Κασέτες - πού;

Reaction score
137
Καλησπέρα,

Πέρα από το Discogs και το πατάρι στο πατρικό σπίτι πού μπορεί κανείς να βρει κασέτες original (εταιρείας, όπως τις λέγαμε παλιά); Δε νομίζω ότι τα γνωστά δισκάδικα στο Μοναστηράκι και στο κέντρο έχουν πλέον κασέτες.

Reaction score
137
Ευχαριστώ. Μια διευκρίνιση μόνο: μιλάω για κασέτες αυθεντικές/εταιρείας, όχι κενές εγγραφής.

Reaction score
7.100
μαλλον δεν προκειται να βρεις,τουλαχιστον καινουργιας παραγωγης.Μεταχειρισμενες και παλιες παραγωγες θα βρεις καπου (μαλλον μοναστηρακι),αλλα δεν ξερω σε τι κατασταση θα βρισκονται και δεν ξερω και τι ειδος μουσικης ψαχνεις (εκει μαλλον θα βρεις με ελληνικο υλικο). Γιατι ομως θελεις κασετες? Δεν μπορεις να βρεις το υλικο που θελεις σε cd ή αλλο μεσο?

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.567
- μ΄ εντυπωσιάζεις που ψάχνεις για κασέτες αυθεντικές/εταιρείας , είχα και έχω ακόμα τέτοιες αλλά η ποιότητα ( των εγχώριων ) ήταν υποδεέστερη αυτών που έγραφα από το επίσης Ελληνικό βινύλιο σε tape deck , και δεν αναφέρομαι σε ένα μόνο είδος μουσικής

- όπως και να έχει τις ακούω ακόμα ειδικά στις διακοπές στο φορητό radio-tape-cd , καθ΄ ότι τα αντεστραμμένα cd . . . δεν άντεξαν :roflmao:

Reaction score
895
- όπως και να έχει τις ακούω ακόμα ειδικά στις διακοπές στο φορητό radio-tape-cd , καθ΄ ότι τα αντεστραμμένα cd . . . δεν άντεξαν :roflmao:[/QUOTE]

Αντεστραμμένα cd;
Μήπως εννοείς αντιγραμμένα;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.435
Μηπως διεστραμμενα ? :/

..δυσκολο .. γενικα ...ειδηκα στο δισκαδικο στη καλλιροης εχει 6-7 κυκλοφοριες κ το record house στην νεα σμυρνη εχει εναψσεβαστο αριθμο απο παλια αλλα δεν το εχω κοιταξει ..
Μονο για την αιρετικοτητα του μεσου.. :)
Προσωπικα εχω αγορασει τα τελευταια 20+ χρονια μονο 3 (καινουριες) κυκλοφοριες.. κ πιθανολογω να μου εχουν ξεφυγει καποιες λιγες...κ εννοω αποκλειστικοτητα του μεσου (να μην εχουν βγει σε αλλο φορματ)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.435
- ναί , κάποια ήταν SPK , Cabaret Voltaire . . . κλπ
... ωχ.. χμ.. εχμμμ...ειμουν σιγουρος... κασσέτες ειναι για μιξτειπ.. πλεων κ μονο για το καλτ του θεματως...

Reaction score
137
Μονο για την αιρετικοτητα του μεσου..
Ακριβώς. Αν και νομίζω ότι γενικά υπάρχει μια αναβίωση του μέσου στο εξωτερικό, π.χ. Αγγλία.

Εγώ κοιτάω για παλιές κασέτες pop/rock/new wave δεκαετίας '80-'90. Με ένα καλό κασετόφωνο απολαμβάνεις μια χαρά τη μουσική.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.948

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος