Αφυγραντήρας

Reaction score
2
Καλησπέρα.. Είμαι νέο μέλος και θα θελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας. Πρόσφατα αγόρασα έναν επώνυμο αφυγραντήρα με ιόνιστη επώνυμης εταιρείας (κόστος αγοράς 230€).Δούλεψε για λίγες μέρες 5-8 ώρες τη μέρα το πολύ και όχι καθημερινά. Καποια στιγμή παρατήρησα ότι μου είχε κάνει το σπίτι ΜΑΎΡΟ όλο (τοίχοι-έπιπλα κουρτίνες ακόμα και ο αφυγραντήρας). Η εταιρεία ήρθε και με βοήθησε στην αποκατάσταση των ζημιών. Ωστόσο δεν διευκρίνηστηκε τι έφταιγε.Φοβαμαι να βάλω τον νέο αφυγραντήρα σε λειτουργία. Έχει κανένας κάποια εμπειρία η γνώμη πάνω στο θέμα να με βοηθήσει???

Reaction score
2.557
Μήπως πήρες υγραντήρα αντί για αφυγραντήρα; :D

Μα πως είναι δυνατον η επώνυμη εταιρεία να έλθει, να σου αποκαταστήσει τις ζημιές και να μη σου πεί την αιτία; Περίεργα πράγματα!

Σου είπε τουλάχιστον αν οφειλόταν στο μηχάνημα; Αν ναι, τι διόρθωση έκαναν???

ΥΓ Το μάυρο που λές είναι μούχλα ή κάτι άλλο;

Reaction score
2
Μήπως πήρες υγραντήρα αντί για αφυγραντήρα; :D

Μα πως είναι δυνατον η επώνυμη εταιρεία να έλθει, να σου αποκαταστήσει τις ζημιές και να μη σου πεί την αιτία; Περίεργα πράγματα!

Σου είπε τουλάχιστον αν οφειλόταν στο μηχάνημα; Αν ναι, τι διόρθωση έκαναν???

ΥΓ Το μάυρο που λές είναι μούχλα ή κάτι άλλο;
Ηρθε η εταιρεία και μάλιστα άμεσα.... Με βοήθησε γιατί έχει πολύ καλό after sales... Αρνήθηκε ότι έφταιγε το μηχάνημα. Το θέμα είναι ότι η ζημιά έγινε εκεί που λειτούργησε το μηχάνημα και όχι στο υπόλοιπο σπίτι. Αυτό το μαύρο ήταν σαν κάρβουνο.. Δεν έβγαινε από τις επιφάνειες όταν τις καθάριζα. Μου έφερε νέο αφυγραντήρα... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι γίνεται... Φοβάμαι πως αν τον βάλω σε λειτουργία θα έχω πάλι τα ίδια. Για αυτό ζητάω τη γνώμη σας...

Reaction score
2
Ηρθε η εταιρεία και μάλιστα άμεσα.... Με βοήθησε γιατί έχει πολύ καλό after sales... Αρνήθηκε ότι έφταιγε το μηχάνημα. Το θέμα είναι ότι η ζημιά έγινε εκεί που λειτούργησε το μηχάνημα και όχι στο υπόλοιπο σπίτι. Αυτό το μαύρο ήταν σαν κάρβουνο.. Δεν έβγαινε από τις επιφάνειες όταν τις καθάριζα. Μου έφερε νέο αφυγραντήρα... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι γίνεται... Φοβάμαι πως αν τον βάλω σε λειτουργία θα έχω πάλι τα ίδια. Για αυτό ζητάω τη γνώμη σας...
Κάποια άποψη?????

melina

Cargo 200
Reaction score
45.351
Μόνο αν έχει κάποιος ίδιο μηχάνημα και/ή έχει πάθει την ίδια ζημιά και βρήκε τι έφταιγε θα είναι σε θέση να σου δώσει απάντηση...την οποία και πάλι δεν θα την έπαιρνα της μετρητοίς γιατί κανείς δεν ξέρει πως θα συμπεριφερθεί το δικό σου.
Την εταιρεία τη ρώτησες; τι σου είπαν;

Reaction score
2.557
Δεν πάμε καλά!
Γιατί έφερε νέο αφυγραντήρα??????? Αφού δεν έφταιγε το μηχάνημα ;) ... (Το μαύρο που περιγράφεις λέει κάτι για καμμένο!). Ήλθε άμεσα: Μήπως ήξεραν το πρόβλημα με το μηχάνημα που πουλάνε;

Αυτό που σου πούλησαν ήταν προβληματικό και επικίνδυνο. Και μάλλον το ήξεραν. Δεν το λένε για να μη χαλάσουν οι πωλήσεις.

Πάρ΄τους τηλέφωνο και ζήτα εξηγήσεις!!!

Και πές μας και τη μάρκα να την έχουμε υπ΄όψη μας για μελλοντικές μη αγορές...

ΥΓ: Επώνυμο είναι αυτό που έχει δώσει αρκετά λεφτα για διαφήμιση!

Reaction score
2
Ήρθαν τον αντικατεστησαν αμέσως. Να αναφέρω ότι ο αφυγραντήρας από έξω από άσπρος έγινε μαύρος... Τον καθάριζα με πανί με cif και με δύσκολα έφευγε... Φυσικά η εταιρεία στο testroom που έχει μου ανέφερε ότι λειτουργεί κανονικά... Βέβαια αυτό δε μπορώ να το διαπιστώσω. Διάβασα σε ένα ποστ εδώ πριν δύο χρόνια ότι ένα παλικάρι αντιμετώπισε το ίδιο αποτέλεσμα με μένα αλλά είχε άλλη εταιρεία, στο ποστ κάποιοι ανέφεραν για πιθανόν μηκυτες στο συμπίεστη αλλά επειδή δεν έχω γνώση σε αυτά για αυτό είπα να ρωτήσω εκ νέου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον απαντήσει και με βοηθησει

Reaction score
2.557
Ήρθαν τον αντικατεστησαν αμέσως. Να αναφέρω ότι ο αφυγραντήρας από έξω από άσπρος έγινε μαύρος... Τον καθάριζα με πανί με cif και με δύσκολα έφευγε... Φυσικά η εταιρεία στο testroom που έχει μου ανέφερε ότι λειτουργεί κανονικά... Βέβαια αυτό δε μπορώ να το διαπιστώσω. Διάβασα σε ένα ποστ εδώ πριν δύο χρόνια ότι ένα παλικάρι αντιμετώπισε το ίδιο αποτέλεσμα με μένα αλλά είχε άλλη εταιρεία, στο ποστ κάποιοι ανέφεραν για πιθανόν μηκυτες στο συμπίεστη αλλά επειδή δεν έχω γνώση σε αυτά για αυτό είπα να ρωτήσω εκ νέου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον απαντήσει και με βοηθησει
Αυτό με το testroom δεν το καταλαβαίνω! Δοκίμασαν τον καμένο και είδαν οτι δουλέυει σωστά;
Αφού θέλεις να μάθεις στα σίγουρα πές τους να σου φέρουν τον παλιό αφυγραντήρα που πήρε φωτιά. Οποιοσδήποτε που θα τον ανοίξει μπορέι να καταλάβει τι έγινε.

Τι άλλο να πούμε εμείς;
Τι μάρκα είναι;

Reaction score
2
Αυτό με το testroom δεν το καταλαβαίνω! Δοκίμασαν τον καμένο και είδαν οτι δουλέυει σωστά;
Αφού θέλεις να μάθεις στα σίγουρα πές τους να σου φέρουν τον παλιό αφυγραντήρα που πήρε φωτιά. Οποιοσδήποτε που θα τον ανοίξει μπορέι να καταλάβει τι έγινε.

Τι άλλο να πούμε εμείς;
Τι μάρκα είναι;
Inventor... EvaII

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.274
Στερνή μου γνώση αν σε είχα..
Φωτογραφίες - βιντεάκια να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Reaction score
2
Στερνή μου γνώση αν σε είχα..
Φωτογραφίες - βιντεάκια να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Να τον δοκιμάσω λές τον νέο αφυγραντήρα που μου έφεραν σε άλλο χώρο?? Υπάρχει περίπτωση την κάρβουνιλα να την έκανε ο ιόνιστης????

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
11.274
Να τον δοκιμάσω λές τον νέο αφυγραντήρα που μου έφεραν σε άλλο χώρο?? Υπάρχει περίπτωση την κάρβουνιλα να την έκανε ο ιόνιστης????
Μιας και πήρες τρομάρα, βάλτον να δουλέψει έξω να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μόνο η εταιρία που τον πήρε πίσω ξέρει τι έπαθε. Άφησέ τον αύριο να σου κάνει αφύγρανση την βεράντα :gotcha: όλη μέρα

Reaction score
1.042
Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει απο τα λεγομενα τι εγινε,ακουστηκε για φωτια κλπ,αν ειχε παρει φωτια τι στην ευχη,θαχε καει ολο το σπιτι θα μυριζε κλπ αρα δεν ισχυει xfile το βλεπω

Reaction score
2
Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει απο τα λεγομενα τι εγινε,ακουστηκε για φωτια κλπ,αν ειχε παρει φωτια τι στην ευχη,θαχε καει ολο το σπιτι θα μυριζε κλπ αρα δεν ισχυει xfile το βλεπω
Όχι δεν πήρε φωτιά... Μαύρισε απ έξω όλος ο αφυγραντήρας μαύρισαν οι τοίχοι του σπιτιού τα αλουμίνια των κουφωμάτων. Όπου δεν δούλεψε το μηχάνημα δεν έπαθε τπτ το σπίτι

Reaction score
2.557
ΟΚ υπερβάλω αλλά κάτι κάηκε μέσα στον αφυγραντήρα.
[DOUBLEPOST=1513367392][/DOUBLEPOST]
Inventor... EvaII
Έχω 2 κλιματιστικά Inventor που δεν μου έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα εδώ και κάποια χρόνια.
Αλλά πραγματικά γιατί δεν τους ρωτάς? Επίσημα τον τεχνικό διευθυντή - όχι τα μαστόρια που ήλθαν και τον αντικατέστησαν? Αυτοί σίγουρα ξέρουν και νομίζω θα μάθεις από πρώτο χέρι αντί να κάνουμε σενάρια εδώ...

Reaction score
2
ΟΚ υπερβάλω αλλά κάτι κάηκε μέσα στον αφυγραντήρα.
[DOUBLEPOST=1513367392][/DOUBLEPOST]
Έχω 2 κλιματιστικά Inventor που δεν μου έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα εδώ και κάποια χρόνια.
Αλλά πραγματικά γιατί δεν τους ρωτάς? Επίσημα τον τεχνικό διευθυντή - όχι τα μαστόρια που ήλθαν και τον αντικατέστησαν? Αυτοί σίγουρα ξέρουν και νομίζω θα μάθεις από πρώτο χέρι αντί να κάνουμε σενάρια εδώ...
Ρώτησα και πήρα αρνητική απάντηση.... Αλλα ξέρω ότι αυτό το έκανε η κάτι μέσα σε αυτό... Πάντως σας ευχαριστώ όλους

Reaction score
28
Ο ιονιστης φορτιζει τα σωματιδια της σκονης και κολλανε στις επιφανειες του σπιτιου.

Δε φταιει ο αφηγραντηρας . το περιβαλλον ειναι μολυσμενο.

Reaction score
2

Reaction score
28
Πιστεύω ότι ο ιόνιστης φταίει... Λέγοντας μολυσμένο τι εννοείς?? Ναι μεν είμαι σε κεντρικό δρόμο αλλά το σπίτι λάμπει μέσα, θα πήρε σκόνη μαύρη απ έξω δηλαδή και θα την πέταξε μέσα ο ιόνιστης??

Ολοι οι ιονιστες προκαλουν αυτο το φαινομενο ωσπου καποια στιγμη γινεται εντονο.

Ειναι σκονη απο εξω η οποια οταν μπει στο σπιτι φορτιζεται απο τον ιονιστη και κολλαει στους τοιχους.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik