vasilisnt
Golden Boy!
- Reaction score
- 2.767
Οι άντρες έτσι είναι... τον statham τον εχεις δει καλα ;;; 
τοτε κανε το netbook την κυρια πηγη ακροασης σε συνδυασμο με ενα usb dac. Νομιζω οτι πουλωντας τον 657 και το cdp θα εχεις ενα σεβαστο ποσο μαζι με τα 600 που ηδη εχεις και μπορεις με αυτα να αγορασεις εναν δικαναλο ενισχυτη στα 700 ευρω (περιπου) και ενα usb dac. Ξεκινας με αυτα και στο μελλον,αν ερθει κανενα εξακοσαρι ξανα , το ξανασυζηταμε.Δεν σου προτεινω συσκευη σαν το pioneer Ν50Α γιατι τοτε μαζι με τον ενισχυτη (να παρεις κατι ουσιαστικα καλυτερο απο τον 657 σε δικαναλο) ξεπερνας το ποσο που θελεις να διαθεσεις.tanto κοντα υπαρχει ενα netbook που τρεχει expenology (synology)
τουλαχιστον ειναι γλυκια καταστροφη...kostakhs ...¨κλείσε ¨ το Θέμα ...γιατί σε βλέπω να καταστρέφεσαι..![]()
Τι ενισχυτες να κοιταξω σε αυτα τα λεφτα? Καποιες προτασεις?μπορεις με αυτα να αγορασεις εναν δικαναλο ενισχυτη στα 700 ευρω (περιπου) και ενα usb dac.
- και εγώ είμαι ακόμα άπιστος - παθητικο - κασετοφωνο - λυχνιο - αναλογηκάριος , αλλά έμαθα ότι θα μας βάλλουν στο . . . Malleus Maleficarum . . .Όχι φίλε μου.
Υπάρχουν αρκετοί άπιστοι Θωμάδες
- και εγώ είμαι ακόμα άπιστος - παθητικο - κασετοφωνο - λυχνιο - αναλογηκάριος , αλλά έμαθα ότι θα μας βάλλουν στο . . . Malleus Maleficarum . . .
![]()
Malleus Maleficarum - Wikipedia
Photo or it didn't happen!Εν τέλει έφυγαν πολυκάναλο, κεντρικό, σαμπ και δεξί αριστερό και την θέση τους πήραν chario 516 και advance acoustic xi75 (το rasberry αναγνώρισε αμέσως το dac).
Ευχαριστώ όσους απάντησαν στο θέμα...
Ειναι στα αμεσα πλανα και αυτο, καιρο το βλεπω οτι δεν "το εχουν" .....Με γεια, ωραίες επιλογές. Θα σου πρότεινα και μια ακόμη. Επειδή είχα τις ίδιες βάσεις που δεν.... άλλαξέ τες ή φτιάξε κάτι μόνος σου που να είναι στιβαρές και θα δεις μεγάλη διαφορά