- Reaction score
- 15
Εχουν πεσει στα χερια μου οι εν θεματι ενισχυτες και επειδη ο ενας θα παραμεινει στην κατοχη μου, θα παρακαλουσα για τις γνωμες σας! Ευχαριστω προκαταβολικα!
Περα απ το θεμα των περισσοτερων καναλιων φιλε μου, θεωρεις οτι ειναι χειροτερος δηλαδη ο pioneer;Ο Pioneer παραείναι βασικός ακόμα και για την εποχή του, και πεντακάναλος. Κράτα τον Denon που με τα 7.1 multi channel in μπορεί να αναπαράγει ακόμα και HD ήχο με την κατάλληλη πηγή.
Χαχαχαχαχα! Τετοιος ειναι δηλαδη;!;!Μην τον ακούς...
Θέλει να κρατήσεις τον "κακο" και να βάλεις αγγελία τον "καλό"..
για να το πάρει.....
![]()
Τετχιος είναι αλλά έχει δίκιο με την κίνηση που σου πρότεινε να κάνεις...Χαχαχαχαχα! Τετοιος ειναι δηλαδη;!;!
τα μπιχλιμπιδια τα εχω δει κι εγω, αλλα ποιοτικα δεν κερω τι γινεται...Έχεο πολύ περισσότερα μπιχλιμπίδια απο πίσω ο Denon!!!![]()
Αν κρίνω απο τον δικό μου, τα μενού θα σε τρελάνουν λιγάκι...Τα μπιχλι
τα μπιχλιμπιδια τα εχω δει κι εγω, αλλα ποιοτικα δεν κερω τι γινεται...
Ουτε με τα μενου εχω προβλημα...!Αν κρίνω απο τον δικό μου, τα μενού θα σε τρελάνουν λιγάκι...
Να σε φωνάξω αν χρειαστεί γιατί το παίζω λόττο κάθε φορά!Ουτε με τα μενου εχω προβλημα...!
Χαχαχαχαχα!!! Οχι ενταξει, εγω εχω ριξει διαβασμα πολυ! Γιατρος θα ειχα γινει αν διαβαζα τοσο στα νιατα μου...Να σε φωνάξω αν χρειαστεί γιατί το παίζω λόττο κάθε φορά!![]()