mambo dac v3

Z

Zdimis

Guest
Η ελξη που μου ασκουν περασμένα "hypes" με οδηγησε στο "χριστουγενιάτικο " παιχνιδι ενος mambo v3 κατι που μου επέβαλε μονοδρομιακα η σχεδον τραγικη οικονομικη μου κατάσταση στη νευρωση που κανα τριμηνο με ταλαιπωρει για εναλλακτικη του nemesis dc1 .

Προκειται για περιπτωση μετατροπεα.

Μπηκε χθες στο συστημα μου αγορασμενο στα τυφλα .Τρελλή ατάκα ,σωμα,λεπτομεριεα ,περιγραφη χωρων αντηχησεων μικροφωνων κλπ ,τρισδιαστατοσυνη ,σκηνη ,αληθοφανεια δεν ξερω αν παει ψηλοτερα ο πηχης και ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ι ενω δεν στερειται ανάλυσης και παρουσιας -το αντιθετο μαλιστα περναει με ματ ηχοχρωμα μια "παλ" αποχρωση της ζωντανιας .Οτι καλυτερο για υλοποιηση του 600αρικου - με την αληθοφανεια και την μουσικοτητα που διεπει την αρθρωση του.Χαμηλο ατακαδορικο ,αφουσκοτο αγυάλιστο ,μεσαιες λουσατες και ιχνος γρεζιου κ σκληροτητας.Υψηλές με ικανοποιητικο σβησιμο και αερα ,απιστευτα σωματωδεις και πλουσιες σε πληροφορια σκαβοντας την ηχογραφηση ,παραθετοντας κρυφες λεπτομερειες με unhifi τροπο (πολυ δυνατο χαρακτηριστικο αυτο το unhifi )που εκτιμα μια μεριδα ακροατων.Καθολου artificial οπως ¨αλλού" .
Πρωιμα βεβαια ολα αυτα αλλά το dac μαρεσε πολυ και ειλικρινα ηταν η πρωτη φορά που πηγη επαιξε ετσι στο συστημα μου και το ψυχωσε ,δεν εχω εμπειρια απο dacs του πανακριβου 2000 + αλλα ποσο καλυτερα πια ????

Reaction score
2.566
Αχ τι μου θυμισες τωρα...σκεψου οτι το πρωτο ολοκληρωμενο πρωτοτυπο mambo ειχε δοκιμασθει απο τον δημιουργο του στο συστημα μου (για αξιολογηση και συγκριση με το δικο μου γνωστο ντακ)...τρελο vfm dac αν θυμαμαι καλα.

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.807
Zdimis

" Μπηκε χθες στο συστημα μου αγορασμενο στα τυφλα .Τρελλή ατάκα ,σωμα,λεπτομεριεα ,περιγραφη χωρων αντηχησεων μικροφωνων κλπ ,τρισδιαστατοσυνη ,σκηνη ,αληθοφανεια δεν ξερω αν παει ψηλοτερα ο πηχης και ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ι ενω δεν στερειται ανάλυσης και παρουσιας -το αντιθετο μαλιστα περναει με ματ ηχοχρωμα μια "παλ" αποχρωση της ζωντανιας .Οτι καλυτερο για υλοποιηση του 600αρικου - με την αληθοφανεια και την μουσικοτητα που διεπει την αρθρωση του.Χαμηλο ατακαδορικο ,αφουσκοτο αγυάλιστο ,μεσαιες λουσατες και ιχνος γρεζιου κ σκληροτητας.Υψηλές με ικανοποιητικο σβησιμο και αερα ,απιστευτα σωματωδεις και πλουσιες σε πληροφορια σκαβοντας την ηχογραφηση ,παραθετοντας κρυφες λεπτομερειες με unhifi τροπο (πολυ δυνατο χαρακτηριστικο αυτο το unhifi )που εκτιμα μια μεριδα ακροατων. "

Καλώs ήρθεs στην μυσταγωγία του mambo DAC V3 !
Ό Βασίληs να είναι καλά :hi:,
και εσύ φίλτατε ,
Έκανεs ένα καλό δώρο ( μέρεs που είναι ) , στά ώτα σου και την ψυχή σου . :party: .
Καλέs ακροάσειs .

-

Reaction score
330
Χαμηλο ατακαδορικο ,αφουσκοτο αγυάλιστο ,μεσαιες λουσατες και ιχνος γρεζιου κ σκληροτητας.Υψηλές με ικανοποιητικο σβησιμο και αερα ,απιστευτα σωματωδεις και πλουσιες σε πληροφορια σκαβοντας την ηχογραφηση ,παραθετοντας κρυφες λεπτομερειες με unhifi τροπο (πολυ δυνατο χαρακτηριστικο αυτο το unhifi )που εκτιμα μια μεριδα ακροατων.Καθολου artificial οπως ¨αλλού"
Αν περιγράφεις με τον ίδιο τρόπο σε γυναίκα θα την αφήνεις άφωνη ......... ( και εσύ θα ακούς με την ησυχία σου το DAC...... ) !!!!

geoli

Επαγγελματίας
Reaction score
36
Και που να ακουσεις το Ayazi !!!
Το δε, 3R απογειωνει οποιοδηποτε Dac!

Last edited:

Reaction score
3.783
Το να απογειώνεις κάποια όργανα, ενώ θα έπρεπε κανονικά να βρίσκονται στο πάτωμα, ή το πολύ μέχρι το ύψος του μουσικού, δεν είναι και πολύ σωστό.

vasilis-t

Επαγγελματίας
Reaction score
29
α καταλαβα το κουτακι με καποιες εξτρα ιδιοτητες.
Ειναι μιά usb θύρα φτιαγμένη μόνο για audio stream , η απλά μετατρέπει οποιόδηποτε PC σε κορυφαίο τράνσπορτ ..

εάν προλάβετε αυτην την εβδομάδα ,, ισως να υπάρχει στοκ ..

Z

Zdimis

Guest
Φιλε vasili-t ευχαριστω για την διευκρινηση ,btw τα ευσημα μου για την υλοποιηση σου που βρισκεται στα χερια μου (mambo v3) ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ θαυμαζω την προσεγγιση σου στο ηχητικο αποτελεσμα που ενω εχει ολη την ακραια πληροφορια των ψηφιακων φορματ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΕΙ καθολου διατηρωντας αυτη την unhifi χροια που επιτρεπει την αναπλαση "οργανικοτητας" στο αποτελεσμα αναπαργωγης.Φανταζομαι οτι το ayazi θα επαυξανει αυτη την ομορφια οποτε θα τα πουμε οποτε με χτυπησει upgreaditis . :)

Last edited by a moderator:

vasilis-t

Επαγγελματίας
Reaction score
29
Χαίρομαι ιδιαιτέρως που εκτίμισες τον κονβέρτορα χωρίς τις παρωπίδες του made in Greece , και ότι συνεπάγεται αυτό .. εάν θές πάντως να φτιάξεις ήχο κονσούμερ χάι φάι .. βάλε στην έξοδο 2 τελεστικούς με αποκρισή ραδιοσυχνότητας και ατάκτως ερριμμένους ( λολ ... ) και θα πάρεις και αρτιφακτ και φουσκόματα και γουααααααου .... γ@μεί το πράγμα !!!!

μουσική δεν θα ακούς μετα απο λίγο ,, αλλα οκ ...

θα έχεις ομως μπάσα παντού .. ακόμα και στους καστράτους ,, μπάσο ... και μεσαίες ,, παντού ... και πάντα ...

τέσπα .. θα το πάμε αλλου τώρα

εάν παίζεις πάντως με USB σου εγγυάμαι ότι με το 3R θα αναθεωρήσεις τα πάντα ως αναφορά την ακρόαση απο PC

αυτά ..

Reaction score
690
'Αποψη για το συγκεκριμένο δεν έχω , αλλά πως να παραβλέψουμε το made in Greece όταν διαβάζουμε πως η εν λόγω usb θύρα μετατρέπει κάθε pc τρανσπορτ σε.... "κορυφαίο" ? Με ρέγουλο τέτοιες δηλώσεις , καθότι κάποιοι ξέρουμε πως ακομα και το καλύτερο usb "decrapifier" δεν σώνει ένα μέτριο τρανσπόρτ....(μάλλον το αντίθετο)

Ασφαλώς αναφέρομαι στο usb 3R και όχι στον mambo.

Last edited:

vasilis-t

Επαγγελματίας
Reaction score
29
'Αποψη για το συγκεκριμένο δεν έχω , αλλά πως να παραβλέψουμε το made in Greece όταν διαβάζουμε πως η εν λόγω usb θύρα μετατρέπει κάθε pc τρανσπορτ σε.... "κορυφαίο" ? Με ρέγουλο τέτοιες δηλώσεις , καθότι κάποιοι ξέρουμε πως ακομα και το καλύτερο usb "decrapifier" δεν σώνει ένα μέτριο τρανσπόρτ....(μάλλον το αντίθετο)

Ασφαλώς αναφέρομαι στο usb 3R και όχι στον mambo.
Ισχύει και επιμένω ...

φέρτε ότι χρέπι PC για πέταμα έχεις ... και καπάκι ένα σουπερ ντουπερ τρασνσπορτ PC ..

θα μου επιτρέψεις να μπορώ να κάνω αυτές τις δηλώσεις .. απλά γιατί γνωρίζω το πώς ακριβώς δουλέυει το USB audio stream

και εσέις να φανταστώ απλά δεν είναι η δουλεία σας ..

Reaction score
690
και εσέις να φανταστώ απλά δεν είναι η δουλεία σας ..
Το θέμα είναι πως το προιόν δεν απευθύνεται σε αυτούς που "είναι η δουλειά τους" , αλλά κυρίως σε κάποιους χομπίστες που "πιθανώς" έχουν ψαχτεί (και σκάσει) αρκετα ($) με τέτοια θέματα. Αν η συσκευή κάνει αυτά που αναφέρεις λογικά θα προκαλέσει ντόρο στο εξωτερικό. Ϊδωμεν.

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.500
Το ayazi το ξέρουμε, για το συγκεκριμένο έχουμε κάποιο link για να ενημερωθούμε;

Το ... ''και εσείς να φανταστώ δεν η δουλειά σας''
είναι τουλάχιστον ατυχές

Z

Zdimis

Guest
Ο καθενας μπορει να δηλωνει οτι γουσταρει ειδικα οταν ειναι δεκτικος να αποστειλει το προιον για πιστοποιηση η οχι των ισχυρισμων του.Την πεφτετε λιγο ασχημα σε ενα τυπο που δε γνωριζω αλλα που εχει καθε δικαιωμα να ισχυριζεται για την κατασκευη του κ την ηχητικη τουνπροσσεγγιση αυτα που πιστευει οποια και αν ειναι.Αν θεωρειται οτι ατομα χωρις ακουστικη κριση επηρεαζονται απο τετοιες πομπωδεις δηλωσεις περι απογειωσης κλπ κ θα αυθυποβληθουν να σπευσουν οποτε πατε να τους προστστευσετε δεν τους αξιζει αν δεν ακουν κ δεν εχουν αποψη γιαυτο που ακουν.Αν ενοχλειστε που καποιος ισχυριζεται οτι με ενα χιλιαρικο δινει ενα ντακ κ ενα γκατζετ που οποιος ζηταει μουσικη απο pc παιζει με αρετες (κ αποψη!) cost no object υλοποιησεων δεν εχετε παρα να κανετε ενα τεστ α/β με ενα dac του πανακριβου σε ενα αγνωστο σε σας συστημα (αλλα καλοστημενο) με κλειστα ματια.Η με ανοιχτα στο συστημα σας.Φωναξτε κ.μενα θα χαρω να φορεσω μαντηλι.

Last edited by a moderator:

Z

Zdimis

Guest
Το made in greece δεν πιστευω οτι παιζει μεγαλο ρολο πλεον.Το marketing και η επικοινωνια του γιατι να προτιμηθω ,η αποτελεσματικη περιεκτικη εξυπνη κ to the point επικοινωνιας της υπεροχης εναντιν των ανταγωνιστων για τους ελληνες σηκωνει βελτιωση.Αν καποιος κατασκευαστης χρειαστει project τετοιου τυπου τραμπαρουμε υπηρεσιες μου με συσκευες του
:). Η αγορα της ελλαδας δεν φτανει ουτε για μεζε με τοσο μικρο αριθμο καταναλωτων σε σχεση με την πληθωρα εναλλακτικων για την ιδια αναγκη.

geoli

Επαγγελματίας
Reaction score
36
Για ολα αυτα τα θεματα, θεωρω οτι αποψη πρεπει να εχουν όσοι έχουν ακουσει με τα ιδια τους τα αυτια συσκευές, και μαλιστα τις εχουν συγκρινει με άλλες... Κατ αρχην για το θεμα του transport αν προσεξετε την διατυπωση του Βασιλη, λει οτι μετατρεπει οποιοδηποτε PC σε κορυφαιο Transport εννοώντας "κορυφαια ψηφιακή πηγη" (σαν να έχεις δηλ ενα κορυφαιο Transport) , γιατι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει μηχανισμός που να γυριζει καποιο δισκακι - απο ενα σκληρο δικο διαβαζεται το αρχείο...
Κατα δευτερον, νομιζω οτι το καλυτερο ειναι οσοι πιστοί προσελθετε που λενε, παμε να ακουσουμε blind test ωστε να διαμορφωθουν πραγματικές απόψεις.
Κατα τριτον, το made in Greece ειδικα αν παράγει αξιόλογες συσκευες - ικανες για διεθνη καριέρα - θα έπρεπε να μας κανει ολους υπερηφανους και χαρούμενους, ειδικα ολους εμας τους κολημένους με την υψηλή ποιότητα αναπαραγωγής. Εκτός κι αν τα αριστεία θεωρούνται μίασμα.
Αυτα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.601
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75