- Reaction score
- 5
Πήρα την LG 43 LH5100 αγνοώντας πως δεν έχει έξοδο ακουστικών. Μήπως ξέρει κανείς, πως να τη συνδέσω με ενισχυτή και ηχεία; Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με τον ήχο της. Παρακαλώ βοηθήστε
Ναι αυτή. Αναλογικά. Δεν έχει ούτε Καρφί ακουστικών ούτε rcaΚαλώς τον.
Με τι θέλεις να τη συνδέσεις; Αναλογικά συνδέεται, ψηφιακά όχι.
Είναι αυτή;
![]()
Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες με το θέμα μου.Κι αυτά θα τ' ακούς απ' τον ενισχυτή που θα συνδέσεις.
Φίλε abcd, το πρωί αγόρασα τον ανταπτορα της 1ης φωτογραφίας σου, αλλά δε παίζει ο ήχος από τον ενισχυτή. Ακούγεται ακόμα από τη τηλεόραση. Μήπως έχεις κάποια άλλη λύση;Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες με το θέμα μου.
Μάλλον σου έδωσαν καλώδιο που είναι είσοδος προς την τηλεόραση, ενώ εσύ θέλεις έξοδο από την τηλεόραση.Μήπως έχεις κάποια άλλη λύση;
Είναι ένα παλιό στερεοφωνικό aiwa με βισματα RCA μόνο.Στο αρχικό post σου ρώτησες για έξοδο ακουστικών, οπότε υπέθεσα οτι ο ενισχυτής σου δεν έχει HDMI. Σωστά υπέθεσα;
Τι ενισχυτής είναι;
Για να λειτουργήσει το SCART out, μάλλον θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις απο τη ρύθμιση εξόδου ήχου στο menu.
- το σκαρτ που πήρες είναι έτσι ; . . .Φίλε abcd, το πρωί αγόρασα τον ανταπτορα της 1ης φωτογραφίας σου, αλλά δε παίζει ο ήχος από τον ενισχυτή. Ακούγεται ακόμα από τη τηλεόραση. Μήπως έχεις κάποια άλλη λύση;
Τέλεια. Το κατάλαβα. Δεν είχε επιλογέα ο ανταπτορας μου. Να σαι καλάΑν ο ανταπτορας που αγόρασες δεν εχει διακόπτη για επιλογη in ,out μπορει το καλώδιο που πήρες να μεταφερει σημα απο τα rca προς το scart και οχι απο το scart προς τα rca.
Καλο ειναι να βρείς καποιον αντάπτορα οπως αυτοι που φαίνονται στις φωτογραφιες με την επιλογή in out.
Στο αρχικό post σου ρώτησες για έξοδο ακουστικών, οπότε υπέθεσα οτι ο ενισχυτής σου δεν έχει HDMI. Σωστά υπέθεσα;
Τι ενισχυτής είναι;
Για να λειτουργήσει το SCART out, μάλλον θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις απο τη ρύθμιση εξόδου ήχου στο menu.
Οχι. Ήταν χωρίς επιλογή in out. Θα το αλλάξω.-
- το σκαρτ που πήρες είναι έτσι ; . . .
![]()
. . . όπως και να έχει εάν μπερδεύτηκες πήγαινε εκεί που το πήρες και πες τους ακριβώς τι θέλεις