Ηλεκτρονικό τσιγάρο

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.293
Υποθέτω χωρις TC......:sneaky:
Να προσέχεις τα καψούλια :focus:
Ναι, σε βατ, δε παίζει θερμοκρασία.
Η 4-απλη μαμά αντίσταση αντέχει μέχρι 215 βατ, και βασικά την έχω στα 125..
Μόνο για χαβαλέ την πήγα στα 180 για μία τζούρα..

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Δικο σου το πλεμονι...αμα το αχνίσεις :unsure:
Δεν θα εμπιστευόμουνα ποτε ετοιμη αντισταση για τοσα πολλά βατ ...σε subohm tank με δικο μου φτιάξιμο θα το έδινα στον Κεφάλα που κανει 200αρια στο χαλαρό ...έχει αναπτύξει αντισώματα .
Απο άλλο χερι μονο από ενα θα εκανα τζούρα εκει που την έχει στησει με απόλυτη εμπιστοσύνη ...τον Μη :hi:.
Μιλάω για πολλά βατ βεβαια :bigboss:

Reaction score
15.548
subohm !!!!!
.... εκει εχεις μεινει...:p

....τς τς τς....εχουμε παει στα super subohm Μανο μου.....:D

χαβαλε Κωστακη αλλα το τζουζεις που και που βλεπω....:D
....φτιαξε δικια σου να κανεις.....ο xl εχει 2πλη να φτιαξεις...σιγα τα ωα καλε..

Μανο μου δικια σου αντισταση ουτε στο μετρο δεν την αναβω :laugh:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Ρε Κωστα ,
σου'χω καλύτερη ιδέα...
πιες μια γουλια ζουμι ,ακουμπα το μοντακι στο σφραγισμα και πατα το :confused:
Εμεις θα κοιταμε :lol:

Reaction score
36
6000+ ποστ ,διάβασα τα πρώτα 500 και λίγα απο τα τελευταία διότι ειν αδύνατο να τα διαβάσω όλα οπότε στο ψητό.
¨Ηρθε η ώρα μου μετά απο 19 χρόνια καπνίσματος να δοκιμάσω ηλεκτρονικό για ποικίλους λόγους.Τώρα καπνίζω 30g καπνού σε 4 μέρες οπότε θα την ήθελα την νικοτίνη μου.Δεν προτιμώ αρώματα.Οπότε θα ήθελα να με προτείνεται ένα αξιοπρεπές σταρτερ κιτ. Υποθέτω πως θα με ρωτήσετε και τι ποσό διαθέτω όποτε λέω μέχρι 100-120 ευρώ με πόνο στην τσέπη μου αλλά θεωρώ και πιστεύω πως θα ειν μια καλή επένδυση για την υγεία μου.

Ορμάτε..

Μένω επαρχία οπότε οι αγορές μάλλον μέσω ιντερνετ ή κάνα φίλο από την πρωτεύουσα αγγαρεία:p

Reaction score
36
Έχεις δοκιμάσει ηλεκτρονικό;
Έχω δοκιμάσει απο φίλους γνωστούς οι οποίοι δίχως γνώση πάνω στο θέμα πήραν φθηνιάρικα Modακια που τους πάσαραν διάφοροι πωλητές και αυτό που δοκίμασα ήταν κοπανιστός αέρας ,σαν μην έπαιρνα τζούρα.

Το δίχως γνώση το στηρίζω μετά απο ερωτήσεις δεν ήξεραν να με απαντήσουν τίποτα το ουσιαστικό .

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Επαρχία που ?
Καλο θα ηταν να δοκιμασεις μερικες γευσεις-αρώματα πριν το επιχειρήσεις .Πολλοί την έχουν πατησει ,αγορασαν και μετα το πέταξαν στο συρταρι
Τα χρηματα που σκεπτεσαι ειναι αρκετά για ενα ικανοποιητκο σετάκι
Επισης αν θέλεις μεγαλο η μικρο μεγεθος μοντάκι .Δωσε πληροφορίες και θα σε στειλουμε με συγκεκριμμένη προταση σε ιντερνετομαγαζο

Reaction score
36
Επαρχία που ?
Καλο θα ηταν να δοκιμασεις μερικες γευσεις-αρώματα πριν το επιχειρήσεις .Πολλοί την έχουν πατησει ,αγορασαν και μετα το πέταξαν στο συρταρι
Τα χρηματα που σκεπτεσαι ειναι αρκετά για ενα ικανοποιητκο σετάκι
Επισης αν θέλεις μεγαλο η μικρο μεγεθος μοντάκι .Δωσε πληροφορίες και θα σε στειλουμε με συγκεκριμμένη προταση σε ιντερνετομαγαζο
Μένω Εύβοια κ στη κωμόπολη που ζω ένας περιπτεράς έχει τέτοια είδη.
Όπως έγραψα διάβασα τα πρώτα ποστ και συγκράτησα κάποια πράγματα τα οποία θα ήθελα να δοκιμάσω πρώτα και να έχει το σταρτερ κιτ.

Αυτά που συγκράτισα ειν πως οσο ειν δυνατόν να προσλαμβάνουμε λιγότερες ουσίες ,πέρα οτι τα αρώματα δεν τα μπορώ,ειν μια αρχή.επίσης κατάλαβα πως το mod θα πρέπει να έχει βατάκια ,να έχουμε 2 μπαταριούλες καλές (κατι lg καφέ είδα) ,να ξεκινήσω με μπόλικη νικοτίνη διότι αν βαράω χαρμάνες τότε ναι θα τα αφήσω και δεν θέλω τώρα που πήρα την απόφαση αυτή.

Συνεπώς θέλουμε μικρό-νορμάλ mod (κάτι joytech πως γράφεται που ειδα ήτο μια χαρά ,2 μπαταριούλες υποθέτω,φορτιστή,υγρό βάσης αν έχω καταλάβει σωστά και ατμιστή τι υλικό τι χωρητικότητα το αφήνω σε εσάς και τις οδηγίες σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
8.905
Ατμιστικά από εδώ... τα χρώματα που σου αρεσουν τα επιλέγεις εσύ...

Authentic Joyetech eVic VTwo Mini 75W

Authentic Aspire Nautilus 2

Authentic Aspire Nautilus 2 Clearomizer Replacement Coil Head (5-Pack)

Μπαταρίες φορτιστή από εδώ...

2x Samsung INR18650-30Q 3000mAh

Xtar VC2 Li-ion mini battery charger

Silicone 2x18650 case
(επιβάλλονται για την προστασία σου γιατί κάνουν "τζίζ" χύμα στην τσέπη)

Υγρά στην πορεία....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Παμε λοιπόν .....
Μπαταρίες αυτές .......ειναι πολύ καλές και σε πολύ καλη τιμη για Ελλάδα
Ατμοποιητη από το ιδιο μαγαζί για να πιασεις τα 29+ για δωρεάν μεταφορικά
Και μοντακι απο εκει που εχει χαμηλή τιμή .Παρε τηλεφωνο για συνεννόηση
Και φορτιστη αυτον το απλό απο το ίδιο μαγαζί

Αυτα από Ελλάδα.....αν μπορεις από εξω ψωνίζεις από εκει που προτεινει ο Βασιλης Μ .Οι τιμές ειναι σαφως καλύτερες αλλά περιμενεις ενα μηνα για να έρθουν και θες οπωσδήποτε πιστωτικη καρτα .

Last edited:

Reaction score
36
VasilisM. και Manos58 σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας οπότε καταλήγω σε ένα απο τα δύο μοντάκια της joytech .Έκλεισε αυτό.

Οι ατμοποιητές μάρεσε η ιδέα των ανταλλακτικών, έχουν αισθητές διαφορές οι προτάσεις σας ή επιλέγω με βάση το γούστο μου ένα απο τα 2;

Φανταζομαι πως και οι προτάσεις στο θέμα μπαταρία ειν καλές οπότε επιλέγω μια απο τις 2 και κλείνει κι αυτό εδώ.

Zizik Έθεσα το θέμα φορτιστή γιατί θεωρούσα πως ήτο απαραίτητο για πχιο σωστή φόρτιση και πρακτικότητα 1 στο μοντάκι και 1 να φορτίζεται.Πιστεύεις πως δεν χρειάζεται;

Οι προτάσεις αυτές τις θεωρώ αρκετές ως προς το hardware ,λίγα λογάκια και για υγρά να ξεκινήσουμε τα παφα πουφα το συντομότερο:) σας μερσώ και πάλι

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.646
Zizik Έθεσα το θέμα φορτιστή γιατί θεωρούσα πως ήτο απαραίτητο για πχιο σωστή φόρτιση και πρακτικότητα 1 στο μοντάκι και 1 να φορτίζεται.Πιστεύεις πως δεν χρειάζεται;
Προσωπικά φορτίζω πάντα με USB, κι αν είχα ένα mod και δύο μπαταρίες θα τις φόρτιζα πάνω του το βράδυ. Έτσι κι αλλιώς, η δεύτερη μπαταρία δεν θα χρειάζεται συνήθως.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Για υγρα αρχικα έτοιμα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και μονο με δοκιμή (και πάλι τα μισα που θα πάρεις μετα δεν θα σου αρέσουν ).
Δεν υπάρχει περιγραφη στις γευσεις ...το τελειο του ένα ειναι σκατα στο στομα για τον άλλο .Μονο με δοκιμή .
Επειδη όμως ο ατμοποιητης παίζει πολύ μεγαλο ρόλο στην γευση πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο της λάθος επιλογής .Εκει δεν μπορουμε να βοηθήσουμε .Πρεπει υποχρεωτικα να πας μονο σου σε μαγαζί με πολλές γευσεις και να δοκιμάσεις :idk:

Υγ Σχετικα με τους ατμο....Ο Cubis μαλλον ειναι πιο αεράτος .ο Ναυτιλος πιο σφιχτη τζούρα .Ειναι θέμα γούστου τι θα σε βολέψει .Δυστυχως δεν μπορεις να ξερεις από πριν ...και πάλι δοκιμη :unsure:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.946
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm