Αντικατασταση πολυκαναλου ενισχυτη

Μηνύματα
7
Reaction score
0
Καλησπερα στο φορουμ.Υστερα απο χρηση,οχι υπερβολικη,8 χρονων ο ενισχυτης μου Denon avr1709 εκαψε τις 5 απο τις 7 εξοδους ηχου.Σκεφτομουν να τον επισκευασω αλλα καταρχας δεν ξερω αν αξιζει και δεν ξερω τι σοι δουλεια κανουν στην κινοτεχνικη.Οποτε μια σκεψη ειναι η αγορα καινουργιου για να τον συνδυασω με τα ηχεια που εχω,Boston acoustics mcs130.To σιγουρο ειναι πως δεν θελω να κινηθω ξανα σε denon,σκεφτομουν προς yamaha rx-v481 η τον 581,γνωμες?Ευχαριστω εκ των προτερων.
 

Timaras

*****
Μηνύματα
2.887
Reaction score
2.078
Η Κινοτεχνική είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και το επίσημο service της Denon.Έχεις άσχημη εμπειρία εσύ ή κάποιος γνωστός σου από τα παιδιά εκεί και λες ότι δεν ξέρεις τί δουλειά κάνουν?

Για τους Yamaha που αναφέρεις τώρα,ο 481 με τον 581 διαφέρουν στα δύο επιπλέον κανάλια και τη δυνατότητα αποκωδικοποίησης dolby atmos και dtsx στον 581.Κατά τα άλλα έχουν και οι δύο ιντερνετικές δυνατότητες,spotify κλπ,bluetooth,4k και δεν έχει κανένας pre outs για σύνδεση με τελικό εκτός του sub και 5.1 ή 7.1 inputs.
 

Μηνύματα
7
Reaction score
0
Οχι δεν εχω καποια προσωπικη εμπειρια για τη κινοτεχνικη ουτε απο καποιο γνωστο,απλα διαβασα διαφορα και δεν ξερω τι ισχυει πραγματικα.Βεβαια αραγε αξιζει η επισκευη?Στους yamaha ειμαι πιο κοντα στον 581 απλα η μονη μου ανησυχια ειναι για το παντρεμα με τα ηχεια μου γιατι ειναι λιγο παλια και δεν με παιρνει να τα αντικαταστησω και αυτα.
 

Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.346
Reaction score
74.447
Βεβαια αραγε αξιζει η επισκευη?
Αν δε ρωτήσεις στην Κινοτεχνική δε θα μάθεις. Δεν αναμένεται να είναι φθηνή πάντως, και θα έψαχνα μετά την απάντηση μήπως κάποιο τρίτο service το επισκευάζει.
 

Timaras

*****
Μηνύματα
2.887
Reaction score
2.078
Σε έναν παλιό Denon που υπάρχει ακόμα κάηκε το ένα κανάλι κάποια στιγμή και τον επισκεύασα με 50€ σε κάποιον τρίτο τεχνικό.Άξιζε η επισκευή του γιατί συντροφεύει τους γονείς μου τώρα πια εδώ και κανα δυο χρόνια.
Το αν αξίζει να επισκευάσεις τον δικό σου πρέπει να το σκεφτείς αφού μιλήσεις με κάποιον επισκευαστή!
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.316
Μηνύματα
2.858.278
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top