Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 53.535
- ζωντανά θέματα έχω ξαναδεί . . . αλλά ζωντανό τίτλο θέματος . . . πρώτη φορά
Ο ευεργέτης Νικόλαος Στουρνάρας άλλαξε το πατρικό του επίθετο σε Στουρνάρης, όταν σε νεαρή ηλικία δούλευε στην Ιταλία και ήθελε να είναι πιο εύηχο στους ξένους. Από την εποχή που ήμουν στο Πολυτεχνείο συζητιόταν το δίλημμα του ονόματός του.ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ....
Τα καλά ήταν στην οδό Τζωρτζ απέναντι από την είσοδο του Πολυτεχνείου. Πολλές ώρες χαμένες... αλλά όπως λες, η ανεμελιά ήταν πάνω απ' όλα!Και πιο κατω στα ουφαδικα εχουμε φαει πολυ τσιγκο και πετονια....
ΡΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ' ΤΑΝ ΤΟΤΕΝΕΣ μες' την ανεμελια... !
![]()
Λάιβ ρεεε!- ζωντανά θέματα έχω ξαναδεί . . . αλλά ζωντανό τίτλο θέματος . . . πρώτη φορά
δεν το ηξερα,χαχα,καλο κι εγω τογραψα για πλάκα,αλλα μπορει να πετυχα σωστα!Ο ευεργέτης Νικόλαος Στουρνάρας άλλαξε το πατρικό του επίθετο σε Στουρνάρης, όταν σε νεαρή ηλικία δούλευε στην Ιταλία και ήθελε να είναι πιο εύηχο στους ξένους. Από την εποχή που ήμουν στο Πολυτεχνείο συζητιόταν το δίλημμα του ονόματός του.![]()
αυτό το θυμόμουνα κι εγω,γι αυτό ειπα ότι δεν εκλεισε τοσο παλια οσο λέγανε πιο πανω.Το τζηναδικο με την μπυραρια συνυπηρχαν. .
- και απίθανη μάλιστα . . .Υπάρχει και ελληνική ταινία.
Στουρναρα 288...
Καλά τι μου θύμισες .... Τον θυμάμαι και τον ίδιοΠρεπει να λέτε τον Αδάμη, που είχε και μια Honda Goldwing απ έξω
Δεν πιστεύω να φώναζες "και ααα και ουου και δαπ νουδουφουκού".....Από την εποχή που ήμουν στο Πολυτεχνείο .....
- και απίθανη μάλιστα . . .
Στουρνάρα 288. Θεϊκή ατάκα Παπαγιαννόπουλου!
ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ 288 (1959)
Μόνο "Ζητώ οι ΗΠΑ"!Δεν πιστεύω να φώναζες "και ααα και ουου και δαπ νουδουφουκού".....![]()
Ζητώ;Μόνο "Ζητώ οι ΗΠΑ"!![]()
- καί ωραία να μην ήταν , η μνήμη είναι επιλεκτική . . . όπως και να έχει όμως ήταν ωραία και λίγο ποιό ηθικάΡΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ' ΤΑΝ ΤΟΤΕΝΕΣ μες' την ανεμελια... !
![]()
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΑ......