- Reaction score
- 5.849
Καλημέρα φίλοι....προς το παρόν ακούω μουσική από CD και βινύλια...βασικά σκέφτομαι να πουλήσω το cd player που έχω (το έχω βάλει ήδη αγγελία) και θέλω κάποιες προτάσεις για ψηφιακή πηγή (μπορεί να είναι και σε 2 κομματια) η οποία όμως πρέπει να έχει τις ευκολίες που θέλω:
1. Θέλω να μπορώ να παίζω τα CD μου ακόμη (άρα πρέπει να υπάρχει transport)
2. Θέλω να μπορώ να ακούω υψηλής ανάλυσης αρχεία κατευθείαν από εξωτερικό σκληρό δίσκο ή USB stick (χωρίς να χρειάζομαι το laptop)
3. ΔΕΝ θέλω να δεσμεύσω τον υπολογιστή μου σε ενσύρματη σύνδεση με την πηγή...
4. Θα με βόλευε να έχει την δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με το δίκτυο internet ώστε να ακούω ιντερνετικούς σταθμούς αλλά και μουσική Online (βέβαια υπάρχει εναλλακτικά η δυνατότητα μετακίνησης του router και χρήσης ethernet καλωδίου)
5. ΔΕΝ με ενδιαφέρει η δυνατότητα χρήσης ακουστικών
6. Τιμή έως 1000-1100 ευρώ
7. ΘΑ μπορούσε να είναι και δεύτερο χέρι
αυτά σε γενικές γραμμές.....ευχαριστώ εκ των προτέρων!
1. Θέλω να μπορώ να παίζω τα CD μου ακόμη (άρα πρέπει να υπάρχει transport)
2. Θέλω να μπορώ να ακούω υψηλής ανάλυσης αρχεία κατευθείαν από εξωτερικό σκληρό δίσκο ή USB stick (χωρίς να χρειάζομαι το laptop)
3. ΔΕΝ θέλω να δεσμεύσω τον υπολογιστή μου σε ενσύρματη σύνδεση με την πηγή...
4. Θα με βόλευε να έχει την δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με το δίκτυο internet ώστε να ακούω ιντερνετικούς σταθμούς αλλά και μουσική Online (βέβαια υπάρχει εναλλακτικά η δυνατότητα μετακίνησης του router και χρήσης ethernet καλωδίου)
5. ΔΕΝ με ενδιαφέρει η δυνατότητα χρήσης ακουστικών
6. Τιμή έως 1000-1100 ευρώ
7. ΘΑ μπορούσε να είναι και δεύτερο χέρι
αυτά σε γενικές γραμμές.....ευχαριστώ εκ των προτέρων!