Z
Zdimis
Guest
Φιλος με "εξουσιοδοτησε" δινοντας μου 400 ευρω μπατζετ να επιληφθω του θέματος ενισχυτης για ενα δωματιο 40 τμ με ηχεία qln 601 2,5 dromvn 90 δβ 4ωμα.Eντασεις μεσαιες αποσταση ακροασης 3 μετρα ,μουσικες κυριως κλασσικη και folk rock,
Εχω καταλήξει σε τρεις επιλογες απο δεκαδες
onkyo 9755 μεταχειρο στα 400
crown xls 1500 new 440 e
xindak 6900 μεταχειρο κοντα 400
Επειδη δεν υπάρχει δυνατοτητα για ακρόαση οποτε η αγορα θα γινει λαχείο και ενω επικρατεστερος στο μυαλο μου ειναι ο onkyo ρωτω απόψεις πιθανον κατοχων μπας κ μεγιστοποιησω τις πιθανοτητες καλης απροβληματιστης κ vfm αγορας.
Επειση γυρναει απο πολυμηνο ταξιδι και περιμενει να τουχω ετοιμο το ενισχυτικο για να χαλαρώσει κ επειδη εχω καθυστερησει αρκετα καθως ...αρεσκομαι κ στην ερευνα για πειτε καμμια άποψη ρε παιδες.
Εχω καταλήξει σε τρεις επιλογες απο δεκαδες
onkyo 9755 μεταχειρο στα 400
crown xls 1500 new 440 e
xindak 6900 μεταχειρο κοντα 400
Επειδη δεν υπάρχει δυνατοτητα για ακρόαση οποτε η αγορα θα γινει λαχείο και ενω επικρατεστερος στο μυαλο μου ειναι ο onkyo ρωτω απόψεις πιθανον κατοχων μπας κ μεγιστοποιησω τις πιθανοτητες καλης απροβληματιστης κ vfm αγορας.
Επειση γυρναει απο πολυμηνο ταξιδι και περιμενει να τουχω ετοιμο το ενισχυτικο για να χαλαρώσει κ επειδη εχω καθυστερησει αρκετα καθως ...αρεσκομαι κ στην ερευνα για πειτε καμμια άποψη ρε παιδες.
Last edited by a moderator: