Most visitors online was 3714 , on 1 Oct 2025
Αν η ερώτηση είναι για μένα να πω ότι θέλω να πάω σε atmos και μόνο αλλιώς για τα δικά μου αφτιά ήταν μια χαρά και αυτό που είχα.Το συστημα που ειχες πριν γιατι το πουλησες αν επιτρεπεται?
Δεν ξερω τι ειχες πρινΑν η ερώτηση είναι για μένα να πω ότι θέλω να πάω σε atmos και μόνο αλλιώς για τα δικά μου αφτιά ήταν μια χαρά και αυτό που είχα.
Τα Crystal Audio που ειχες δεν τα ειχα ακουσει αλλα απο τα χαρακτηριστικα τους αυτο που βλεπω ειναι οτι για να παιξουν σωστα χρειαζοταν δυο subwoofer τοποθετημενα διπλα απο τα L/R και να κοπουν πολυ ψηλα (160-200Ηz) μια που τα 3" γουφερακια τους δεν μπορουσαν να αποδωσουν κατω απο τους 120 κυκλους και οπωσδηποτε μια υψηλοτερη συχνοτητα κρος θα τους επετρεπε να παιξουν πολυ καλυτερα.Εγώ το πούλησα γιατι δεν ήτανε για μουσική... και θέλω κάτι ποιο ποιοτικό και μουσικό! Επίσης ο ενισχυτής ήταν παλαιότερος και δεν ειχε τις hdmi που ήθελα. Φυσικά ήτανε πολύ καλός και τώρα ο denon δε ξερω αν θα ειναι ισαξιος. Και σιγά σιγά θα πάμε και σε atmos.
Θα ήθελα τη γνώμη σας γι αυτά τα ηχεία Paradigm reference studio 20 v.5.
https://www.ihodomishop.gr/paradigm-studio-p-21.html
Aπο ο'τι ειδα τα εχεις βαλει αγγελια για πωληση που σημαινει οτι τα εχεις ηδη.Θα ήθελα τη γνώμη σας γι αυτά τα ηχεία Paradigm reference studio 20 v.5.
https://www.ihodomishop.gr/paradigm-studio-p-21.html
Eφ οσον ειναι φιλου, ζητησε να τα δοκιμασεις στον χωρο σου με τον δικο σου ενισχυτη ωστε να δεις 1ον αν σου αρεσουν και 2ον να παρεις μια ιδεα για το πως θα ακουγονται τα περισσοτερα ηχεια με παρομοια χαρακτηριστικα στο χωρο σου και με τον δικο σου ενισχυτη.Αυτά που βλέπετε στις αγγελίες δεν ειναι δικά μου, είναι για λογαριασμό φίλου! Εγώ αν τα είχα δε θα τα έδινα! Τελικό δηλαδη και προ, δε παίζει να τα παρω οικονομικά. Τα ηχεία απλά μπορεί να μου δώσει σε καλύτερη τιμή και ρωτάω αξίζουν σε σχέση με τα άλλα που κοιτάω των 300-500 ευρω?
Οχι δεν θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα. Τα διπλα tweeter θα δημιουργουν ακυρωσεις.εγω παντως που εχω τα μαγνατ 1000 και το κεντρικο τους το 250 ειμαι ευχαριστημενος στις υψηλες εντασεις αν και θα προτιμουσα το κεντρικο καποιες στιγμες να μου γεμιζει το σαλονι πιο πολυ αλλα υστερει λιγο,σκεφτομαι εαν δεν τα πουλησω να παρω 1 ζευγαρι
Magnat Monitor Supreme 202 και να τα βαλω με τα τουιτερ το ενα διπλα στο αλλο ξαπλωτα σαν κεντρικο,λογικα θα εχω καλυτερο αποτελεσμα.