- Reaction score
- 1.550
Κανονικά δε θα πρέπει να χρειαστούν ανταλλακτικά.
gonis έχεις κανένα συγκεκριμένο μοντέλο να μου πεις...γιατί πρόχειρα που τα είδα στο σκρουτζ(δεν έχει πολλά μοντέλα)...λίγο τρακτερωτά χοντροκομμένα τα βλέπω...Σωστό αλλά πλέον όλα τα παιδικά καροτσάκια,με τα παρελκόμενα,είναι ογκώδη.
Bugaboo chameleon για ποιότητα κύλισης ακόμη και στο χιόνι
Δες και για second hand αν και οι γυναίκες σε αυτά είναι λίγο ψωνάρες!
Πού την ξέρεις εσύ βρε τη μαμά του;Με το καλό αγορινα και να είναι όμορφο σαν τη μαμά του!![]()
Κανονικά δε θα πρέπει να χρειαστούν ανταλλακτικά.
οκ...για να το λέτε
γιατί...έχει δει εμένα?Πού την ξέρεις εσύ βρε τη μαμά του;![]()
Δεν την ξέρω...αλλά από το να μοιάζει στον νταχαρη...χίλιες φορές να μοιάζει στη μαμά του!Πού την ξέρεις εσύ βρε τη μαμά του;![]()
Ο @gonis το πολύ πολύ να σου προτείνει το καροτσαKii 3..gonis έχεις κανένα συγκεκριμένο μοντέλο να μου πεις...γιατί πρόχειρα που τα είδα στο σκρουτζ(δεν έχει πολλά μοντέλα)...λίγο τρακτερωτά χοντροκομμένα τα βλέπω...
σαν τα ηλεκτρικά αμαξίδια για τους παππούδες(σαν αυτό του Αβγδ ένα πράμα)
![]()
καλιμπράρισμα με μικρόφωνα και rew μη θέλει μόνο...γιατί το βλέπω τον μπόμπιρα να βγάζει γένια και μετά να ανεβαίνει για βόλταΔεν την ξέρω...αλλά από το να μοιάζει στον νταχαρη...χίλιες φορές να μοιάζει στη μαμά του!
[DOUBLEPOST=1514502082][/DOUBLEPOST]
Ο @gonis το πολύ πολύ να σου προτείνει το καροτσαKii 3..![]()
Bugaboo Cameleon.gonis έχεις κανένα συγκεκριμένο μοντέλο να μου πεις...γιατί πρόχειρα που τα είδα στο σκρουτζ(δεν έχει πολλά μοντέλα)...λίγο τρακτερωτά χοντροκομμένα τα βλέπω...
σαν τα ηλεκτρικά αμαξίδια για τους παππούδες(σαν αυτό του Αβγδ ένα πράμα)
![]()
Γιατί βρε;καλιμπράρισμα με μικρόφωνα και rew μη θέλει μόνο...γιατί το βλέπω τον μπόμπιρα να βγάζει γένια και μετά να ανεβαίνει για βόλτα![]()
οι φωτό στο σκρουτζ...το αδικούνBugaboo Cameleon.
Μετά Stokke που σου είπε και άλλος συμφορουμιτης με έμφαση στη σουηδική ασφάλεια και με πλεονέκτημα το ύψος,το μωρό σας θα βλέπει τα αλλά μωρά αφ´υψηλου![]()
με ....Vehicle leasing - Wikipedia.....θα το παρεις?...800 ευρ..καροτσιοι φωτό στο σκρουτζ...το αδικούν
το βλέπω τώρα πως μαζεύει...πολύ πρακτικόλίγο με το ντιζάιν δεν ξέρω αν θα περάσει αξιολόγηση από τη γυναίκα
εμένα μου αρέσει πάντως...
σε βγάζει και για μετά...δεν θα χρειαστείς να αγοράσεις άλλο
έχει και αμορτισέρ![]()
και εγώ αυτό είπα...να του έπαιρνα μηχανάκι από τώρα... όταν πρωτοάκουσα τιμές..με ....Vehicle leasing - Wikipedia.....θα το παρεις?...800 ευρ..καροτσι...δεν του περνεις κανενα αμαξι μεταχειρισμενο λεω εγω...
![]()
Στα ΛΗΤΩ είχε ένα μακλάρεν..αλλά δεν με ενθουσίασε..σε εφτιαξα παλι....
Τρέιλορ και μετά έχεις το ελεύθερο για είσοδο στην πίστα των μεγάρων.
μαζεύει για το πορτ μπαγκάζ ή σου δίνουν τρέιλορ?![]()
κατουριέμαι στην ιδέα να με δει ο γέρος μου να του παίρνω τη θέση στο γκαράζ με ένα τέτοιο...+1000 !
![]()
Μεγάλες ζάντες να έχει, γιατί οι παιδικές χαρές στο χωριό έχουν και χαλίκια, και δε θες να σπρώχνεις αυτά τα τετράιντσα...
12ιντσα με αναρτήσεις!
![]()