Αφυγραντήρας

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.591
Πατέντα;
Έλα πάρ' το και κάνε ό,τι θέλεις. :p:)

Πήγα στην υπόγα και σ' το φωτογράφησα:

IMG_20171219_213724.jpg

IMG_20171219_213740.jpg

Είναι ρολό σαν τσόχα που κόβεται σε 5 κομμάτια και κόστιζε πριν 10 χρόνια 120€! >:( Το κάθε ένα βέβαια, έβγαζε 3-4-5 μήνες όταν κάπνιζα σα φουγάρο.
Έχει κι άλλα 2 φίλτρα, το ένα κεραμικό που δεν αλλάζει και το άλλο κάτι που δε θυμάμαι αλλά όταν το παράτησα μετά απο 7-8 χρόνια χρήσης νομίζω πως ήθελε άλλαγμα. Αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Και μανουάλι: https://www.manualslib.com/manual/1014837/Daikin-Acef3av1-C.html#manual

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.718
κόστιζε πριν 10 χρόνια 120€!
:o

Αν βάλεις για παράδειγμα φίλτρο απορροφητήρα, ίσως να γίνεται δουλειά.

Στην ανάγκη θα το αλλάζεις πιο συχνά.

Reaction score
2
Παιδιά ερώτηση υπάρχει περίπτωση ο ιόνιστης να έπαιρνε αυτά που κατακρατα ο απορροφητηρας??? Και μετά να τα έβγαλε πάνω στους τοίχους?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.695
Αυτό μου φαίνεται λίγο δύσκολο, καθώς τα σωματίδια και οι καπνοί του απορροφητήρα είναι κολλώδη συστατικά.
Δεν ξεκολλάνε εύκολα να φύγουν από εκεί και να πάνε στους τοίχους.

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634
Έλα πάρ' το και κάνε ό,τι θέλεις. :p:)

Πήγα στην υπόγα και σ' το φωτογράφησα:

View attachment 86017

View attachment 86018

Είναι ρολό σαν τσόχα που κόβεται σε 5 κομμάτια και κόστιζε πριν 10 χρόνια 120€! >:( Το κάθε ένα βέβαια, έβγαζε 3-4-5 μήνες όταν κάπνιζα σα φουγάρο.
Έχει κι άλλα 2 φίλτρα, το ένα κεραμικό που δεν αλλάζει και το άλλο κάτι που δε θυμάμαι αλλά όταν το παράτησα μετά απο 7-8 χρόνια χρήσης νομίζω πως ήθελε άλλαγμα. Αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Και μανουάλι: https://www.manualslib.com/manual/1014837/Daikin-Acef3av1-C.html#manual

πιστευεις πως θα κανει δουλεια σε καπνο και σκονη απο εργαστηριο?
εχω σοβαρο προβλημα σε εργαστηριακο χωρο και ψαχνω λυση ...κοιταω κατι σε βιομηχανικο , αλλα με απογοητευουν οι τιμες...

Last edited:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
...εγω παλι εχω ενα ιδονιστη (πες το και ετσι)
μεσα περα απο τα διαφορα φιλτρα που εχει (απο ολες τις παντες)
εχει και μια λαμπα uv
ενταξει......καθαριζει την ατμοσφαιρα......και δεν καπνιζω....
αλλα νιωθω οτι κανει δουλιτσα βλεποντας τι κρατανε τα φιλτρα του
.......αφυγραντηρα θα παρω οταν μεγαλωσω και με πιχασουν τα αθροιτικα (οι βλακειες μιας ζωης αθροισμενες)
και τον χρειαστω..........

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.591
πιστευεις πως θα κανει δουλεια σε καπνο και σκονη απο εργαστηριο?
εχω σοβαρο προβλημα σε εργαστηριακο χωρο και ψαχνω λυση ...κοιταω κατι σε βιομηχανικο , αλλα με απογοητευουν οι τιμες...
Δεν έχω ιδέα.
Υποθέτω όμως πως αν υπάρχει σοβαρή ποσότητα σκόνης και καπνού, θα απαιτούνται περισσότερα κυβικά ανα ώρα απο την παροχή ενός οικιακού φίλτρου/ιονιστή.

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634
Δεν έχω ιδέα.
Υποθέτω όμως πως αν υπάρχει σοβαρή ποσότητα σκόνης και καπνού, θα απαιτούνται περισσότερα κυβικά ανα ώρα απο την παροχή ενός οικιακού φίλτρου/ιονιστή.

δεν ειναι σταθερες οι συνθηκες ,κολαμε σκελετα απο γιαλια και καποια, μερικες φορες βγαζουν καπνο σε ποσοτητα οπως οταν εκπνεεις το τσιγαρο .
ο χωρος ειναι στο εργαστηριο μικρος περιπου 15 μετρα και συνηθως σε μια γωνια υπαρχη αποροφητηρας ανοιχτος για να αποροφα υδρατμους απο κατι που σχεδον βραζει αλλα σε αλλη γωνια του δωματιου.
Αυτο που με απασχολει ειναι καποιες στιγμες η μυροδια απο αυτα που κολαμε και οκαπνος που περιστασιακα βγαινη ...
ισως αξιζει τον κοπο να δοκιμασω κατι τετοιο ...καθως το κοστος δεν ειναι απαγορευτικο για δοκιμη ..:idk:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
σχετικα με την μουχλα υπαρχει αυτο σε τογιοτομι
Εναλλάκτης Ti-Gold:
Εναλλάκτης (εσωτερικό στοιχείο) Ti-Gold! Αντιβακτηριδιακή δράση μέσω της ειδικής επίστρωσης που αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo