ATC 100ASL Pro στον νταποστ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.194
Είχα την χαρά να δω τον νταποστ από κοντά, κι είχαν την τιμή τα 100-αρια να δουν τον Costas EAR από κοντά.;)

Εντυπώσεις μου:

Εξαιρετικός ο νταποστ. Ουλτρα χάι εντ. Όπως και οι άλλοι δύο συνήθης ύποπτοι που κάναμε μαζί το θάψιμο για το μισό φόρουμ! :p:D

Τα ATC κάναν τα δυνατά τους για να με τρομάξουν. Επιτυχώς. Είναι τρομερά ηχεία, και τρομερά τυχερά που έχουν την τιμή να συντροφεύουν τον νταποστ.8-)

Ακούει ωραία ο μπαγάσας, μη του δίνετε σημασία όταν γκρινιάζει. Τέτχιος είναι, τζάμπα γκρίνιας.:p

Θα του στείλω πακέτο τον Καραμπατζάκη να του τακτοποιήσει τα ολίγα ψυχολογικά του, ώστε απρόσκοπτα τα ATC να τον απολαμβάνουν ευτυχή. :dance2:

Εύχομαι στο τέλος να καταφέρει (ψυχολογικά) να ζμπρώξει (από το παράθυρο) τα σαμπ. Με κλωτσχιές. :D

Δεν έχουν ανάγκη από σαμπ τα 100-αρια. Όχι σε τόσα κυβικά τουλάχιστον.. 8-)

Και λίγο ζμπρώχτα προς τα έσω τα ρημάδγια, έτσι για να κοιτάζονται και μεταξύ τους όταν παίζουν, να μη νιώθουν μόνα κι έρμα, σα την καλαμνιά στον κάμπο.:p

Ο όμορφος της παρέας (επ4ντερ) νομίζω πως συμφώνησε πλήρως ότι τζάμπα γκρινιάρης είναι ο νταποστ. Πως λέμε τζάμπα μάγκας; Ε, τζάμπα γκρίνιας. :D:p

Έπεται συνέχεια.. :drinks:

Reaction score
8.905
Οι φήμες που κυκλοφορούν λένε... ότι κάποιους χαιεντάδες που είχε κάλέσει τις προάλλες... του είπαν ότι εκτός από τα σάμπ έπαιζε και με χωρίς Μέτρικ καλύτερα...

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.867
Κάποιους χαιεντάδες που είχε κάλέσει τις προάλλες... του είπαν ότι εκτός από τα σάμπ έπαιζε και με χωρίς Μέτρικ καλύτερα...
Εχουν τα ATC του νταποστ ψηφιακή είσοδο; :o

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Οι φήμες που κυκλοφορούν λένε... ότι κάποιους χαιεντάδες που είχε κάλέσει τις προάλλες... του είπαν ότι εκτός από τα σάμπ έπαιζε και με χωρίς Μέτρικ καλύτερα...

Χωρίς το equalizing του Dapost μέσω της Metric, για να ακριβολογούμε...
Έχει διαφορά! :cool:

Τώρα, ένας Θεός να με κάνει HighEndά τον κουφό, τον αμνό του Θεού... :laugh:

:welcome:

Reaction score
3.341
Ενταξ οι γνώμες των διαφόρων hiendadwn
Ο EAR γιατί κάνει κριτικές ακροασεις ????
Επιμένει ότι η ακρόαση συγκεκριμένου συστήματος είμαι περιττή ( του οποιοδήποτε συστήματος με μετρήσεις )

Πιάσε το αυγό και haircut !

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.867
έπαιζε και με χωρίς Μέτρικ καλύτερα...
Παίζουν καλύτερα με μετρικ.
Παίζουν καλύτερα χωρίς μετρικ.
Παίζουν καλύτερα με σαμπ.
Παίζουν καλύτερα χωρίς σαμπ.
Παίζουν καλύτερα με Dirac
Παίζουν καλύτερα χωρίς Dirac

Μην την ψάχνετε.
Απλώς παίζουν καλύτερα. :D

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Εγω θα επελεγα τα 2, 4 & 5 !

:fuckyou:
[DOUBLEPOST=1486229404][/DOUBLEPOST]
Αντωνάκη μου (χάθηκες) πήγες και εσύ....? εγώ άλλον εννοούσα.... :boast:

Α, με το μπαρδον. Μιγιαστηκα η πουτ@να... :lolsign:

Last edited by a moderator:

Reaction score
2.566
Eίχα πάει πολύ παλιά στον Dapost.....ε καμία σχέση...μπορεί να τον έχει κουράσει η όλη διαδικασία με τον χώρο του και τον καταλαβαίνω, αλλά το σύστημα έχει έρθει στα ίσια του σε σχέση με παλιά. Η μουρμούρα όμως μουρμούρα!! :fuckyou: Πολύ ποιοτικά ηχεία τα ατσια, spl για πλάκα, απαραμόρφωτα κλπ όμορφα και ο χώρος πολύ του γούστου μου...:drinks: Η παρέα εξαιρετική!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.194
Ο EAR γιατί κάνει κριτικές ακροασεις ????
Πότε καλέ; Χαχαχαχαχα, βρε συ με κυνηγάς από θρεντ σε θρεντ λέγοντας τα ίδια, ε; :p

Η έννοια της "κριτικής ακρόασης" μου φαίνεται ότι έχει διαστρεβλώσεις σε κάποιους κάποιους...:D

Προσωπικά χάρηκα πολύ για την παρέα του νταποστ και του επ4ντερ, με τους οποίους δεν είχα την τιμή να συναντηθώ ως τώρα! 8-)

Αυτή ήταν κι η αιτία της επίσκεψής μου, κι όχι οι ...Ακροάσεις! Εννοείται! 8-)

Η επαφή μου με τα ATC τα 100-σταρια, τα οποία χαίρονται τον νταποστ σε μόνιμη βάση, ήταν πολύ σύντομη και "στα όρθια", αλλά ακόμα κι έτσι, ήταν εμφανής η αστείρευτη δυνατότητα δυναμικών αυτού του ηχείου, υψηλότατων SPL, και τα παθητικά υλικά ισοστάθμισης χώρου που έχει ήδη ο νταποστ εκεί μέσα αντιλήφθηκα πως κάνουν σοβαρή δουλειά, ώστε με την βοήθεια και των DSP τελικά να μην είναι εμφανή στα πτωχά αυτιά μου τα προβλήματα του χώρου, όπως γίνεται συνήθως σε τυπικά σπίτια που πάω. Βεβαίως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, και ο νταποστ, γνώστης του θέματος αλλά και του χώρου του, δικαίως κυνηγά το τέλειο, και θα το πετύχει, είναι βέβαιο.

Προσωπικά δε μπορώ να κρίνω τον ήχο όπως κάποιοι αρέσκονται να υπονοούν ότι μπορούν.:p Μπορώ να αντιληφθώ προβλήματα χώρου, προβλήματα οδήγησης, προβλήματα συμπίεσης, προβλήματα περιορισμένης στάθμης, προβλήματα απόκρισης. Προβλήματα στον νταποστ δε με απασχόλησαν. Αν αυτό λέει κάτι, έχει καλώς. Κάτι άλλο δεν έχω να προσθέσω.

Κριτής ηχογραφήσεων δεν είμαι.:D

Από πλευράς γούστου; Οκ. Μου άρεσε το άκουσμα όπως ήταν. Μου άρεσε και χωρίς σαμπ. Μου άρεσε και χωρίς DSP. Μου άρεσε γενικά. Και; Δε ξέρω αν έχει νόημα.. μου αρέσει η μουσική...:D

Όσον αφορά το "θέμα" σαμπ: Δεν "προτιμώ" λόγω προσωπικών γούστων την απουσία σαμπ στο σύστημα του νταποστ. Απλώς, λόγω υψηλότατων δυνατοτήτων του ηχείου, σε συνδυασμό με το συμμαζεμένο μέγεθος του χώρου ακρόασης, κρίνω αντικειμενικά πως δε χρειάζονται. Είναι απλώς μία εκτίμηση-κρίση μου, που βασίζεται στις αντικειμενικές δυνατότητες αυτών των ηχείων σε συνάρτηση με τον όγκο του χώρου που έπαιζαν, κι όχι σε προσωπικές προτιμήσεις ή συμπεράσματα ακροάσεων...:gotcha:

Last edited:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.560
Ενταξει, τωρα εγω τι να πω; Ειχα τη χαρα να εχω ταυτοχρονα σπιτι μου εαρ, ζαπ και επ4ντερ, ντριμ τιμ κανονικα. Οσο απολαυστικος ειναι ο εαρ στο γραπτο του λογο, τοσο απολαυστικος ειναι ο ζαπ στον προφορικο: μαθηματικη σκεψη και λογικη με ταχυτητα που με ξεπερναει, ευστροφια, γνωσεις, μεταδοτικη ικανοτητα, τι να πω; θα επρεπε να διδασκει. Ο επ4ντερ μας θαμπωσε ολους με την ομορφια του και αρα δε θα επεκταθω περισσοτερο για να μην παρεξηγηθω ;-)

Σας ευχαριστω πολυ και τους τρεις για την ωραια βραδυα και τις παντα ενδιαφερουσες συζητησεις! Ελπιζω να επαναληφθει συντομα, γιατι οχι και στη σαλονικα!

(P.s. Τα σαμπ μου τα εχετε γλωσσοφαει και δεν τα παιρνει κανεις, τζαμπα τα απ στην αγγελια. Καλαααα...)

Last edited:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.291
Members
38.538
Νεότερο μέλος