Τα φώτα σας παρακαλώ

xristos twin

Music, Serials
Reaction score
521
Οσονούπω μπαινω στο καινουργιο μου σπιτι , και θελω να αγορασω λευκες ηλεκτρικες συσκευες.
αλλα ριχνοντας μια ματια στα σχολια του skroutz χαθηκα πραγματικα...δεν ξερω τι να πιστεψω, γεματο αντιφασεις..θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε καποιες μαρκες value for money και σκυλια συσκευες στα 600 ευρω εκαστος [κουζινα - ψυγειο]..
*κουζινα -φουρνος μαζι με εστεια.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.706
Για κουζίνα θα σου προτείνω να πάρεις με εστίες εμαγιέ.
Οι μόνες που είναι σκυλιά, με μεγάλη διάρκεια ζωής και πολύ φτηνά τα ανταλλακτικά σε περίπτωση που καεί μια εστία.
Πήρα πρόσφατα κουζίνα σε αντικατάσταση της παλιάς μου, που ήταν 23 ετών.
Στα 23 χρόνια κάηκε η αντίσταση του φούρνου και ενώ μπορούσα να την αλλάξω με 25 ευρώ, προτίμησα να πάρω μια καινούργια.
Πάλι με εμαγιέ εστίες. Διότι υλικό σαν το μαντέμι, δεν υπάρχει γι΄αυτή τη δουλειά.
Οι κεραμικές μπορεί να είναι πιο σύγχρονες, αλλά είναι πιο ευαίσθητες και πολύ πιο ακριβές στην αντικατάστασή τους.

Για ψυγείο θα έλεγα πολύ γενικά πως, ότι πληρώσεις παίρνεις.
Αλλά και οι σύγχρονες συσκευές γενικώς είναι πολύ πλαστικούρες.
Τα πάντα είναι πλαστικά.
Κατά συνέπεια εύθραυστα με βραχύ χρόνο ζωής.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.814
Στα 23 χρόνια κάηκε η αντίσταση του φούρνου και ενώ μπορούσα να την αλλάξω με 25 ευρώ, προτίμησα να πάρω μια καινούργια.
Λάθος πιστεύω.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.706
Λάθος πιστεύω.
Γιώργο όταν την μετακίνησα και είδα τι λίπη και βρωμιές έπρεπε να καθαρίσω, άλλαξα γνώμη και είπα να πάρω μια καινούργια.
Την παλιά την έδωσα σε έναν μπάρμπα που μαζεύει παλιοσίδερα.
Γι΄αυτόν ήταν καλό μεροκάματο.

xristos twin

Music, Serials
Reaction score
521
Για κουζίνα θα σου προτείνω να πάρεις με εστίες εμαγιέ.
Οι μόνες που είναι σκυλιά, με μεγάλη διάρκεια ζωής και πολύ φτηνά τα ανταλλακτικά σε περίπτωση που καεί μια εστία.
Πήρα πρόσφατα κουζίνα σε αντικατάσταση της παλιάς μου, που ήταν 23 ετών.
Πάλι με εμαγιέ εστίες. Διότι υλικό σαν το μαντέμι, δεν υπάρχει γι΄αυτή τη δουλειά.
Οι κεραμικές μπορεί να είναι πιο σύγχρονες, αλλά είναι πιο ευαίσθητες και πολύ πιο ακριβές στην αντικατάστασή τους.

Για ψυγείο θα έλεγα πολύ γενικά πως, ότι πληρώσεις παίρνεις.
Αλλά και οι σύγχρονες συσκευές γενικώς είναι πολύ πλαστικούρες.
Τα πάντα είναι πλαστικά.
Κατά συνέπεια εύθραυστα με βραχύ χρόνο ζωής.

Μιχαλη και εγω αυτο πιστευω οτι οι παλιες συσκευες ηταν σκυλια..αλλα τωρα εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα..ακομα και αυτες με εμαγιε εστια μια δουλευουν μια δε δουλευουν, τετοια εχω αλλα μοντελο σχετικα καινουργιο.. βασικα καμια μαρκα θα ηθελα να μου πειτε μπας και καταληξω καπου..

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
Καλησπέρα .
Τα έχει φίλοs εδώ και ένα χρόνο .
Είναι σούπερ ευχαριστημένοs .
Μαζί με τα άλλα δεs και αυτά .
καλέs επιλογέs . :hi:

-
AEG 47056 VS-MN
-
Liebherr CUef 4015 Comfort

-

xristos twin

Music, Serials
Reaction score
521
Καλησπέρα .
Τα έχει φίλοs εδώ και ένα χρόνο .
Είναι σούπερ ευχαριστημένοs .
Μαζί με τα άλλα δεs και αυτά .
καλέs επιλογέs . :hi:

-
AEG 47056 VS-MN
-
Liebherr CUef 4015 Comfort

-
περα απο αυτο, μονο καλα σχολια διαβαζω για τις κουζινες της aeg. θα παω να τις δω απο κοντα και να παρω τιμες..σε ευχαριστω πολυ φιλε Emmanouil 1964

xristos twin

Music, Serials
Reaction score
521
παιδια ποιες εταιρειες ψυγειων ειναι made in Europe και οχι οπως συνηθως made in Turkey?? στα ορια των 650 με 750 ευρω..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm