Klipsch Greek club

Z

Zdimis

Guest
Δεν φαινεται με τα μηχανηματα που κατεχεις νασαι ασχετος.Οτι ηχειο αναφερεις οχι απλα δεν υπολειπεται σε μπασο σε χωρο 30 -50 τμ και αφροντιστο οπως βλεπω αλλα δημιουργργει προβλημα υπερπαρουσιας μπουμαρισματος.Σιγουρεψου οτι δεν ψαχνεις για μπασσο τη λασπη της υπερφορτωσης χαμηλων που μερικοι αντιλαμβανονται ως χαμηλο. Με ολο το σεβασμο ,δεν ακουγεται λογικο αυτο που λες.Εχω αποψη για τα visatone σου ,επρεπε να κλανεις στο μπασσο σε σημειο αναληψης μετρων καταστολης σε 40 τμ.

Reaction score
782
Κα
Δεν φαινεται με τα μηχανηματα που κατεχεις νασαι ασχετος.Οτι ηχειο αναφερεις οχι απλα δεν υπολειπεται σε μπασο σε χωρο 30 -50 τμ και αφροντιστο οπως βλεπω αλλα δημιουργργει προβλημα υπερπαρουσιας μπουμαρισματος.Σιγουρεψου οτι δεν ψαχνεις για μπασσο τη λασπη της υπερφορτωσης χαμηλων που μερικοι αντιλαμβανονται ως χαμηλο. Με ολο το σεβασμο ,δεν ακουγεται λογικο αυτο που λες.Εχω αποψη για τα visatone σου ,επρεπε να κλανεις στο μπασσο σε σημειο αναληψης μετρων καταστολης σε 40 τμ.
Καταλαβαίνω τα λεγομενα σου.
Οχι δεν θελω την λασπη του χαμηλου οπως λες, σε καμια περιπτωση.
Αλλα το πως ακουσα τα visaton στον Δημητρη στον χωρο του εννοω που ειπα με την πρωτη μποτια τα θελω.
Ε καμια σχεση στον δικο μου χωρο.Αλλιως δεν θα τα εδινα.
Το ιδιο και με υπολοιπα "μεγαλα" ηχεια.
Με το που τα εφερα σπίτι(visaton) και περιμενα να χεστω απο το χαμηλο τους λογο μικροτερου χώρου απλα δεν...
Ουτε μπουμαρισμα ουτε τιποτα.
Τα klipsch πριν τα παρω τα ακουσα σε μαγαζι γνωστο και τα ακουσα με εναν atol 80 και ειπα τελος εκλεισα εδω ειμαι.
Τα αγοραζω τα βαζω σπιτι και....ξανα πορδες ακουσα στον χωρο μου..μιλαω μονο στο χαμηλο.
Για αυτο πήρα και sub
Τα 7 που τα ακουσα στον κουμπαρο μου απλα τρομαξα με το πως παιζανε στα ολα τους.Βεβαια εχει μωσαϊκό δαπεδο.
Αλλα πολύ φοβάμαι οτι εαν τα παρω δεν πρόκειται να ακουσω το ίδιο αποτελεσμα σε μενα.

Για αυτο εχω κολλήσει οτι πρεπει να φταίει ο γρανίτης στο πάτωμα επειδη ειναι πετρα στην ουσια μπορεί μεν ναι να εχει καλυτερη μόνωση αλλα επειδη εχει πόρους μου ρουφαει το χαμηλο και δεν φτανει πότε στα αυτια μου.

Δεν μπορεί οτι ηχειο βαζω στο σαλονι μου να μην παιζει

Reaction score
2.288
Εαν παρω και τα 7 και δεν....τελος παραδίδω τα οπλα εκτος και εαν φώναξω ανθρωπου να μου σενιαρει την ακουστικη χωρου μου.
Παραδωσε τα οπλα απο τωρα για να μην χανεις χρονο και χρημα και φωναξε ανθρωπο να μετρησει το χωρο σου και να δεις τι μπορεις να κανεις.

Reaction score
782
Παραδωσε τα οπλα απο τωρα για να μην χανεις χρονο και χρημα και φωναξε ανθρωπο να μετρησει το χωρο σου και να δεις τι μπορεις να κανεις.
Εμ ειδες στο μυαλο μου εισαι.
Εχουμε κανεναν ανθρωπο του χωρου για πρόταση για να μας κανει σωστη δουλειά?

Reaction score
4.207
Έχω έναν Denon 1910 και προσανατολίζομαι να κάνω μια αναβάθμιση στο υπάρχον (εντελως entry level) σύστημα που αποτελείται απο το Roister HT3300 σύστημα.

Έχω βάλει στο μάτι τα RP-260F + RP-440C.
Αρχικά αυτά και στην πορεία το R-112SW ή 115
Έφτασαν τα μπροστινά και απο βδομάδα (?) περιμένω και το rp 440c.
Άντε να ξεκινήσω ρυθμίσεις...

Επίσης έχω βάλει στο μάτι το καλοκαίρι νέο AV.

Λέω για Denon Avr X4300H ή Marantz SR7010/11

IMG_20170203_163850.jpg IMG_20170205_160222.jpg

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.418
Καλημέρα,
κατά τύχη διάβασα αρχικά το θέμα με την πώληση. Ευτυχώς συμμετέχεις και εδώ και έτσι δεν θα πειράξω την αγγελία σου!

Πάντα διαβάζω τα θέματα που αφορούν πωλήσεις της klipsch. Ο λόγος είναι ένας, αν κάποιος έχει βαρεθεί τον ήχο της, αλλάζοντας εταιρεία. Προς το παρόν, δεν έχω πετύχει τέτοια περίπτωση! Ο λόγος πάντα αφορά αναβάθμιση για κάποιο άλλο μοντέλο της μοναδικής... klipsch!

Πολλές φορές έχω ζηλέψει την ποιότητα και το ντιζάιν ανταγωνιστών, αλλά φοβάμαι ότι θα μου λείψει ο εθισμός προς τα θετικά ή ακόμη και τα αρνητικά που της προσάπτουν κατά καιρούς οι μη μυημένοι, και κάνω πίσω!

(Αναφέρομαι στον αζαζιλ1190)

Reaction score
1.042
Mια ερωτηση : εχοντας πλεον τα 160Μ για front θελω κεντρικο και ειμαι αναμεσα στο 450 και στο 440! διαβαζοντας στα φορουμ την ιδια απορια ,τους προτεινουν το 450 και οσοι αγορασανε το 440 το σκεφτονται για 450 ! υπαρχουν ακουστικες εντυπωσεις αναμεσα στα 2 αυτα? για πλαινα εχω παρει τα διπολα 250 και για πισω λεω να βαλω τα 150M ! Eπισης εχω 2 115 σαμπ

Reaction score
782
Καλημέρα,
κατά τύχη διάβασα αρχικά το θέμα με την πώληση. Ευτυχώς συμμετέχεις και εδώ και έτσι δεν θα πειράξω την αγγελία σου!

Πάντα διαβάζω τα θέματα που αφορούν πωλήσεις της klipsch. Ο λόγος είναι ένας, αν κάποιος έχει βαρεθεί τον ήχο της, αλλάζοντας εταιρεία. Προς το παρόν, δεν έχω πετύχει τέτοια περίπτωση! Ο λόγος πάντα αφορά αναβάθμιση για κάποιο άλλο μοντέλο της μοναδικής... klipsch!

Πολλές φορές έχω ζηλέψει την ποιότητα και το ντιζάιν ανταγωνιστών, αλλά φοβάμαι ότι θα μου λείψει ο εθισμός προς τα θετικά ή ακόμη και τα αρνητικά που της προσάπτουν κατά καιρούς οι μη μυημένοι, και κάνω πίσω!

(Αναφέρομαι στον αζαζιλ1190)
Καλημέρα συμφωνω με οσα λες.
Ουδε μια σχεση δεν εχει η αγγελια μου με τα ηχεια οτι παιζουν ασχημα.
Αντιθετος τα ηχεια ειναι απο τα καλύτερα ηχεια στα αυτια μου που εχουν περασει απο το χωρο μου.
Και θα τα δωσω εαν τα δωσω μονο για τα 7.
Μετα απο μικρή συζήτηση που ειχα με μελος μαλλον θα τα κρατησω και θα φωναξω ειδικό να μου κανει μέτρηση στον χωρο ωστε να τα στήσω πιο σωστα και να μεινω με αυτα γιατι πραγματικά τα αγαπαω τα klipsch.
Δεν ημουν klipschakias αλλα εγινα και μαλλον θα μεινω.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.418
Mια ερωτηση : εχοντας πλεον τα 160Μ για front θελω κεντρικο και ειμαι αναμεσα στο 450 και στο 440! διαβαζοντας στα φορουμ την ιδια απορια ,τους προτεινουν το 450 και οσοι αγορασανε το 440 το σκεφτονται για 450 ! υπαρχουν ακουστικες εντυπωσεις αναμεσα στα 2 αυτα? για πλαινα εχω παρει τα διπολα 250 και για πισω λεω να βαλω τα 150M ! Eπισης εχω 2 115 σαμπ
Προσωπικά θα κοίταζα το 440, αν εξαιρέσουμε την πολύ μικρή (ανεπαίσθητη) αλλαγή στα χαμηλά, όλα τα άλλα είναι ίδια... μην ξεχνάς και την συμμετοχή του sub για αυτόν το σκοπό. Κέρδος και σε χρήμα και σε όγκο!

Για να καταλάβεις, η κόρνα είναι η ίδια ακριβώς σε όλα τα μοντέλα rf rfII (από 62 και πάνω) & premiere. Αν δηλαδή για κάποιον λόγο χρειαστείς αλλαγή κόρνας, όποια από τα παραπάνω μοντέλα έχεις το ίδιο ανταλλακτικό θα αγοράσεις!

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.460
Καλημέρα συμφωνω με οσα λες.
Ουδε μια σχεση δεν εχει η αγγελια μου με τα ηχεια οτι παιζουν ασχημα.
Αντιθετος τα ηχεια ειναι απο τα καλύτερα ηχεια στα αυτια μου που εχουν περασει απο το χωρο μου.
Και θα τα δωσω εαν τα δωσω μονο για τα 7.
Μετα απο μικρή συζήτηση που ειχα με μελος μαλλον θα τα κρατησω και θα φωναξω ειδικό να μου κανει μέτρηση στον χωρο ωστε να τα στήσω πιο σωστα και να μεινω με αυτα γιατι πραγματικά τα αγαπαω τα klipsch.
Δεν ημουν klipschakias αλλα εγινα και μαλλον θα μεινω.
- το rf-7 είναι ακραία αποκαλυπτικό , με τι θα το συνοδεύσεις ;

Reaction score
2.288
Προσωπικά θα κοίταζα το 440, αν εξαιρέσουμε την πολύ μικρή (ανεπαίσθητη) αλλαγή στα χαμηλά, όλα τα άλλα είναι ίδια... μην ξεχνάς και την συμμετοχή του sub για αυτόν το σκοπό. Κέρδος και σε χρήμα και σε όγκο!
Προσωπικα δεν θα σκεφτομουν τα 440 σε καμια περιπτωση.
Τα 4" γουφερακια οτι και να κανουν δεν θα παψουν να ειναι 4". Αν εβγαζε 460 με τεσσερα 6" η 260 με 2Χ6" θα επαιρνα αυτο. Αφου δεν βγαζει θα συμβιβαζομουν με το 450. Αν δεν ειχα το απαραιτητο μπατζετ θα πηγαινα στο 250 μια που η διαφορα μεταξυ 2Χ5" και 4Χ4" δεν ειμαι σιγουρος προς τα που γερνει (παιζει να ειναι καλυτερο το 250 απο το 440) αλλα σιγουρα δεν ειναι μεγαλη.
Το 440 κατα τη γνωμη μου ειναι επιλογη αναγκης οταν ειναι αδυνατον να χωρεσει κατι μεγαλυτερο σε υψος.

Reaction score
782
- το rf-7 είναι ακραία αποκαλυπτικό , με τι θα το συνοδεύσεις ;
Εαν δεν βγαλω ακρη με την ακουστική του χωρου μου και πω παω για το 7
Για αρχή με audia flight one.
Μετα ισωσ δοκιμη με plinius 100
θα δειξουν οι έρευνες:D

Αν και πιστευω με τη σωστη ρυθμιση θα μεινω με αυτα που εχω αρκετα χρονια

Reaction score
2.288
Εαν δεν βγαλω ακρη με την ακουστική του χωρου μου και πω παω για το 7
Για αρχή με audia flight one.
Μετα ισωσ δοκιμη με plinius 100
θα δειξουν οι έρευνες:D

Αν και πιστευω με τη σωστη ρυθμιση θα μεινω με αυτα που εχω αρκετα χρονια
Οταν φτιαξεις τον χωρο σου θα σταματησεις να πετας τα λεφτα σου σε πραγματα που δεν δουλευουν.

Reaction score
1.042
Προσωπικα δεν θα σκεφτομουν τα 440 σε καμια περιπτωση.
Τα 4" γουφερακια οτι και να κανουν δεν θα παψουν να ειναι 4". Αν εβγαζε 460 με τεσσερα 6" η 260 με 2Χ6" θα επαιρνα αυτο. Αφου δεν βγαζει θα συμβιβαζομουν με το 450. Αν δεν ειχα το απαραιτητο μπατζετ θα πηγαινα στο 250 μια που η διαφορα μεταξυ 2Χ5" και 4Χ4" δεν ειμαι σιγουρος προς τα που γερνει (παιζει να ειναι καλυτερο το 250 απο το 440) αλλα σιγουρα δεν ειναι μεγαλη.
Το 440 κατα τη γνωμη μου ειναι επιλογη αναγκης οταν ειναι αδυνατον να χωρεσει κατι μεγαλυτερο σε υψος.
Ενταξει η διαφορα ειναι 80 -90 ευρω και μια φορα το παιρνεις αρα οπως λες παω γαι το μεγαλο !! Μαλλον θα το κτυπησω αυτην την εβδομαδα ! επισης να πω οτι τα 160Μ τα εβαλα για λιγο πισω αλλα τελικα χαμενα πανε για τον ογκο τους ,ετσι προτιμησα να τα βαλω μπροστα και μελλοντικα να μπουνε τα 150 ! προσωρινα θα βαλω σαν πισω τα tannoy dc1 η dc2 η τα tannoy sensys που εχω στο ραφι

Reaction score
325
Ενταξει η διαφορα ειναι 80 -90 ευρω και μια φορα το παιρνεις αρα οπως λες παω γαι το μεγαλο !! Μαλλον θα το κτυπησω αυτην την εβδομαδα ! επισης να πω οτι τα 160Μ τα εβαλα για λιγο πισω αλλα τελικα χαμενα πανε για τον ογκο τους ,ετσι προτιμησα να τα βαλω μπροστα και μελλοντικα να μπουνε τα 150 ! προσωρινα θα βαλω σαν πισω τα tannoy dc1 η dc2 η τα tannoy sensys που εχω στο ραφι
Απεκτησα πολυ προσφατα το 450 και παρ οτι δεν εχω ακομη πολυ χρηση μπορω να πω οτι σε συνδυασμο με τα rf-83 ειναι το μονο κεντρικο που αισθανθηκα οτι με καλυπτει πλεον, μετα απο αρκετες δοκιμες με αλλα μικροτερα.Αν ο χωρος τοποθετησης του, λογω μεγαλου ογκου, δεν αποτελει δεσμευση, το προτεινω ανεπιφυλακτα.Δεν εχω αποψη για τις διαφορες αναμεσα σε αυτο και το 440.Πηγα απλα σε οτι μεγαλυτερο υπηρχε απο κεντρικο της Klipsch αυτη τη στιγμη στο εμποριο, αφου μετα απο αναζητηση δεν βρηκα κατι απο τα παλιοτερα μεγαλα μοντελα της.

Reaction score
1.042
ναι γιατι τα 83 που εχεις ειναι μεγαλα ,ενω τα 160 που εχω ειναι μικρα ,βεβαια μαζι με τα 115 σαμπ οκ ,μεγαλωνουνε αρκετα

Reaction score
325
ναι γιατι τα 83 που εχεις ειναι μεγαλα ,ενω τα 160 που εχω ειναι μικρα ,βεβαια μαζι με τα 115 σαμπ οκ ,μεγαλωνουνε αρκετα
Ειναι θηρια ναι.Γι αυτο και δεν χρησιμοποιω sub.Απλα με το 450 πιστευω, οτι τελειωνεις οριστικα με το θεμα κεντρικο.Και τωρα, με αυτα που ηδη εχεις, αλλα και σε μελλοντικη αναβαθμιση των υπολοιπων.

Reaction score
1.042
Έφτασαν τα μπροστινά και απο βδομάδα (?) περιμένω και το rp 440c.
Άντε να ξεκινήσω ρυθμίσεις...

Επίσης έχω βάλει στο μάτι το καλοκαίρι νέο AV.

Λέω για Denon Avr X4300H ή Marantz SR7010/11

View attachment 69776 View attachment 69777
απο ποιο μαγαζι τα πηρες? εχεις δνση να δω τιμες?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504