Χαριζονται !! Playboy , Penthouse , Max.

Status
Not open for further replies.
Reaction score
218
Καλημερα,
Χαριζω Παλαια Τευχη απο Ελληνικα Playboy , Penthouse,Max, με γνωστες Ελληνιδες Τραγουδιστριες,
και Ηθοποιους.
Πολλα απο αυτα ειναι συλλεκτικα !!

Προυποθεσεις :

1) Παραλαβη ΟΛΩΝ των περιοδικων Playboy , Penthouse,Max.
2) Παραλαβη μονο απο το σπιτι μου στην Αγια Παρασκευη ( Λογω κινητικων προβληματων )
και λογω της μεγαλης συλλογης ( ποσοτητας των περιοδικων ) θα χρειαστειτε αυτοκινητο !!!

daharis666

Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
85.519
Καλημερα,
Χαριζω Παλαια Τευχη απο Ελληνικα Playboy , Penthouse,Max, με γνωστες Ελληνιδες Τραγουδιστριες,
και Ηθοποιους.
Πολλα απο αυτα ειναι συλλεκτικα !!

Προυποθεσεις :

1) Παραλαβη ΟΛΩΝ των περιοδικων Playboy , Penthouse,Max.
2) Παραλαβη μονο απο το σπιτι μου στην Αγια Παρασκευη ( Λογω κινητικων προβληματων )
και λογω της μεγαλης συλλογης ( ποσοτητας των περιοδικων ) θα χρειαστειτε αυτοκινητο !!!
είναι χωρίς ζάρες σε συγκεκριμένες σελίδες?:p:lolsign:

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
7.344
Μπραβο στον johnnygr1963 γιατι χαριζει κατι,που οντως εχει και συλλεκτικη αξια.
Απο την αλλη, νομιζω η αγγελια-δωρεα πρεπει να μεινει "καρφιτσωμενη" σε εμφανες σημειο για πολυ καιρο για να την δουν οσο γινεται περισσοτερα μελη,γιατι ειναι απο τις πιο "χαλαρες" στιγμες της ιστοριας του avsite.
Προσωπικα δεν δηλωνω ενδιαφερον ,μετα την φωτογραφηση της Γαλανη στο playboy εκει γυρω στα 1986,δεν χρειαζεται να δω τιποτα αλλο.

Reaction score
238
Αν έχεις την έκδοση του Playboy Που έχει φωτογράφιση η Μαρίνα Τσιγονάκη, παίρνω όλη τη συλλογή από τα περιοδικά

Reaction score
218
Αν έχεις την έκδοση του Playboy Που έχει φωτογράφιση η Μαρίνα Τσιγονάκη, παίρνω όλη τη συλλογή από τα περιοδικά
Δεν θυμαμαι ... για να σου πω και το κακο ειναι οτι τα εχω βαλει σε κουτες και τις εχω κλεισει και μου ειναι δυσκολο να τις ανοιξω και να ψαξω... Sorry
[DOUBLEPOST=1508774967][/DOUBLEPOST]θα περιμενω δυο μερες και μετα εαν υπαρχουν παραπανω απο ενας ενδιαφερομενοι θα κανω κληρωση, γιατι μου πιανουν χωρο πλεον.

Reaction score
218
Καλημερα,
επειδη δεν βλεπω καποιον αλλο να ενδιαφερεται
για τα περιοδικα θα τα δωσω στον
makis.pol

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.575
Members