- Reaction score
- 90.115
Αυτή, εννοείται αυτή.αμάν μωρέ...εκείνη με τα πολλά τα κανάλια...την φουλ ντε![]()
Αλλα δεν νομίζω να μπορείς να τη βάλεις σε δυο AVR nano.
Δεν ειναι οπως στους υπολογιστές.
Ρώτησες;
Αυτή, εννοείται αυτή.αμάν μωρέ...εκείνη με τα πολλά τα κανάλια...την φουλ ντε![]()
τι είπες τώρα?λες?Αυτή, εννοείται αυτή.
Αλλα δεν νομίζω να μπορείς να τη βάλεις σε δυο AVR nano.
Δεν ειναι οπως στους υπολογιστές.
Ρώτησες;
εσύ πάλι ποιος είσαι?Δεσμεύσεις απαγορεύονται.
Καλύφθηκε το θέμα, μη γράψετε άλλα γιατί θα διαγραφούν.![]()
η ταυτότητα του ζητήθηκε να κρατηθεί μυστική για να αποφευχθούν τυχόν κακαί σχολιασμοίΑ, και: Ποιός κότσυφας το πήρε το σαπάκι;![]()
Ειναι διαφορετική έκδοση νομίζω.τι είπες τώρα?λες?
από την ώρα που μπορεί να μπει σε 2 υπολογιστές...τι τους νοιάζει με τι θα το βάλω?
αν το έκαναν έτσι πάντως ...θα είναι πολύ λαλάκεςΕιναι διαφορετική έκδοση νομίζω.
Μα ειναι για διαφορετική πλατφόρμα. Το ένα για υπολογιστή, το άλλο για minidspαν το έκαναν έτσι πάντως ...θα είναι πολύ λαλάκες![]()
δεν το έχεις καταλάβει? οι μισοί εδώ μέσα τα παίρνουν από εταιρίες...ειδικά κάτι γιατροίΔεν καταλαβαίνω γιατί να βάλει κάποιος τη βλακεία το Dirac.![]()
ναι αλλά όταν το nano συνδεθεί με pc...δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένα κονέξιον βρε παιδίμΜα ειναι για διαφορετική πλατφόρμα. Το ένα για υπολογιστή, το άλλο για minidsp
Βάλε το trial, και μετα βλέπουμε αν θα το βγάλειςΔεν καταλαβαίνω γιατί να βάλει κάποιος τη βλακεία το Dirac.![]()
Όχι, το nano αφού κατεβάσει τα φίλτρα απο τον υπολογιστή παίζει μόνο του.ναι αλλά όταν το nano συνδεθεί με pc...δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένα κονέξιον βρε παιδίμ
?Έχω τσία.
καλός κότσυφας είναι και του λόγου του3 ! Τρίααα έχει λέει ! (dirac!)![]()
καλή ενημέρωση σου κάνουν οι ''φαρμακάδες''Όχι, το nano αφού κατεβάσει τα φίλτρα απο τον υπολογιστή παίζει μόνο του.
Το αλλο προγραμμα ειναι για να τρέχει δια του υπολογιστή.
[DOUBLEPOST=1508497501][/DOUBLEPOST]
?
Γιατι;Μπούρδες!!!αν δεν πιάνει θα είναι απαράδεκτοι!
![]()
το παίρνω πίσω τότεΓιατι;
Αφού ειναι και μισή τιμή (300$ αντί 650€)
https://www.minidsp.com/products/ht-series/nanoavr-hd-to-dl-update
δεν μπαινει στο mini dsp , ειναι εκδοση για pcτο παίρνω πίσω τότε![]()
Δε κατάλαβα τι θες να κάνεις, αν θέλεις μου εξηγείς και σου απαντώ. Έστω σε άλλο νήμα γιατί το χέσαμετι είπες τώρα?λες?
από την ώρα που μπορεί να μπει σε 2 υπολογιστές...τι τους νοιάζει με τι θα το βάλω?