- Reaction score
- 5.848
Ναι καλό είναι το CD player....σκέφτομαι να το δώσω γιατί έχω και δεύτερο...ένα vintage Musical Fidelity CDTube player...το cd player που πουλας ειναι πολυ καλο και δυσκολα θα βρεθει music network player στα 1000 ευρω που θα το ανταγωνιστει στην αναπαραγωγη αρχειων με αναλυση επιπεδου cd (16/44.1).
Δεν ξερω φυσικα ποια ειναι τα οικονομικα σου,αλλα εγω στη θεση σου θα κρατουσα το cd player που εχεις για να ακουω τα cd μου (θεωρω δεδομενο οτι εχεις μεγαλη συλλογη και οτι προτιθεσαι να συνεχισεις να αγοραζεις cd) και θα αγορασζα και ενα σχετικα προσιτο music network player για να ακουω spotify,ιντερνετικο ραδιοφωνο και αρχεια απο σκληρους δισκους (usb ή nas). Σε αυτη την περιπτωση δεν χρειαζεται να πας στο χιλιαρικο,με 500 ευρω και κατι ψιλα αγοραζεις ενα pioneer Ν-50Α και εισαι μια χαρα.
Βασικά η σκέψη μου για ένα, ει δυνατόν, μηχάνημα που να παίζει και CD και ό,τι άλλο δισκάκι αλλά και να έχει και καλό DAC και δικτύωση internet προέρχεται από τις απόψεις εδώ στο φόρουμ ότι π.χ ένα Oppo player ή κάτι αντίστοιχο έχει την ίδια απόδοση στην αναπαραγωγή CD με ακριβότερα players και ουσιαστικά δεν χρειάζεσαι κάτι ακριβότερο...άσε που έχει προταθεί ακόμη και Tascam player που είναι ακόμα πιο φτηνό από το oppo και σύμφωνα με κάποιους είναι "υπεραρκετό" για την αναπαραγωγή cd...βασικά υπάρχει μια σύγχυση...και δυστυχώς αδυναμία (λόγω του ότι μένω στην επαρχία) για δοκιμή σε πραγματικές συνθήκες....