Αγορα Πικαπ

Reaction score
6
Καλησπερα. Τον τελευταιο καιρο ενδιαφερομαι για την αγορα ενος πικαπ για οικιακη χρηση. Δεν θελω κατι εξεζητημενο, αλλα θα ηθελα ο ηχος να ειναι ικανοποιητικος.Δεν εχω ιδεα ομως για το τι χρειαζεται ηχεια κτλ. Αν μπορει καποιος ας μου προτεινει καποια μαρκα, να μου πει τι θα χρειαστει να αγορασω εξτρα και αν ειναι καλη ιδεα να αγορασω καποιο μεταχειρισμενο.
Ευχαριστω

Reaction score
666
Αν και δεν αναφέρεις τι ποσό διαθέτεις κι αν υπάρχει ενισχυτής, ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα,

η πρότασή μου είναι η εξής αν δεν υπάρχει ούτε ενισχυτής ούτε ηχεία.

πικαπ Rega planar 1, ενισχυτής Rega brio 2017 και ηχεια Acoustic Energy aegis Neo 1.
πρόσθεσε βάσεις και καλώδιο ήχείων στο συνολικό κοστολόγιο.

Ο ενισχυτής διαθέτει καλό phono stage για να δουλέψει σωστά το πικαπ. Υπάρχουν και ενισχυτές που δεν έχουν ενσωματωμένο phono stage και πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά αν πρόκειται να συνδεθεί πικάπ.

Reaction score
6
Αν και δεν αναφέρεις τι ποσό διαθέτεις κι αν υπάρχει ενισχυτής, ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα,

η πρότασή μου είναι η εξής αν δεν υπάρχει ούτε ενισχυτής ούτε ηχεία.

πικαπ Rega planar 1, ενισχυτής Rega brio 2017 και ηχεια Acoustic Energy aegis Neo 1.
πρόσθεσε βάσεις και καλώδιο ήχείων στο συνολικό κοστολόγιο.

Ο ενισχυτής διαθέτει καλό phono stage για να δουλέψει σωστά το πικαπ. Υπάρχουν και ενισχυτές που δεν έχουν ενσωματωμένο phono stage και πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά αν πρόκειται να συνδεθεί πικάπ.
Δεν διαθετω ουτε ενισχυτη ουτε ηχεια. Τσεκαρα αυτα που μου προτεινες αλλα η αληθεια ειναι οτι το budget ειναι αρκετα χαμηλοτερο. Διαθετω γυρω στα 100 ευρω, γι'αυτο και σκεφτηκα κατι σε μεταχειρισμενο.

Reaction score
666
Δεν διαθετω ουτε ενισχυτη ουτε ηχεια. Τσεκαρα αυτα που μου προτεινες αλλα η αληθεια ειναι οτι το budget ειναι αρκετα χαμηλοτερο. Διαθετω γυρω στα 100 ευρω, γι'αυτο και σκεφτηκα κατι σε μεταχειρισμενο.

100 € για όλα, ή μόνο για το πικαπ? Δίσκους έχεις ?

Reaction score
6
100 € για όλα, ή μόνο για το πικαπ? Δίσκους έχεις ?
Για ολα , τωρα αν ειναι απαραιτητο να αγορασω ενισχυτη και ηχεια , που οπως καταλαβα ειναι , θα διαθεσω κατι παραπανω, απλα επειδη ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με το θεμα θα ηθελα κατι πολυ οικονομικο , και μετα βλεπουμε. Ειδα κατι πικαπ με ενσωματωμενα ηχεια και ενισχυτη αλλα δεν ακουσα και τα καλυτερα. Ειναι τοσο χαλια η κατασταση?

Reaction score
996
100 ευρώ για ηχεία, πικάπ, ενισχυτή, καλώδια είναι μάλλον ανέφικτο.

Reaction score
996
Κοίτα απλώς στο skroutz τιμές ανά κομμάτι για τα παρακάτω:

• Ενισχυτής δικάναλος ολοκληρωμένος
  • 2 ηχεία δαπέδου ή βιβλιοθήκης αναλόγως το χώρο σου (χονδρικά κοίτα δαπέδου για πάνω από 30-40 τμ και βιβλιοθήκης για λιγότερα)
  • πικάπ
  • προενισχυτής πικάπ.

Διάλεξε τα φθηνότερα, κάνε την πρόσθεση και αφαίρεσε ένα 35% περίπου (αφού μιλάμε για δεύτερο χέρι) για να έχεις μια εικόνα.

Reaction score
6
Κοίτα απλώς στο skroutz τιμές ανά κομμάτι για τα παρακάτω:

• Ενισχυτής δικάναλος ολοκληρωμένος
  • 2 ηχεία δαπέδου ή βιβλιοθήκης αναλόγως το χώρο σου (χονδρικά κοίτα δαπέδου για πάνω από 30-40 τμ και βιβλιοθήκης για λιγότερα)
  • πικάπ
  • προενισχυτής πικάπ.

Διάλεξε τα φθηνότερα, κάνε την πρόσθεση και αφαίρεσε ένα 35% περίπου (αφού μιλάμε για δεύτερο χέρι) για να έχεις μια εικόνα.
Σε ευχαριστω πολυ!!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.549
Μακριά.

Εάν δεν επείγεσαι να αγοράσεις "εδώ και τώρα", φύλαξε τα χρήματά σου, συγκέντρωσε κι άλλα και θα αγοράσεις στο μέλλον κάτι καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο - όπως η πρόταση που σου έγινε στο post #2.

Reaction score
30.455
http://www.odes.gr/shop/hi-fi/pickup-accessories/pickup-hi-fi/lenco-l-3867-usb-timi.html
Βρηκα αυτο εδω με ενσωματωμενο ενισχυτη. Γνωμη?
Προενισχυτη πικάπ έχει ενσωματωμένο, όχι ενισχυτή. Συνεπώς πάλι χρειάζεσαι ενισχυτή και ηχεία.
Από τη στιγμή που δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις , αυτό που χρειάζεσαι είναι καμία τριακοσαρια ευρώ στο χέρι και λίγο ψάξιμο στις αγγελίες.

Reaction score
5.880
όπως η πρόταση που σου έγινε στο post #2.
Το σετ βγαινει στα 1680 ευρω. Απο οτι καταλαβα το μπατζετ της ειναι περιορισμενο.Ας μας πει τι μπορει να διαθεσει για την αγορα ενισχυτη,πικαπ,ηχειων,και αν εχει δισκους ειναι το βασικοτερο,οπου δεν μας εχει απαντησει. Προτασεις πολλες υπαρχουν,αλλ τι εχει σκοπο να ξοδεψει??

Reaction score
6
Παιδια δισκοι δεν υπαρχουν , αλλα δεν νομιζω οτι ειναι το μεγαλο προβλημα αυτο. Σιγα σιγα θα τους αγοραζω. Απλα απο οτι καταλαβα χρειαζονται περισσοτερα χρηματα απο οτι διαθετω αυτη τη στιγμη, για ολα τα εξαρτηματα , αρα θα συνεχισω να ψαχνω και το πιο ποθανον να αγορασω τα κομματια ξεχωριστα και οχι ολα με τη μια.

Reaction score
1.127
Ψάξε στις αγγελίες όχι μόνο για μεμονωμένα κομμάτια αλλά και για πλήρη ηχοσυστήματα.θα βρεις ευκαιρίες αλλά σίγουρα τα 100 ευρώ δεν φτάνουν..
Επίσης αν βρεθεί κάτι θα πρέπει να σιγουρευτεις οτι λειτουργεί πριν το αγοράσεις για να μη μπεις σε μπελάδες μετά.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas