Aegis evo 1 ηχεια

Reaction score
2
Καλησπέρα έχω στην κατοχή μου τα acoustic energy aegis evo 1 είμαι από χαλκιδικη έχει καεί το ένα το woofer από το ένα το ηχείο και ψάχνω ανταλακτικο μίλησα με ένα δύο άτομα και μου είπαν τρελές τιμές 120+ € μόνο για το wooferaki έχει κανείς κάτι κατά νου ??? Από εκεί και πέρα λέω να βρω ένα active subwoofer για να τα κάνω πακέτο τα ηχεία μου και το woofer καμιά πρόταση για ενεργό woofer που θα ταίριαζε με τα τα ae evo 1 ????? Οπότε ψάχνω ένα μεγάφωνο που μου έχει καεί και είμαι σε αναζήτηση ενεργό sub για να τα τρέξω όλα μαζί ;)

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Η οικονομικότερη λύση είναι η επισκευή του μεγαφώνου.
Εκεί είναι που θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή, καθότι έχουν καταστραφεί μεγάφωνα κατά την επισκευή τους, από ανθρώπους που <<δεν το είχαν>>.
Λέγοντας <<καταστραφεί>> δεν εννοώ ότι δεν λειτουργούσαν καθόλου, αλλά ότι τα χαρακτηριστικά τους, μετά την επισκευή, δεν είχαν σχέση με το αρχικό μεγάφωνο.
Καλό είναι να είσαι σίγουρος πριν προχωρήσεις, γιατί ενδέχεται να πληρώσεις και επισκευή και καινούριο μεγάφωνο.

Reaction score
2
Μην με κράξετε απλά το παλιό το χαλασμένο δλδ το πέταξα :( :( οπότε πρέπει να πάω σε καινούργιο ..... Για αυτό ρωτάω μήπως έχουμε κανένα μαγαζί που να έχει ανταλλακτικα η ακόμα και από εξωτερικό αρκεί να είναι φθηνά ...... Για το sub ενεργό καμιά πρόταση ?

Reaction score
7.089
σου φαινονται πολλα τα 120 ευρω σε σχεση με την τιμη του ηχειου? ειναι αλλα σκεψου ποσα δινεις αν σε ενα αυτοκινητο χαλασει ο εγκεφαλος του κινητητα? Τα ανταλλακτικα κοστιζουν πανακριβα.Αν καταφερεις να βρεις ακρη απο Αγγλια,δεν θα εχεις σημαντικο κερδος,γιατι θα εχεις και τα μεταφορικα και φυσικα θα πρεπει και να το τοποθετησεις μονος σου (κολλησεις κλπ).

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Μην με κράξετε απλά το παλιό το χαλασμένο δλδ το πέταξα :( :( οπότε πρέπει να πάω σε καινούργιο ..... Για αυτό ρωτάω μήπως έχουμε κανένα μαγαζί που να έχει ανταλλακτικα η ακόμα και από εξωτερικό αρκεί να είναι φθηνά ...... Για το sub ενεργό καμιά πρόταση ?
Θα σου επιστήσω την προσοχή εδώ:
http://www.stereophile.com/content/...-loudspeaker-measurements#cQG0E6Pq0vTzoip7.97
Το ηχειάκι σου, αν και οικονομικό, μετράει αξιοπρεπέστατα.
Με βεβαιότητα δε σου λέω πως πάει καλύτερα από κάποια του πανακρίβου, που πληρώνεις το ταμπελάκι κυρίως.
Για εμένα το καινούριο wooferάκι είναι μονόδρομος.
Αν λέγοντας ανταλλακτικό εννοείς κάτι παρόμοιο που να ταιριάζει σου λέω πως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει.

Reaction score
2
Οπότε πάω σε New από subwoofer ενεργό καμιά πρόταση για να τα κάνω πακέτο ? Μέχρι 300 maximum
[DOUBLEPOST=1493298474][/DOUBLEPOST]Το πακέτο το θέλω για μουσική περισσότερο

ika

News
Reaction score
16.693
Στο ΑΕ1 είναι mid-bass το μεγάφωνο με συχνότητα διαχωρισμού τα 2,8 KHz, δεν αντικαθίσταται από ένα sub που θα παίζει μέχρι τα 200-300 Hz, θα χαθούν τα πάντα από κει και πάνω.

Reaction score
30.455
Στο ΑΕ1 είναι mid-bass το μεγάφωνο με συχνότητα διαχωρισμού τα 2,8 KHz, δεν αντικαθίσταται από ένα sub που θα παίζει μέχρι τα 200-300 Hz, θα χαθούν τα πάντα από κει και πάνω.
Δεν έχει σκοπό βρε να αντικαταστήσει το καμένο μεγάφωνο με ενεργό σαμπ...

Οπότε ψάχνω ένα μεγάφωνο που μου έχει καεί και είμαι σε αναζήτηση ενεργό sub για να τα τρέξω όλα μαζί ;)

ika

News
Reaction score
16.693
Δεν έχει σκοπό βρε να αντικαταστήσει το καμένο μεγάφωνο με ενεργό σαμπ...
Ου γαρ έρχεται μόνον. :drinks:
και έλεγα και γω, μα κανείς δεν του λέει ότι δεν γίνεται.:headbang:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Αν μπορείς ανέβασε κάποιες φωτογραφίες του μεγαφώνου που συζητάμε.
Η αλήθεια είναι πως τα 120 ευρώ δεν είναι λίγα για το συγκεκριμένο αλλά...

Reaction score
7.089
https://www.hifix.co.uk/acoustic-energy-aegis-evo-1-speakers

με 150E παίρνεις δύο καινούργια

δεν μπορει.....

"This product is now sold out and cannot be purchased."

ετσι και αλλιως δεν στελνουν Ελλαδα,αλλα και να εστελναν τα μεταφορικα θα ηταν "πρωτης θεσης",οποτε το κοστος θα ξεπερνουσε κατα πολυ τα 200 ευρω.

Reaction score
2
Βρήκα άκρια για ηχείο τελικά θα πάρω καινούργιο .... καμιά πρόταση για ενεργό sub ρε παιδιά για να τα κάνω πακέτο ??? Μέχρι 300 $ το πάρα πολύ απλά το θέλω κυρίως για μουσική για studio ερασιτεχνικά κτλ ..... Κατά προτίμηση 10"

Reaction score
2
Το θέλω από 10 μέχρι 20 τετραγωνικά ....
[DOUBLEPOST=1493380525][/DOUBLEPOST]Στην ουσία θέλω να κάνω ένα 2.1 με τα aegis evo 1 που έχω

Reaction score
2.166
Βρήκα άκρια για ηχείο τελικά θα πάρω καινούργιο .... καμιά πρόταση για ενεργό sub ρε παιδιά για να τα κάνω πακέτο ??? Μέχρι 300 $ το πάρα πολύ απλά το θέλω κυρίως για μουσική για studio ερασιτεχνικά κτλ ..... Κατά προτίμηση 10"
To θέμα είναι να ξες και γιατί κάηκε ... ώστε να μη ξανασυμβεί.

Reaction score
2
Ωραίο και χαρακτηριστικα και κριτικές Καλές αλλά πολύ ακριβό! !! 390€ με την καμία :/ εδώ παίζουμε από 150 μέχρι 300 το πολύ
[DOUBLEPOST=1493385621][/DOUBLEPOST]Κ
To θέμα είναι να ξες και γιατί κάηκε ... ώστε να μη ξανασυμβεί.
Κάηκε γτ έκανα εγώ χαζομάρα το γνωρίζω ......

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef