Καλησπέρα και Χρόνια πολλά.
Μετα το δεύτερο σοκ και στην προσπάθεια να συνέλθω η μάλλον αν επανέλθω θα σας διηγηθώ τον πόνο μου και θα χρειστω την βοήθεια σας για μια ποιο γρηγορη αποκατάσταση!!
Το πικάπ Pierre Lurne Romance, η κεφαλή Ortofon MC3000.
Συμβιώνουμε μαζι χρόνια πολλά.
Η αξιότιμη κυρία όμως που μας καθαρίζει αποφάσισε να σπάσει αυτα τα δεσμά.
Με μια κινηση ''κουρεύει'' την μαυρη καλλονή και ξαφνικά μένουμε με το υπογλωσιο ετοιμο για καθε ενδεχόμενο.
Οχυρωματικά εργα, ηλεκτροφόρα καλώδια τοποθετούνται μαζι με μια BENZ Glider SL
Η κυρία όμως αποδυκνειεται Cat woman και την ξανθιά την ''κουρεύει'' και αυτη, με την ψιλή παρακαλώ.
Ασθενοφόρα, γιατροί, αστυνομία προσπαθούν να με γλυτώσουν απο την φυλακη αλλα και τα απανωτα εγκεφαλικά.
Μετα απο χρόνια θεραπείας με ψυχιάτρους και εχοντας φτασει σε ενα καλό επιπεδο (ενα τικ παρέμεινε μονο) θα χρειαστω την βοηθεια σας.
Σκοπεύω να της αναβελονωσω αλλα στον Van De Hull ζητάνε 550€ εκαστος.
Εχετε καμία αλλη εναλλακτική?
Ευχαριστω εκ των προτέρων (παω για την καθιερωμένη αποθεραπεία μου)
Μετα το δεύτερο σοκ και στην προσπάθεια να συνέλθω η μάλλον αν επανέλθω θα σας διηγηθώ τον πόνο μου και θα χρειστω την βοήθεια σας για μια ποιο γρηγορη αποκατάσταση!!
Το πικάπ Pierre Lurne Romance, η κεφαλή Ortofon MC3000.
Συμβιώνουμε μαζι χρόνια πολλά.
Η αξιότιμη κυρία όμως που μας καθαρίζει αποφάσισε να σπάσει αυτα τα δεσμά.
Με μια κινηση ''κουρεύει'' την μαυρη καλλονή και ξαφνικά μένουμε με το υπογλωσιο ετοιμο για καθε ενδεχόμενο.
Οχυρωματικά εργα, ηλεκτροφόρα καλώδια τοποθετούνται μαζι με μια BENZ Glider SL
Η κυρία όμως αποδυκνειεται Cat woman και την ξανθιά την ''κουρεύει'' και αυτη, με την ψιλή παρακαλώ.
Ασθενοφόρα, γιατροί, αστυνομία προσπαθούν να με γλυτώσουν απο την φυλακη αλλα και τα απανωτα εγκεφαλικά.
Μετα απο χρόνια θεραπείας με ψυχιάτρους και εχοντας φτασει σε ενα καλό επιπεδο (ενα τικ παρέμεινε μονο) θα χρειαστω την βοηθεια σας.
Σκοπεύω να της αναβελονωσω αλλα στον Van De Hull ζητάνε 550€ εκαστος.
Εχετε καμία αλλη εναλλακτική?
Ευχαριστω εκ των προτέρων (παω για την καθιερωμένη αποθεραπεία μου)