DENON AVR-X2200W Black

Reaction score
0
Καλησπέρα σας,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω τον denon avr x2200w.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορω να τον αγοράσω απο το εξωτερικό και μαζί με τα τελωνεια να μου στοιχίσει λιγότερο απο εδω που το βρίσκω γύρω στα 540 ευρώ.

Εχει κανεις εμπειρία πάνω στο θέμα;;;

Τέλος θα εκτιμούσα πολύ αν κάποιος τον έχει αγοράσει για να ακούσω την γνώμη του

Σας ευχαριστώ
Κωνσταντίνος

Reaction score
0
μηπως εννοεις αυτον AVR-X3200W..?? τεσπα...ηθελα βασικά να ρωτήσω αν εχει κανεις εμπειρια απο το εξωτερικο ή γενικα δεν συμφερει με τους δασμους τελωνεια κτλ κτλ... δεν εχω καποιο συγκεκριμένο κατάστημα...

Reaction score
7.089
αν ειναι απο χωρα της Ε.Ε. δεν υπαρχει τελωνειο. Aυτη την στιγμη στο γερμανικο αμαζον η τιμη του (για τον 2300) ειναι στα 505 ευρω,αλλα θα πρεπει να υπολογισεις και τα μεταφορικα που δεν ειναι λιγα για μηχανημα τετοιου ογκου και βαρους.

Reaction score
3
Καλησπέρα και πάλι...τελικά αγορασα τον AVR-X3300W της Denon
θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξης τωρα σας παρακαλώ πολύ... θα ήθελα να αγοράσω τα SX4 Μission ηχεία που εχουν 4 Ohms nominal impedance...οταν ο Denon αν δεν κανω λαθος -και διορθωστε με σας παρακαλω- εχει 8 Ohms

Το ερώτημα μου είναι θα εχω προβλημα στο ταιριασμά ;;;
Αν δεν υπάρχει πρόβλημα...απο που μπορω να προμηθευτω το συγκεκριμενο μοντέλο ηχειων...εχετε να μου προτεινεται καποιο μαγαζι;;;

Σας ευχαριστώ πολυ.

Reaction score
4.327
Όχι δεν έχει θέμα. Αλλά εσύ μπορείς να του κάνεις την χάρη και να του βάλεις έναν "τελικούλη" :p μιας και έχει preout. Και θα τον ξελαφρώσεις και τα πάντα θα ακούγονται πιο καλά... Καλοάκουστος

Reaction score
3
Σε ευχαριστώ Georgesod... τωρα συγνωμη που ειμαι τόσο αδαής...αλλά γιατί χρειάζεται τελικό ενισχυτή???... εχεις καποια λινκ να με βοηθήσεις να διαβάσω σε παρακαλώ πολύ σχετικά με την λειτουργία του τελικού??

Σε ευχαριστώ πολύ

Reaction score
2.288
Σε ευχαριστώ Georgesod... τωρα συγνωμη που ειμαι τόσο αδαής...αλλά γιατί χρειάζεται τελικό ενισχυτή???... εχεις καποια λινκ να με βοηθήσεις να διαβάσω σε παρακαλώ πολύ σχετικά με την λειτουργία του τελικού??

Σε ευχαριστώ πολύ
Οι πολυκαναλοι ολοκληρωμενοι ενισχυτες εχουν 5 η και περισσοτερα ενισχυτικα σταδια (ενα για καθε καναλι) και ολα αυτα παιρνουν ρευμα απο ενα τροφοδοτικο.
Ενας ενισχυτης που αποδιδει συμφωνα με τον κατασκευαστη ας πουμε 100W ανα καναλι, το κανει αυτο με ενα η με δυο καναλια οδηγουμενα. οταν παιζουν ολα μαζι το τροφοδοτικο κανει οτι μπορει αλλα μεχρει εκει που φτανει και σαν αποτελεσμα οταν δουλευουν ολα μαζι ο ενισχυτης δεν μπορει να αποδωσει 100W σε καθε καναλι αλλα πολυ λιγοτερα (στα λεω χονδρικα για να καταλαβαινεις) με αποτελέσμα να ζοριζεται, να φτανει τα ορια του, και στα ορια του να μην αποδιδει σωστα.
Οταν ο ενισχυτης μας εχει εξοδο pre-out μας δινει την δυνατοτητα να προσθεσουμε εναν εξτρα τελικο ενισχυτη που θα οδηγει τα κυριως ηχεια απελευθερονωντας τον ενισχυτη μας απο το βαρυ φορτιο και ταυτοχρονα πετυχαινοντας ακομα καλυτερη οδηγηση αν ο τελικος που επιλεξουμε ειναι καλης ποιοτητας και μεγαλυτερης ισχυος απο τον ενισχυτη του ολοκληρωμενου AV.
Πρακτικα ενας οποιοσδηποτε τελικος ενισχυτης απο 200 ευρω και πανω και απο 120W και πανω θα ειναι καλυτερος απο τον ενσωματωμενο του AV.
Τα ηχεια που εχεις σκοπο να παρεις θα εκτιμισουν πολυ την προσθηκη ενος τελικου ενισχυτη και θα σε ανταμειψουν αναλογα.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Πάντως διάβασε και το manual, για την ρύθμιση των Ωμ των ηχείων! τουλάχιστον στον 2200 υπάρχει, στον δικό σου δεν ξέρω, είναι εκεί που λέει ''connections'' εάν θυμάμαι καλά!

ΥΓ. Δεν θυμάμαι όμως μήπως είναι για το zone 2!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Πάντως διάβασε και το manual, για την ρύθμιση των Ωμ των ηχείων!
Είναι άχρηστη αυτή η ρύθμιση. Πάντα 8Ω.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Ούτε για τα δικά μου που είναι 4Ωμ δεν κάνει Δημήτρη? να μην την πειράξω?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Διάβασα πρόσφατα ένα άρθρο για το θέμα και δε θυμάμαι πού. Με λίγα λόγια, πάντα 8Ω.

Βρήκα άλλο:

http://www.audioholics.com/frequent...hm-speakers-to-an-8-ohm-receiver-or-amplifier

NOTE: Some Receivers have an impedance selector switch. In most cases we recommend the 8-ohm or more setting. The manufacturer puts them there for UL/CSA approvals as well as easing consumer concerns about driving low impedance loads. These switches step down voltage feed to the power sections which will limit dynamics and overall fidelity. Keep the switch set for 8 ohms regardless of the impedance of your speakers and ensure proper ventilation of the Receiver.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7