Μεταναστευση για λογους υγειας...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
446
Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσε σαν τομάρια,σκατόψυχους κλπ , αλλά η δική μου ανάρτηση ήταν ευγενική και δικαιολογημένη.
Η δικαιολογία σου για τα πμ είναι ακόμα μια τραβηγμένη ιστορία και το επιθετικό ύφος σου με εξύβριση ( παρόμοια αντίδραση και στις άλλες περιπτώσεις που ανέφερα των επιτηδειων ) ενισχύει την άποψη μου να είμαι καχύποπτος και με εσένα .
Τες - πα.
Αν πράγματι έχεις πρόβλημα δες και το θέμα συμπεριφοράς σε γραπτό λόγο, ιδιαίτερα σε αυτούς που είναι ευγενικοί και καλοπροαίρετοι.

Reaction score
0
Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσε σαν τομάρια,σκατόψυχους κλπ , αλλά η δική μου ανάρτηση ήταν ευγενική και δικαιολογημένη.
Η δικαιολογία σου για τα πμ είναι ακόμα μια τραβηγμένη ιστορία και το επιθετικό ύφος σου με εξύβριση ( παρόμοια αντίδραση και στις άλλες περιπτώσεις που ανέφερα των επιτηδειων ) ενισχύει την άποψη μου να είμαι καχύποπτος και με εσένα .
Τες - πα.
Αν πράγματι έχεις πρόβλημα δες και το θέμα συμπεριφοράς σε γραπτό λόγο, ιδιαίτερα σε αυτούς που είναι ευγενικοί και καλοπροαίρετοι.
Και εμενα με την απαντηση σου και το κολλημα σου με δικαιολογεις ακομα περισσοτερο στα βρισιδια μου και στο πειραμα μου... Δε θα σου το αποδειξω απο εδω αγαπητε μου ελληναρα... Εξω απο το χωρο αλλωστε,....

Reaction score
446
άντε απο εδώ αγόρι μου που μπήκες σε ένα φόρουμ ζητώντας βοήθεια σε πμ και αρχίζεις να βρίζεις αν σου κάνουν κάποιες λογικές επισημάνσεις.
mods ή θα τον στείλετε ή αποχωρώ

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik