- Reaction score
- 62
Δεν θυμαμαι, ειχε πει μαλιστα μην παρεις επαγγελματικο γιατι αυτοι εχουν μεν δυναμη αλλα οχι ποιοτητατι εννοείς φτύσατε?και για ποιον yamaha πρόκειται?και ποιος το είπε ότι δεν κάνει για σπίτι(το δικαιολόγησε ή όχι)?
Δεν θυμαμαι, ειχε πει μαλιστα μην παρεις επαγγελματικο γιατι αυτοι εχουν μεν δυναμη αλλα οχι ποιοτητατι εννοείς φτύσατε?και για ποιον yamaha πρόκειται?και ποιος το είπε ότι δεν κάνει για σπίτι(το δικαιολόγησε ή όχι)?
γράψ΄το κάπου...γίνεται καλό ζειμπέκικοXari&Ntaxaritonpernetemexari![]()

νταξ αφού έγινε έτσ...Δεν θυμαμαι, ειχε πει μαλιστα μην παρεις επαγγελματικο γιατι αυτοι εχουν μεν δυναμη αλλα οχι ποιοτητα
Παρεξηγηθυκες εσυ δλδ τωρα?γράψ΄το κάπου...γίνεται καλό ζειμπέκικο
[DOUBLEPOST=1485968815][/DOUBLEPOST]
νταξ αφού έγινε έτσ...
αν δεν θυμάσαι ποιος το είπε...μην γίνεσαι κατηγορηματικός...γιατί έχουμε παρεξηγήσεις..![]()

Και να μην είναι τόσο καλός, είναι φθηνότερος κι έτοιμος...Εγώ θα ρωτήσω το άλλο... Πως παίζει ο εν λόγω crown vs εναν ucd hypex;
Τόσο καλός είναι ο crown;
Ποιων crown;μη τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβαλι ..
εχω να πω πως ..
κανενας crown δε παιζει οπως ενας τελικος πανω απο 1000αρικο...
ομως να διευκρινίσω , οτι ....
οταν ενα ηχειο θελει αρκετα βατ , και του κοτσαρουμε ενα τελικο και του 10,000αρου ακομη ,μα με λιγα βατ, δε θα παιξει καλυτερα απο εναν crown του 200αρικου..
ΥΓ. ειμαι κατοχος 3ων crown και οχι.. δεν ειναι αυτο το κατι παραπανω που ολοι ψαχνουμε ....
xls και ce σειρα...Ποιων crown;
Τώρα ναι, σε σωστή βάση το θέμα...γιατί άλλη μια φορά περνάει η εντύπωση; ότι δίνοντας 300-400 ευρώ έκλεισες από ενισχυτικά! Δηλαδή όλος ο κλάδος κατασκευής ενισχυτών τάξης Α, ΑΒ, D κ.λ.π πάει για πέταμα, αφού "δεν υπάρχει χρεία ενισχυτών ακριβότερων από 600 ευρώ" αφού με τόσα πέρνεις crown XLS 2500. Και όντως τίθεται σοβαρά η ερώτηση...σε σχέση π.χ με αυτόν NCore NC500 https://www.nordacoustics.co.uk/product-page/df19c1f7-07d8-a265-42f8-e8dfa824cc6e ΄που στοιχίζει 1300 ευρώ ποια θα ήταν τα αποτελέσματα μιας συγκριτικής δοκιμής; Και όχι μόνο με αυτόν τον class D, αλλά και με άλλους ενισχυτές AB; Δηλαδή το δίλημμα είναι ότι αν έχεις την δυνατότητα να δώσεις παραπάνω χρήματα από την τιμή ενός crown...δεν μπορείς να πάρεις καλύτερο ενισχυτή;μη τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβαλι ..
εχω να πω πως ..
κανενας crown δε παιζει οπως ενας τελικος πανω απο 1000αρικο...
ομως να διευκρινίσω , οτι ....
οταν ενα ηχειο θελει αρκετα βατ , και του κοτσαρουμε ενα τελικο και του 10,000αρου ακομη ,μα με λιγα βατ, δε θα παιξει καλυτερα απο εναν crown του 200αρικου..
ΥΓ. ειμαι κατοχος 3ων crown και οχι.. δεν ειναι αυτο το κατι παραπανω που ολοι ψαχνουμε ....
Εσύ λοιπόν γιατί δεν πέρνεις Crown για το συστημά σου; Και όχι μόνο εσύ, αλλά και πολλοί άλλοι που τον συστήνουν "εγκαρδίως" στους άλλους;Αν τα παραπανω λεφτα του καλυτερου τελικου τα δωσεις για ενα μουρατο (για να μην πεσει παντοφλα) Bass trap η ενα Diffuser θα δεις πολυ μεγαλυτερη βελτιωση.
Τωρα αν εχεις ηδη φτιαξει τον τελειο χωρο, εχεις τα σουπερ ουαου ηχεια και δεν σου φτανει και ο Crown τοτε ναι, παρε καλυτερο.
Αν μου χρειαζοταν ενισχυτης σε αυτη τη φαση θα επαιρνα Crown, να εισαι σιγουρος γι αυτο.Δηλαδή για
Εσύ λοιπόν γιατί δεν πέρνεις Crown για το συστημά σου; Και όχι μόνο εσύ, αλλά και πολλοί άλλοι που τον συστήνουν "εγκαρδίως" στους άλλους;
Αν και οι αντκομ ποτέ δεν μου "άρεσαν", οι κραουν προσφέρουν περισσότερη οδήγηση σε μικρότερο κόστος, συνεπώς ως αγορές υψηλότερου vfm οφείλουν να προτιμηθουν.θα με χαροποιούσε μιά συγκεκριμένη απάντηση στην εξής ερώτηση :
ένας τελικόςπ.χ τύπου crown xls 1502 ή παραπλήσιος στα χρήματα αυτά θα είχε εφάμηλη ή καλύτερη ηχητική απόδοση από έναν π.χ Adcom 5500 ;
ear-doctor περιμένω τη γνώμη σου![]()
Τόσος κόσμος περνά με ληγμένα γύρω γύρω...με θέματα ληγμένα