Οι τηλεορασεις hd ready παιζουν full hd αρχεια;

Reaction score
375
Καλησπερα σε ολους.

Θελω να παρω μια αξοπρεπεη τηλεοραση 32' για υπνοδωματιο και προσανατολιζομαι σε sony.
Το κακο ειναι πως οι σονυ full hd ειναι πανακριβες αλλα υπαρχει η δυνατοτητα για αγορα hd ready που και παλι ειναι πανακριβες σε σχεση με τον ανταγωνισμο, αλλα αποτι διαβαζω σε σχολια χρηστων ειναι πολυ καλυτερες στην εικονα απο τις πραγματικα full hd.

Το ερωτημα μου ειναι: Αν τροφοδοτησω με full hd υλικο μεσω usb flash μια τηλεοραση hd ready, θα παιξει κανονικα το αρχειο? Θα εχει κολληματα ή οχι? Η μηπως δεν θα το δεχτει καν η τηλεοραση?

Τυχον προτασεις σας για τηλεορασεις θελω να εχουν την ιδιοτητα smart (ή ακομη καλυτερα android tv).

Δινω μεχρι 400+ ευρω αρκει να ειναι καλη η εικονα της.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.494
Το ερωτημα μου ειναι: Αν τροφοδοτησω με full hd υλικο μεσω usb flash μια τηλεοραση hd ready, θα παιξει κανονικα το αρχειο?
Ναι.

Reaction score
375
Σε SD υλικό μάλλον εννοούν.

Πααθετω σχόλια απο σκρουτζ για μια σονυ hd ready

• 5
    30/01/2017

οτι καλυτερο υπαρχει σε 32 εχω δοκιμασει καποιες αλλες μαρκες αλλα τοσο ζωντανα χρωμματα και τοσο καθαρη εικονα δεν βρηκα σε αλλη οπως την σονυ και αυτο με ολη την ειλικρινια της αλειθεια και ας μην ειναι full hd για αυτο και ειναι ποιο ακριβη απο ολες οτι πληρωνεις παιρνεις
    • Εικόνα
    Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;ΝαιΌχι
    Αναφορά

• 0
    5 5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    11/12/2016
    Αν και όχι φουλ HD η εικόνα που βγάζει είναι καλύτερη και απο την "ακριβή μου" Full HD σάμσουνγκ με πιο πλούσια χρώματα και πολυ καλύτερο ήχο.
    Τις είχα παρεξηγήσει τις σονυ.
    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.904
Τα σχόλια περί πλουσίων χρωμάτων κάποιου που δεν γνωρίζω αν καταλαβαίνει τι σημαίνει σωστή εικόνα, δεν τα υπολογίζω φυσικά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.244
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos