ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ηλεκτρονικές συσκευές (ήχος, εικόνα, υπολογιστές)

Reaction score
31
καλησπέρα και καλή χρονιά
Ανοιγω εδω το θεμα, αλλα χαρίζω και πραγματα απο εικονα, υπολογιστες και διαφορα. .
Χαρίζω τις συσκευές των φωτογραφιών

Η οθόνη υπολογιστή έχει 50 ώρες λειτουργίας το πολύ. Είχε αγοραστεί άκριβα το 2003, χρησιμοποιήθηκε για το τέλος μιας διπλωματικής, είναι κρίμα να πεταχτεί νομίζω

Τα υπόλοιπα τα έβαλα στο ρεύμα, ανάβουν αλλά δε γνωρίζω αν λειτουργούν σωστά.
Δε προλαβαίνω να ασχοληθώ παραπάνω...
Έχουν να χρησιμοποιηθούν πάντως πολλά χρόνια.

Η κούτα έχει μέσα ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια, πάρα πολλά φωτάκια (δεν τα έχω βάλει στη πρίζα, ελπίζω να λειτουργούν) και αρκετά ακόμα χριστουγεννιάτικα μπιχλιμπίδια. Ειδικά για αυτά θα παρακαλούσα να ενδιαφερθούν μέλη με παιδάκια και οικονομικό πρόβλημα.

Μένω Παλαιό Φάληρο, τα πράγματα πρέπει να δοθούν γρήγορα, καθώς αδειάζει το σπίτι. Τέταρτη Πέμπτη θα τα πάω αναγκαστικά στην ανακύκλωση

Τονίζω ότι τα χαρίζω γιατί δε τα χρησιμοποιώ. Μπορεί να δουλεύουν όλα, δε το γνωρίζω.
σε δυο μηνυματα γιατί ειναι πανω απο 5 φωτογραφίες

IMAG0487.jpg IMAG0488.jpg IMAG0491.jpg IMAG0490.jpg IMAG0492.jpg

Reaction score
31
καλημερα.
Για τα περισσότερα πράγματα έχει υπάρξει ενδιαφερον και εχουν κρατηθει. Θα δοθούν σημερα ή τις επομενες μερες
Αυτα που δεν εχουν κρατηθεί ακόμα είναι η οθόνη υπολογιστή, το πολυμηχάνημα (τα μελανια εχουν ξεραθει προφανως) και το χριστουγγενιάτικο δέντρο.
Αν τελικα δεν δοθούν θα ενημερώσω ξανα...

Ευχαριστω

ika

News
Reaction score
16.827
Καλημέρα, θα με ενδιέφερε το DVD της Pioneer, αν είναι διαθέσιμο.

Reaction score
31
καλημερα
Το dvd εχει κρατηθεί για ενα αλλο μέλος. Αν δεν προχωρήσει θα σας ενημερωσω.

Κρατηθηκε και το πολυμηχανημα.
Μονο για το δεντρο και την οθονη υπολογιστη δεν εχει υπαρξει ακομα ενδιαφέρον.

Reaction score
22
καλημερα
Το dvd εχει κρατηθεί για ενα αλλο μέλος. Αν δεν προχωρήσει θα σας ενημερωσω.

Κρατηθηκε και το πολυμηχανημα.
Μονο για το δεντρο και την οθονη υπολογιστη δεν εχει υπαρξει ακομα ενδιαφέρον.

Καλημέρα, αν για κάποια πράγματα δεν υπάρξει ενδιαφέρον, μπορείς να απευθυνθείς στον σύλλογο ΡΕΤΟ που δέχονται
μεταχειρισμένες ηλεκτρικές, ηλεκτρονικές συσκευές, έπιπλα και ρουχα. Εχω δώσει διάφορα αντικείμενα και είναι σίγουρα καλύτερο από το να πεταχτούν.

Reaction score
31
α πολυ ωραία.
Ρουχα εδωσα παρα πολλα σε εκκλησία και μετανάστες που μαζευαν απο τους καδους ανακύκλωσης υλικα.
Θα τους βρω για οτι δε δοθεί απο εδω μέσα
Ευχαριστω πολυ

Reaction score
0
καλησπέρα και καλή χρονιά
Ανοιγω εδω το θεμα, αλλα χαρίζω και πραγματα απο εικονα, υπολογιστες και διαφορα. .
Χαρίζω τις συσκευές των φωτογραφιών

Η οθόνη υπολογιστή έχει 50 ώρες λειτουργίας το πολύ. Είχε αγοραστεί άκριβα το 2003, χρησιμοποιήθηκε για το τέλος μιας διπλωματικής, είναι κρίμα να πεταχτεί νομίζω

Τα υπόλοιπα τα έβαλα στο ρεύμα, ανάβουν αλλά δε γνωρίζω αν λειτουργούν σωστά.
Δε προλαβαίνω να ασχοληθώ παραπάνω...
Έχουν να χρησιμοποιηθούν πάντως πολλά χρόνια.

Η κούτα έχει μέσα ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια, πάρα πολλά φωτάκια (δεν τα έχω βάλει στη πρίζα, ελπίζω να λειτουργούν) και αρκετά ακόμα χριστουγεννιάτικα μπιχλιμπίδια. Ειδικά για αυτά θα παρακαλούσα να ενδιαφερθούν μέλη με παιδάκια και οικονομικό πρόβλημα.

Μένω Παλαιό Φάληρο, τα πράγματα πρέπει να δοθούν γρήγορα, καθώς αδειάζει το σπίτι. Τέταρτη Πέμπτη θα τα πάω αναγκαστικά στην ανακύκλωση

Τονίζω ότι τα χαρίζω γιατί δε τα χρησιμοποιώ. Μπορεί να δουλεύουν όλα, δε το γνωρίζω.
σε δυο μηνυματα γιατί ειναι πανω απο 5 φωτογραφίες

View attachment 68668 View attachment 68669 View attachment 68670 View attachment 68671 View attachment 68672
[DOUBLEPOST=1513715465][/DOUBLEPOST]γεια σας , θα ενδιαφερόμουν για την οθόνη αν είναι ακόμα διαθέσιμη

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos