Marantz SR7010 - SR7011

melina

Cargo 200
Reaction score
45.237
Διαφωνώ μόνο ως προς το remote.
Ο φωτισμός τελικά είναι ψιλοάχρηστος καθώς οταν ανάβει δεν φαίνεται τι γράφει το πλήκτρο, γιατί είναι μικρό σε μέγεθος (το πλήκτρο) και τα γράμματα.
Στο τέλος πας πάλι ψαχτά με τα δάχτυλα στο σκοτάδι και επειδή δεν ξεχωρίζουν ιδιαίτερα τα πλήκτρα πατάς και το λαμπάκι να δεις περίπου σε ποια περιοχή/γραμμή είσαι. Θα το καταλάβεις με τη χρηση.

Μεγειά!
[DOUBLEPOST=1484957134][/DOUBLEPOST]Ο Κυριακάκης της audyssey διάβασα οτι έγραψε στο φέισμπουκ σε σχετική ερώτηση πως τους έχουν πει για μέσα Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει η εφαρμογή.

Reaction score
638
Απάντηση σε email από την audyssey (για το app) που βρήκα σε άλλο φόρουμ.

Hello Will,

The planned release is now in March.

Kind regards,
Audyssey Support

Επειδη δεν εχω παρακαολουθησει την συζητηση αυτο το app θα δουλευει και με τον Denon 4311 ή μονο με τα ενοτερα μοντελα ?

Reaction score
2
Μονο

Μονο απο τα μοντελα σεπτεμβριου 16 και μετα
Διαβάζω ολα τα παραπανω και διαπιστώνω τουλαχιστον στο δικο μου συστημα οτι αν δεν κάνεις χειροκίνητη ισοσταθμηση τιποτα δεν ακουγετε καλα.συμφωνητε ή οχι?

melina

Cargo 200
Reaction score
45.237
Διαβάζω ολα τα παραπανω και διαπιστώνω τουλαχιστον στο δικο μου συστημα οτι αν δεν κάνεις χειροκίνητη ισοσταθμηση τιποτα δεν ακουγετε καλα.συμφωνητε ή οχι?
για το δικό σου σύστημα δεν μπορούμε να έχουμε άποψη :idk:
στο δικό μου η αυτόματη ρύθμιση έχει κάνει εξαιρετική δουλειά.

Reaction score
104
Καλησπέρα.
Στον sr7011 ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να αντιγράψω τις ρυθμίσεις eq του audyssey στο manual eq ώστε όταν αλλάζω στο amp assign το speaker layout από top front - top rear σε front height - rear height (για να δουλεύει το auro-3d)
να έχω ισοστάθμιση χωρίς να χρειάζεται να ξανατρέξω το audyssey?
Τα ηχεία που έχω είναι 4 οροφής τοποθετημένα για atmos αλλά το auro-matic μου φαίνεται καλύτερο στο upmix...

Attachments

melina

Cargo 200
Reaction score
45.237
Καλησπέρα.
Στον sr7011 ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να αντιγράψω τις ρυθμίσεις eq του audyssey στο manual eq ώστε όταν αλλάζω στο amp assign το speaker layout από top front - top rear σε front height - rear height (για να δουλεύει το auro-3d)
να έχω ισοστάθμιση χωρίς να χρειάζεται να ξανατρέξω το audyssey?
Τα ηχεία που έχω είναι 4 οροφής τοποθετημένα για atmos αλλά το auro-matic μου φαίνεται καλύτερο στο upmix...
κάνεις copy τη flat καμπύλη όμως μόνο, όχι τη reference.

αν δεν κάνω μεγάλο λάθος το auromatic παίζει και με δηλωμένα τα ηχεία top front-top rear. Το atmos νομίζω δεν παίζει αν είναι δηλωμένα front height-rear height (δεν παίζει βασικά τα πίσω πάνω κανάλια). Οπότε auromatic παντού και δεν μπλέκεις με το amp assign.

Reaction score
104
Καλύτερα την flat απ'το τίποτα...Με top front-top rear παίζει μόνο το auro 2d.Με front height-rear height παίζουν τα πάντα.Ενώ στο front height-surr. height δεν παίζουν τα πίσω στο atmos.Οπότε προτείνεις να το αφήσω εκεί που παίζουν όλα κι ας είναι σε άλλες θέσεις τα ηχεία?

Attachments

melina

Cargo 200
Reaction score
45.237
Με front height-rear height παίζουν τα πάντα.Ενώ στο front height-surr. height δεν παίζουν τα πίσω στο atmos.Οπότε προτείνεις να το αφήσω εκεί που παίζουν όλα κι ας είναι σε άλλες θέσεις τα ηχεία?
σωστά τα λες. εγώ τα έχω front-rear height και παίζουν τα πάντα αλλά χρησιμοποιώ κυρίως το auromatic.

Reaction score
104
σωστά τα λες. εγώ τα έχω front-rear height και παίζουν τα πάντα αλλά χρησιμοποιώ κυρίως το auromatic.
Αυτό που δεν ξέρω είναι ότι αν το αφήσω εκεί που παίζουν όλα, κατά πόσο είναι σωστό λόγω του ότι τα ηχεία είναι οροφής και τα δηλώνω ύψους...

melina

Cargo 200
Reaction score
45.237
Αυτό που δεν ξέρω είναι ότι αν το αφήσω εκεί που παίζουν όλα, κατά πόσο είναι σωστό λόγω του ότι τα ηχεία είναι οροφής και τα δηλώνω ύψους...
τι σημαίνει σωστό;
βάλε μια σκηνή να παίζει atmos και μετά auromatic και σύγκρινε τι ακούς. γενικά ζήσε λίγο το σύστημα με διάφορες ταινίες να δεις αν κάτι δεν σου αρέσει.

Reaction score
104
Όταν λέω σωστό εννοώ ότι δηλώνω στον ενισχυτή ότι τα front height είναι στον τοίχο αριστερά και δεξιά από την οθόνη στα 4,5 μέτρα ενώ στην πραγματικότητα είναι στην μέση του ταβανιού...Οπως λες όμως θα κάνω όλους τους συνδυασμούς και το αφήνω εκεί που μου ακούγεται καλύτερα...

melina

Cargo 200
Reaction score
45.237
Στο setup που θέλεις να χρησιμοποιείς θα τρέξεις και το audyssey και θα εχεις τις σωστές ρυθμίσεις.

Reaction score
1.042
Καλημερα ! αλλαξα τα ηχεια μου με την νεα σειρα της κλιπς αλλα χθες που τοποθετησα το κεντρικο 450 με ενοχλουσε η χροια του !Ηταν αρκετα κουραστικο ως προς τις μεσαιες συχνοτητες μαλλον! Δοκιμασα με dynamic eq on off dynamic volume light αλλα δεν βελτιωθηκε η κατασταση ! υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξω την ισοσταθμιση του ? το εχω small και 80 hz αν το πηγαινα στα 60 αραγε θα ηταν καλυτερα? εχω τον 7010

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef