongoing changes in the Swiss workforce, including the growth of both the high-end watch industry and technology fields, have reduced the pool of these skilled technicians and the potential for new trainees. Benz Micro’s current production team represents the best of the best for producing state-of-the-art phono cartridges. These changes in the labor force, combined with further advances in design and materials, have resulted in Benz-Micro models that surpass all previous versions in music reproduction. These factors have led to the decision to suspend re-building services and upgrade customers’ older worn or damaged Benz models with new cartridges.

Reaction score
330
Πριν κάνεις ότι κάνεις μήπως πρέπει να αλλάξεις την cat woman γιατί θα ξοδεύσεις περισσότερα στον ψυχίατρο ....... Πάντως για την MC-3000 τα 550 θα τα έδινα (έχεις και κάποιο παρελθόν με αυτή ..... άρα ξέρεις ) !!!!

Reaction score
147
Σκεφτείτε και το ενδεχόμενο να τοποθετήσετε ένα custom plexi glass για προστασία όταν δεν ακούτε μουσική.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Μια ενδιαφέρουσα αφήγηση για το retiping μιας Benz στη μαμά εταιρεία. Άγνωστη η κατάληξη της ιστορίας...

http://www.aca.gr/index/forums/fgr/hiend1?row=3256&pgn=1
Mε οσες εστειλα για επισκευη στην ΒΕΝΖ δεν ειχα ποτε τετοιες καθυστερησεις.1-2 φορες που ετυχε με προειδοποιησαν για πιθανη καθυστερηση λογω φορτου εργασιας αλλα ηταν ολα σε λογικα πλαισια.Την Glider θα την εστελνα σιγουρα στην ΒΕΝΖ.
Οσον αφορα την ortofon 3000 τα 550 ευρω δεν ειναι πολλα,αλλα θα ειχα και μια ανησυχια για την κατασταση της αναρτησης της.Αλλες επιλογες για επιδιορθωση της,η Goldring,soundsmith και ισως και αλλοι.Ενας φιλος εστειλε μια ortofon ΜC bronze εδω
http://www.northwestanalogue.com και ειναι πολυ ευχαριστημενος.

Α!!!!! και η cat/cut woman φευγει χωρις να εχει ......τριτη ευκαιρια :) διαφορετικα ξερεις ποιος θα φταιει.............

Last edited:

gas

Reaction score
8
Plexiglass υπηρχε αλλα ειπαμε ειναι πολύ καλα εκπαιδευμενη η τυπισα!!!!!
Η Benz απαντησε αρνητικά οταν την ρωτησα
Με βλέπω να μην μπορω να αποφυγω τον VDH τουλάχιστον για την Ortofon

ika

News
Reaction score
16.781
Πάντως στα νιάτα μου, είχα κουρέψει και γω μια-δυό και πήρε την ευθύνη η γιαγιά, Θεός σχωρές την

gas

Reaction score
8
Για την Glider?????!!!!!!!!! Περιεργο.Ρωτησες απ'ευθειας εσυ η ο αντιπροσωπος?
Εγω ρωτησα και ευγενικα μου αρνηθηκαν!!!!
[DOUBLEPOST=1483167921][/DOUBLEPOST]
Μήπως αλλαγή στην κυρία? :roflmao::laugh:
Ειναι απο αυτές της περιπτωσεις πως πας και δινεις ενα πιατο φαγητό???
Ε καπως ετσι απλα εμας μας φετος μας κοστισε κάτι παραπάνω απο ενα απλο πιάτο.

Reaction score
21
Η επισκευή από τον VDH μιας θαυμάσιας Empire Scientific MC1000 VDH έδωσε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Όπου η εφαρμοσθείσα τεχνολογία είναι του 2016... (ενώ η κεφαλή σχεδόν 30 ετών!!!)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.583
- έχω κάνει αναβελόνωση σε vdh mc10 Special μέσω του εδώ αντιπροσώπου και όλα πήγαν καλά ( κόστος , χρόνος , αποτέλεσμα )

- γιατί όμως δεν απευθύνεσαι στους αντίστοιχους αντιπροσώπους να μάθεις τι γίνεται

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.556
Πριν πόσα χρόνια έκανες αναβελόνωση στην MC10 special; Ρωτάω επειδή η δική μου έγινε 2 φορές (για τον ίδιο λόγο...), αλλά όχι από τον τοπικό αντιπρόσωπο, αλλά από τον VDH στην Ολλανδία.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Πριν πόσα χρόνια έκανες αναβελόνωση στην MC10 special; Ρωτάω επειδή η δική μου έγινε 2 φορές (για τον ίδιο λόγο...), αλλά όχι από τον τοπικό αντιπρόσωπο, αλλά από τον VDH στην Ολλανδία.
Την εστειλες ομως μεσω του αντιπροσωπου σωστα ?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.977
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas