- Reaction score
- 6.236
Καλημερα στο forum, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση μιας και οσο και αν εψαξα στο φορουμ δεν βρηκα καπου καποια ξεκαθαρη τοποθετηση στο ακολουθο ερωτημα. Τι μπορω να κανω για να γλυτωσω συντονισμους απο τα τζαμια της κρυσταλιερας (ολοκληρο συνθετο ειναι παναθεμα το ) καθως και απο τα ντουλαπια και συρταρια των επιπλων που βρισκονται μεσα στο σαλονι. Το προφανες ειναι να τα πεταξω πριν το παρει χαμπαρι η γυναικα και να το αποδωσω σε φυσικη καταστροφη αλλα οπως καταλαβαινεται ειναι κομματακι δυσκολο να γινει κατι τετοιο οποτε παμε σε πιο συμβιβαστικες λυσεις. Το σαλονι που ειναι τοποθετημενο το ηχοσυστημα καθως και το ρημαδι το συνθετο εχει διαστασεις 3,70 * 6,70 *3,30 υψος και το συνθετο βρισκεται απεναντι απο τα ηχεια σε αποσταση περιπου 5 μετρων. Σε νορμαλ εντασεις κατω απο 80 db ολα καλα. Αλλα μολις η ενταση ξεπερασει τα 90 db απλα αρχιζουν να τριζουν τα παντα. Χωρις να εχω κανει καποια συγκεκριμενη μετριση μιας και δεν εχω καποιο σοβαρο μικροφωνο για να την κανω και καθαρα απο το ακουσμα σε ενα τεστ συχνωτητων παρατηρησα οτι το μεγαλυτερο προβλημα ειναι στα 65-70 hz και κατω απο τα 40 .Οποιαδηποτε συμβουλη ειναι καλοδεχουμενη ...
Υ.Γ φυσικα ειδα και το θεμα με την ηχομονωση καθρεφτων αλλα ο ανθρωπος απο οτι διαβασα δεν ειχε το ιδιο προβλημα με εμενα ουτε καποιος ανεφερε κατι σχετικο εκτος ισως απο τον σποκ που ανεφερε τις κουρτινες .Βεβαια στην δικη μου περιπτωση αμφιβαλω αν οι κουρτινες μπορουν να κανουν κατι.
Υ.Γ φυσικα ειδα και το θεμα με την ηχομονωση καθρεφτων αλλα ο ανθρωπος απο οτι διαβασα δεν ειχε το ιδιο προβλημα με εμενα ουτε καποιος ανεφερε κατι σχετικο εκτος ισως απο τον σποκ που ανεφερε τις κουρτινες .Βεβαια στην δικη μου περιπτωση αμφιβαλω αν οι κουρτινες μπορουν να κανουν κατι.