Τρίτο σαμπ;

Reaction score
2.482
Δευτερα παραλαμβανω το τριτο κλιπς
Σε δουλεια να βρισκομαστε λοιπον καλοκαιριατικα
Στην ρυθμιση λοιπον και τα 2 μπροστινα βγαινανε στην ιδια αποσταση και ειχαν ρυθμιστει στα ιδια db!
Σκεφτομενος μπακαλιστικα ,σκεφτηκα οτι αφου τα στα 2 μπροστινα εχω τις ρυθμισεις ,αποσταση και την ενταση ,που διαμορφωσε ο ενισχυτης με Υ καλωδιο ,ενωνω τα 2 μπροστα και βαζω το τριτο τερμα γωνια σε αποσταση 3.5 μετρα απο την θεση ακροασης ,αντιστρεφω την φαση και καλιμπραρω με τον ενισχυτη
Η αλλη σκεψη ειναι οτι μετραω με το ενα μπροστα και το πισω και μετα βισματωνω και το δευτερο μπροστα
και στις 2 περιπτωσεις εχω κρατησει σημηωσεις απο τις μετρησεις και τις αντιπαραβαλω με την παλια ,με τα 2 ανεξαρτητα σαμπ μπροστα !
Για του χρονου το καλοκαιρι η θεια απο την Αμερικη ,μπορει να μου φερει το minidsp 2x4 hd μαζι με το μετρητικο μικροφωνο και το software και ξανα απο την αρχη!!

(Οπως εχω γραψει ,το δευτερο μου Κlipsch μπροστα εκαψε τον ενισχυτη ,αλλα ο Κ.Τροβας μου ειπε οτι βρηκε ανταλλακτικα ,οποτε ελπιζω να το εχω κ αυτο την αλλη εβδομαδα)
Πάρε μωρε ένα 2x4 απλό, μιας και δεν σε νοιαζει το HD και ξεμπερδεύεις. Γυρω στα 200Ε θα πάει το πακέτο. Φέρνεις και εναν καλιμπράτορα να στα ρυθμίσει και έγινες άνθρωπος! Σιγα μην περιμένεις μέχρι του χρόνου το καλόκαίρι!

Reaction score
1.042
Πάρε μωρε ένα 2x4 απλό, μιας και δεν σε νοιαζει το HD και ξεμπερδεύεις. Γυρω στα 200Ε θα πάει το πακέτο. Φέρνεις και εναν καλιμπράτορα να στα ρυθμίσει και έγινες άνθρωπος! Σιγα μην περιμένεις μέχρι του χρόνου το καλόκαίρι!
Απο Αμερικη εχει προσφορα το hd με μικροφωνο και software κανα 230 νομιζω,αλλα του χρονου θα ερθει η θεια! Τελωνεία καραδοκουν!

Reaction score
1.042
Το σαμπ ηρθε χθες τοποθετηθηκε πισω σε γωνια κ αμεσως διαπιστωσα οτι ενω ηταν σε μεγαλυτερη αποσταση ενος μετρου ακουγοταν δυνατοτερα
Στα 75db ρυθμιστηκε στην 10 ωρα οσο και το μπροστα! Με το σεταπ μπρος αριστερα πισω δεξια διαπιστωσα οτι ειχα καλυτερο μπασο σπο 2 μπροστα και προς το παρων δεν αυξησα τα gain του ενισχυτη οπως στο προηγούμενο σεταπ που τα ειχα +4 εξτρα! Πιστευω οταν ερθει και το επισκευασμενο και μπει μπροστα δεξια θα ειναι πολυ καλυτερα

Timaras

Reaction score
2.153
Καλορίζικο,καλοάκουστο και με το καλό να τα κάνεις και array!
[DOUBLEPOST=1502312221][/DOUBLEPOST]Τελικά με τις αλλαγές που έκανες στα μπροστινά άκουσες διαφορά?

Reaction score
1.042
:rolleyes:ποσο gain σου βγαζει ο ενισχυτης σε καθε ηχειο ?
_9'.50 το πισω και _8.50 το μπροστα
[DOUBLEPOST=1502338454][/DOUBLEPOST]
Θυμάσαι που στο είχα πει....;;;;;:p
Εσυ με ξυπνησες!! Χαχα!
[DOUBLEPOST=1502338614][/DOUBLEPOST]
Καλορίζικο,καλοάκουστο και με το καλό να τα κάνεις και array!
[DOUBLEPOST=1502312221][/DOUBLEPOST]Τελικά με τις αλλαγές που έκανες στα μπροστινά άκουσες διαφορά?
Εννοεις στα cross ? Oχι δεν καταλαβα μονο στις αποστασεις που τα εφερα ποιο κοντα! Στα cross eβαλα την τριαδα στα 90hz

Reaction score
6.613
Eαν δεν ισοσταθμιστει σωστα ενα-δυο σαμπ, εαν υπαρχουν καποιες συχνοτητες η εστω μια αρκει που να δημιουργει εντονη κορυφωση και να υπερκαλυπτει τις υπολοιπες οποτε να δημιουργειται τονικη ανισορροποια, δε θα ακους τις υπολοιπες η οποιες νομιζεις οτι σου λειπουν προσθετοντας σαμπ ως αντιδοτο...ενω ισως δεν το χρειαζεσε ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.248
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale