Αγορά Player Blu-ray 4k UHD

Reaction score
596
Καλησπέρα θα ήθελα να με βοηθήσετε στην αγορά ενός player Τέλος αυτό το μήνα θα αγοράσω έναν ενισχυτή τον MARANTZ SR7011 Και μαζί να αγοράσω και ένα player 4k UHD Από το player θα ήθελα να παίζει πραγματικό 4Κ και να υποστηρίζει τους καινούργιους ήχους Dolby Atmos DTS-X κλπ. Θα ήθελα να μην ξεπερνάμε τα 300 € αν υπάρχουν Αυτά που είδα δεν ξέρω αν κάνουνε και θα ήθελα την βοήθειά σας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Samsung UBD-K8500/EN 3D Curved Blu-ray
Xbox One S 500GB

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.813
Αν γράφει UHD παίζει 4K.
Atmos και DTS:X παίζουν και τα απλά BD players.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Καλησπέρα θα ήθελα να με βοηθήσετε στην αγορά ενός player Τέλος αυτό το μήνα θα αγοράσω έναν ενισχυτή τον MARANTZ SR7011 Και μαζί να αγοράσω και ένα player 4k UHD Από το player θα ήθελα να παίζει πραγματικό 4Κ και να υποστηρίζει τους καινούργιους ήχους Dolby Atmos DTS-X κλπ. Θα ήθελα να μην ξεπερνάμε τα 300 € αν υπάρχουν Αυτά που είδα δεν ξέρω αν κάνουνε και θα ήθελα την βοήθειά σας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Samsung UBD-K8500/EN 3D Curved Blu-ray
Xbox One S 500GB
το xbox να το αποφυγεις δεν ακουω τα καλυτερα.
περιμενε να ερθει Ελλαδα και το καινουργιο της sony.
http://www.sony.com/electronics/blu-ray-disc-players/ubp-x800

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.655
Αν το ενδιαφέρον σου είναι αποκλειστικά το UHD μόνο panasonic προς το παρόν. Αργότερα oppo και θα έλεγα lg. Τα 2 τελευταία (θα) υποστηρίζουν και dolby vision. Το δε panny ub900 (το έχω) είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο uhd player της αγοράς με εξαιρετική μετατροπή απο uhd hdr σε sdr αν θέλεις να παίξεις σε προβολέα κι επιθυμείς μια επιπλέον επιλογή.
Τόσο απλά.

Reaction score
596
Αν το ενδιαφέρον σου είναι αποκλειστικά το UHD μόνο panasonic προς το παρόν. Αργότερα oppo και θα έλεγα lg. Τα 2 τελευταία (θα) υποστηρίζουν και dolby vision. Το δε panny ub900 (το έχω) είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο uhd player της αγοράς με εξαιρετική μετατροπή απο uhd hdr σε sdr αν θέλεις να παίξεις σε προβολέα κι επιθυμείς μια επιπλέον επιλογή.
Τόσο απλά.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις αλλά τό Dolby vision δεν ξέρω τι είναι Ούτε την μετατροπή από
uhd hdr σε sdr. Προτζέκτορα έχω αλλά δεν είναι 4Κ optoma HD82 Τηλεόραση πήρα πρόσφατα μια 65"Samsung 4κ. UE65KS7000S. Blu-ray player έχω δύο για να βλέπω ταινίες απλές η αγορά ενός τέτοιου player γίνεται για αναβάθμιση σε 4Κ. Και το τελευταίο διάστημα επίσης έκανα και αναβάθμιση όλα τα ηχεία θα παίζω 7,2,4 Με τον ενισχυτή που θα πάρω και αναφέρω πιο πάνω για να μπορώ να παίζω Atmos κλπ

Reaction score
596
Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο τρίμηνο έριξα πάρα πολλά χρήματα για τα δικά μου δεδομένα με την αγορά τηλεόρασης +11 ηχείων klipsch Και τώρα με την αγορά του ενισχυτή + το player που σκέφτομαι να πάρω Επίσης έχω παραγγείλει και κανα δυο ταινίες 4Κ με ήχο Dolby ατμός και θα ήθελα να κάνω και τα πειράματα μου στο χώρο μου και να το απολαύσω.
Δηλαδή να πάρω τέλεια εικόνα και τέλειο ήχο Φυσικά για τα δικά μου δεδομένα

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.655
Πολύ όμορφα. Καλορίζικα και καλοάκουστα! Θα εντυπωσιαστείς με την εικόνα και τον ήχο.
Το dolby vision είναι μια βελτιωμένη παραλλαγή του hdr που έχουν υποχρεωτικά όλοι οι uhd δίσκοι.
Για να μην μπαίνουμε σε πολλές τεχνικές λεπτομέρειες τα πλεονεκτήματα του είναι πολλά, οι πρώτοι δίσκοι θα κυκλοφορήσουν στο επόμενο τρίμηνο, αλλά θα πρέπει να υποστηρίζεται τόσο απ' το uhd player, όσο κι απ' την τηλεόραση. Η δική σου δεν το υποστηρίζει, οπότε η πρόταση μου είναι η ακόλουθη:

Panasonic DMP-UB704

Reaction score
596
Πολύ όμορφα. Καλορίζικα και καλοάκουστα! Θα εντυπωσιαστείς με την εικόνα και τον ήχο.
Το dolby vision είναι μια βελτιωμένη παραλλαγή του hdr που έχουν υποχρεωτικά όλοι οι uhd δίσκοι.
Για να μην μπαίνουμε σε πολλές τεχνικές λεπτομέρειες τα πλεονεκτήματα του είναι πολλά, οι πρώτοι δίσκοι θα κυκλοφορήσουν στο επόμενο τρίμηνο, αλλά θα πρέπει να υποστηρίζεται τόσο απ' το uhd player, όσο κι απ' την τηλεόραση. Η δική σου δεν το υποστηρίζει, οπότε η πρόταση μου είναι η ακόλουθη:

Panasonic DMP-UB704
Ευχαριστώ πολύ για κάποιον που δεν ξέρει πολλά αυτή ήτανε μια διαφωτιστική απάντηση.
Για το Samsung που αναφέρω στην αρχή και είναι οικονομικό στα 220 € λέτε όχι

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt