JICO SAS

Reaction score
13
Καλημέρα, μπορεί κάποιος να με ενημερώσει από που έχει προμηθευτεί βελόνα Jico SAS ; Επίσης θα ήθελα να μάθω αν ζητήθηκαν δασμοί από το το τελωνείο και ποιο ήταν το ποσό τους ευχαριστώ.

A

AKARL

Guest
Καλημέρα, μπορεί κάποιος να με ενημερώσει από που έχει προμηθευτεί βελόνα Jico SAS ; Επίσης θα ήθελα να μάθω αν ζητήθηκαν δασμοί από το το τελωνείο και ποιο ήταν το ποσό τους ευχαριστώ.
Από Γερμανία (χωρίς δασμούς, φόρους τελωνείο κλπ.):

https://www.thakker.eu/en/

A

AKARL

Guest
Ευχαριστώ για την απάντηση άλλα σε αυτό το site δεν βρίσκω για την M 97 XE κεφαλή.
Δίκιο, έχεις.

Το μοντέλο που ψάχνεις είναι αυτό.

Εκτός και αν ... :newrussian::newrussian::newrussian::newrussian: .... οπότε ψάχνεις αυτό.

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να του στείλεις ένα ημέϊλ και να ρωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και χρόνο παράδοσης.

Έχω παραγγείλει από εκεί 2 ανταλλακτικές βελόνες JICO για τη V15VxMR χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Reaction score
13
Πριν από πόσο καιρό BOWER, γιατί νομίζω ότι τα τελωνεία έχουν αγριέψει τώρα τελευταία...

Reaction score
296
Πριν από πόσο καιρό BOWER, γιατί νομίζω ότι τα τελωνεία έχουν αγριέψει τώρα τελευταία...
καμια 2ετια είναι η αληθεια αλλα εχω την εντυπωση οτι δυσκολα θα κινησει την προσοχη τοσο μικρο δεμα.

Reaction score
13
Έχουν αγριέψει, για αυτό το ψάχνω εδώ. Ανοίγουν τα πάντα σχεδόν ακόμα και στις Θεσσαλονίκης, που κατά παράδοση ήταν πιο χαλαρό. Και να πω την αλήθεια, δεν με πειράζει να πληρώσω τους δασμούς που μου αντιστοιχούν, απλά δεν ξέρω ακριβώς πόσο θα ανεβάσει το budget.

Reaction score
10
Έχουν αγριέψει, για αυτό το ψάχνω εδώ. Ανοίγουν τα πάντα σχεδόν ακόμα και στις Θεσσαλονίκης, που κατά παράδοση ήταν πιο χαλαρό. Και να πω την αλήθεια, δεν με πειράζει να πληρώσω τους δασμούς που μου αντιστοιχούν, απλά δεν ξέρω ακριβώς πόσο θα ανεβάσει το budget.
Παρέλαβα σημερα (31/10) .
Ημερομηνια παραγγελίας: 16/10
Ημερομηνια αποστολής: 20/10
Ημερομηνια αφιξης (ΕΛΤΑ Δραμας): 30/10

Κοστος βελόνας: 33 δολ.
Μεταφορικά EMS : 24,4 δολ. ΣΥΝΟΛΟ: 57,44 δολ. η 47,84 Ευρω
ΦΠΑ: 11,48 Ευρω
Εκτελωνισμος ΕΛΤΑ: 15,0 Ευρω. ΣΥΝΟΛΟ 26,48 Ευρω
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 74,32 Eυρω.
Δασμοι: 0 .
[DOUBLEPOST=1509454982][/DOUBLEPOST]
Παρέλαβα σημερα (31/10) .
Ημερομηνια παραγγελίας: 16/10
Ημερομηνια αποστολής: 20/10
Ημερομηνια αφιξης (ΕΛΤΑ Δραμας): 30/10

Κοστος βελόνας: 33 δολ.
Μεταφορικά EMS : 24,4 δολ. ΣΥΝΟΛΟ: 57,44 δολ. η 47,84 Ευρω
ΦΠΑ: 11,48 Ευρω
Εκτελωνισμος ΕΛΤΑ: 15,0 Ευρω. ΣΥΝΟΛΟ 26,48 Ευρω
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 74,32 Eυρω.
Δασμοι: 0 .
Aπο Jilco Iαπωνια

Reaction score
13
Ευχαριστώ Χ.Ο. Αυτό ακριβώς αυτό λέω, σε περίπτωση sas που είναι πολύ ακριβότερη, οι δασμοί θα είναι πολλαπλάσιοι...

Reaction score
13
Δυστυχώς ναι....
Για πες... Ποσο έδωσες, ρωταω γιατί είναι ένας Γερμανός στο eBay που πουλάει σχεδόν 300 ευρώ, δίνει και εγγύηση, και να πω την αλήθεια τον εμπιστευομαι περισσότερο απο τους Ιάπωνες που έχουν καβαλήσει το καλάμι.

Reaction score
208
Πριν τουλαχιστον 3 χρονια η jico sas που πηρα απο Ιαπωνια δεν ειχε κανενα τελωνειο

Ωστοσο εχω ακουσει οτι ανω των 15 ευρω πλεον τιθεται θεμα εκτελωνισμου

Εκει παει το δυστυχως και εαν συνδυαστει αυτο το γεγονος και με τις αυξημενες τιμες της jico στην neo sas τοτε το "ονειρο" απομακρυνεται απειλητικα για μενα τουλαχιστον

Reaction score
13
Πριν τουλαχιστον 3 χρονια η jico sas που πηρα απο Ιαπωνια δεν ειχε κανενα τελωνειο

Ωστοσο εχω ακουσει οτι ανω των 15 ευρω πλεον τιθεται θεμα εκτελωνισμου

Εκει παει το δυστυχως και εαν συνδυαστει αυτο το γεγονος και με τις αυξημενες τιμες της jico στην neo sas τοτε το "ονειρο" απομακρυνεται απειλητικα για μενα τουλαχιστον
Ε ναι ρε συ, μια απο τα ίδια, συμφωνώ μαζί σου....

A

AKARL

Guest
Ε ναι ρε συ, μια απο τα ίδια, συμφωνώ μαζί σου....
Μην απελπίζεσαι δγιότι υπάρχουν λύσεις με Τζίκο και δι' υμάς που δεν εμπίπτουμε στην κατηγορία των :newrussian::newrussian::newrussian:.

Βήμα Α: Καταρχάς δγιάβασε τα παρακάτω ποστς:

https://www.avsite.gr/forum/threads/technics-sl-1200-club.88679/page-91#post-2228755
και
https://www.avsite.gr/forum/threads/technics-sl-1200-club.88679/page-91#post-2228776

Τα παλληκάρια ξέρουσιν τι λέγουσιν. :wink: :thumbsup:

Ο λόγος, λοιπόν, είναι περί Αούντιο Τέκνικα ΑΤ-95Ε η οποία βρίσκεται στην ίδια κλάση με τη Σιούρ σου.

Αν είσαι και μιάν ολιά απιστοσθωμάς πσάκστο και δγιαδικτυακά ή άλλως.

Σε περίπτωση που αποφασίσεις ότι ακσίζει τονγκόπο, και αφού τσεκάρεις ότι είναι συμβατή με το βραχίονά σου, πρωχωράς στο ....

Βήμα ΒΟΥ:
Αν το πικάπ σου έχει κέλυφος (χέντσελ) μπαινοβγαινόμενο αγοράζεις άλλο ένα ίδγιο ή συμβατό οικονομικό και μιά Αούντιο Τέκνικα ΑΤ-95Ε με καμμιά σαρανταριά έουρος ώστε να μπορείς να αλλάζεις τις δγυό κεφαλές εύκολα και έχεις και ποικιλία ηχοχρωματική.

Βήμα ΓΟΥ:
Αν το πικάπ σου δεν έχει κέλυφος (χέντσελ) μπαινοβγαινόμενο βγάζεις τη Σιούρ και καθίζεις μιά Αούντιο Τέκνικα ΑΤ-95Ε στη θέση της.

Βήμα ΔΟΥ: Αγοράζεις από τον Γερμανό ανταλλακτική βελόνα Τζίκο ΑΤΝ-95ΗΕ (χάϊπερ ελλίπτικαλ) ή ΑΤΝ-95ΣΑ (Σιμπάτα) και είσαι μπερεκέτ.

Βήμα Ε: Βάζεις την ανταλλακτική βελόνα στην Αούντιο Τέκνικα και αρχίζει το :party::party::party:

Αυτάάάάάάά .....

Last edited by a moderator:

Reaction score
13
xaxaxaxaxa σε ευχαριστώ ρε φίλε και για τις πληροφορίες και για τον τρόπο σου που τις παραθέτεις.... με έκανες και γέλασα ... ενδιαφέρουσα η λύση σου... άσε με να την σκεφτώ λίγο...

Reaction score
1.391
Σε πολλές κεφαλές μπαίνουν jico και σουπερ ντουπερ βελόνες.. το θέμα είναι αν αξίζει η γεννήτρια σαν ... γεννήτρια ;)

Reaction score
13
Μην απελπίζεσαι δγιότι υπάρχουν λύσεις με Τζίκο και δι' υμάς που δεν εμπίπτουμε στην κατηγορία των :newrussian::newrussian::newrussian:.

https://www.avsite.gr/forum/threads/technics-sl-1200-club.88679/page-91#post-2228755
και
https://www.avsite.gr/forum/threads/technics-sl-1200-club.88679/page-91#post-2228776

Ο λόγος, λοιπόν, είναι περί Αούντιο Τέκνικα ΑΤ-95Ε η οποία βρίσκεται στην ίδια κλάση με τη Σιούρ σου.

Σε περίπτωση που αποφασίσεις ότι ακσίζει τονγκόπο, και αφού τσεκάρεις ότι είναι συμβατή με το βραχίονά σου, πρωχωράς στο ....

Βήμα ΒΟΥ:
Αν το πικάπ σου έχει κέλυφος (χέντσελ) μπαινοβγαινόμενο αγοράζεις άλλο ένα ίδγιο ή συμβατό οικονομικό και μιά Αούντιο Τέκνικα ΑΤ-95Ε με καμμιά σαρανταριά έουρος ώστε να μπορείς να αλλάζεις τις δγυό κεφαλές εύκολα και έχεις και ποικιλία ηχοχρωματική.

Βήμα ΓΟΥ:
Αν το πικάπ σου δεν έχει κέλυφος (χέντσελ) μπαινοβγαινόμενο βγάζεις τη Σιούρ και καθίζεις μιά Αούντιο Τέκνικα ΑΤ-95Ε στη θέση της.

Βήμα ΔΟΥ: Αγοράζεις από τον Γερμανό ανταλλακτική βελόνα Τζίκο ΑΤΝ-95ΗΕ (χάϊπερ ελλίπτικαλ) ή ΑΤΝ-95ΣΑ (Σιμπάτα) και είσαι μπερεκέτ.

Βήμα Ε: Βάζεις την ανταλλακτική βελόνα στην Αούντιο Τέκνικα και αρχίζει το :party::party::party:

Αυτάάάάάάά .....
φίλε μέχεις ακούσει και τις δύο κεφαλές? δικαιολογείται η διαφορά ?
Σε πολλές κεφαλές μπαίνουν jico και σουπερ ντουπερ βελόνες.. το θέμα είναι αν αξίζει η γεννήτρια σαν ... γεννήτρια ;)
τι εννοείς γεννήτρια;
[DOUBLEPOST=1509554819][/DOUBLEPOST]

και

Βήμα ΒΟΥ:

Βήμα ΓΟΥ:

Αυτάάάάάάά .....
Απο την άλλη έχω ακούσει τοσα πολλά για τις Jico sas πανω σε shure κεφάλι, που έχω σκάσει απο περιέργεια.

A

AKARL

Guest
φίλε μέχεις ακούσει και τις δύο κεφαλές? δικαιολογείται η διαφορά ?
Πχοιές και πχοιά; :errwhat::errwhat::errwhat:

τι εννοείς γεννήτρια;
Ιδού το σώμα μιας κεφαλής και από πάνω είναι η ανταλλακτική βελόνα:

Εντός του σώματος φιλοξενείται η γεννήτρια:

Απο την άλλη έχω ακούσει τοσα πολλά για τις Jico sas πανω σε shure κεφάλι, που έχω σκάσει απο περιέργεια.
Καλές είναι.

Σου παραθέτω και δγυό λινκς τα οποία είναι ενδιαφέροντα:

https://www.vinylengine.com/turntable_forum/viewtopic.php?t=72866

https://www.analogplanet.com/content/nine-cartridges-compared-reviewed-and-voting-results

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas