Αναζήτηση high end καρότσι

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.325
Σωστό αλλά πλέον όλα τα παιδικά καροτσάκια,με τα παρελκόμενα,είναι ογκώδη.
Bugaboo chameleon για ποιότητα κύλισης ακόμη και στο χιόνι:D
Δες και για second hand αν και οι γυναίκες σε αυτά είναι λίγο ψωνάρες!
gonis έχεις κανένα συγκεκριμένο μοντέλο να μου πεις...γιατί πρόχειρα που τα είδα στο σκρουτζ(δεν έχει πολλά μοντέλα)...λίγο τρακτερωτά χοντροκομμένα τα βλέπω...
σαν τα ηλεκτρικά αμαξίδια για τους παππούδες(σαν αυτό του Αβγδ ένα πράμα:fuckyou:):p:roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.325
Κανονικά δε θα πρέπει να χρειαστούν ανταλλακτικά.
οκ...για να το λέτε
γιατί το είχα στο μυαλό μου ως κριτήριο στην επιλογή η άμεση εύρεση ανταλλακτικού

εδώ για ένα που μας άρεσε και θέλαμε άλλο ύφασμα.... μας είπε η κοπέλα ότι θα κάνει 3 μήνες:o για να έρθει αν το παραγγείλουμε...και της λέω ήμαρτον...τώρα θα το σπείρουν το μπαμπάκι:headbang::roflmao:
[DOUBLEPOST=1514501846][/DOUBLEPOST]
Πού την ξέρεις εσύ βρε τη μαμά του; :D
γιατί...έχει δει εμένα?
μουντέλου είμαι:p:D

Last edited:

Reaction score
30.455
Πού την ξέρεις εσύ βρε τη μαμά του; :D
Δεν την ξέρω...αλλά από το να μοιάζει στον νταχαρη...χίλιες φορές να μοιάζει στη μαμά του!
[DOUBLEPOST=1514502082][/DOUBLEPOST]
gonis έχεις κανένα συγκεκριμένο μοντέλο να μου πεις...γιατί πρόχειρα που τα είδα στο σκρουτζ(δεν έχει πολλά μοντέλα)...λίγο τρακτερωτά χοντροκομμένα τα βλέπω...
σαν τα ηλεκτρικά αμαξίδια για τους παππούδες(σαν αυτό του Αβγδ ένα πράμα:fuckyou:):p:roflmao:
Ο @gonis το πολύ πολύ να σου προτείνει το καροτσαKii 3..:p

daharis666

Moderator
Reaction score
83.325
Δεν την ξέρω...αλλά από το να μοιάζει στον νταχαρη...χίλιες φορές να μοιάζει στη μαμά του!
[DOUBLEPOST=1514502082][/DOUBLEPOST]
Ο @gonis το πολύ πολύ να σου προτείνει το καροτσαKii 3..:p
καλιμπράρισμα με μικρόφωνα και rew μη θέλει μόνο...γιατί το βλέπω τον μπόμπιρα να βγάζει γένια και μετά να ανεβαίνει για βόλτα:roflmao::roflmao::roflmao:

gonis

Luger
Reaction score
12.454
Bugaboo Cameleon.
Μετά Stokke που σου είπε και άλλος συμφορουμιτης με έμφαση στη σουηδική ασφάλεια και με πλεονέκτημα το ύψος,το μωρό σας θα βλέπει τα αλλά μωρά αφ´υψηλου:p

daharis666

Moderator
Reaction score
83.325
Bugaboo Cameleon.
Μετά Stokke που σου είπε και άλλος συμφορουμιτης με έμφαση στη σουηδική ασφάλεια και με πλεονέκτημα το ύψος,το μωρό σας θα βλέπει τα αλλά μωρά αφ´υψηλου:p
οι φωτό στο σκρουτζ...το αδικούν
το βλέπω τώρα πως μαζεύει...πολύ πρακτικό:party: λίγο με το ντιζάιν δεν ξέρω αν θα περάσει αξιολόγηση από τη γυναίκα:cautious:
εμένα μου αρέσει πάντως...
σε βγάζει και για μετά...δεν θα χρειαστείς να αγοράσεις άλλο
έχει και αμορτισέρ :dance2:

Reaction score
14.711
οι φωτό στο σκρουτζ...το αδικούν
το βλέπω τώρα πως μαζεύει...πολύ πρακτικό:party: λίγο με το ντιζάιν δεν ξέρω αν θα περάσει αξιολόγηση από τη γυναίκα:cautious:
εμένα μου αρέσει πάντως...
σε βγάζει και για μετά...δεν θα χρειαστείς να αγοράσεις άλλο
έχει και αμορτισέρ :dance2:
με ....Vehicle leasing - Wikipedia.....θα το παρεις?...800 ευρ..καροτσι:D...δεν του περνεις κανενα αμαξι μεταχειρισμενο λεω εγω...:beach:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.325
με ....Vehicle leasing - Wikipedia.....θα το παρεις?...800 ευρ..καροτσι:D...δεν του περνεις κανενα αμαξι μεταχειρισμενο λεω εγω...:beach:
και εγώ αυτό είπα...να του έπαιρνα μηχανάκι από τώρα... όταν πρωτοάκουσα τιμές..
ευτυχώς δεν έχουν ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας..ακόμα:whistling::D
η βιομηχανία πάνω σε αυτά είναι απίστευτη και η εκμετάλλευση πάει σύννεφο...αυτό είναι σίγουρο

daharis666

Moderator
Reaction score
83.325
σε εφτιαξα παλι:smoke:....
Στα ΛΗΤΩ είχε ένα μακλάρεν..αλλά δεν με ενθουσίασε..
δεν ήταν το ίδιο...με αυτό στο βίντεο από όσο θυμάμαι(αυτό τουλάχιστον έχει χώρους από κάτω)
το άλλο ήταν roadster:p:D

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
+1000 ! :party::party:

:drinks: Μεγάλες ζάντες να έχει, γιατί οι παιδικές χαρές στο χωριό έχουν και χαλίκια, και δε θες να σπρώχνεις αυτά τα τετράιντσα... :D 12ιντσα με αναρτήσεις! :p

daharis666

Moderator
Reaction score
83.325
+1000 ! :party::party:

:drinks: Μεγάλες ζάντες να έχει, γιατί οι παιδικές χαρές στο χωριό έχουν και χαλίκια, και δε θες να σπρώχνεις αυτά τα τετράιντσα... :D 12ιντσα με αναρτήσεις! :p
κατουριέμαι στην ιδέα να με δει ο γέρος μου να του παίρνω τη θέση στο γκαράζ με ένα τέτοιο...:lol::roflmao::lolsign:

Reaction score
25.482
https://www.skroutz.gr/s/431015/Recaro-Akuna-Trio-Travel-System.html

Δεν χρειάζεσαι το τριπλό σετ.
Απλά το καροτσι και το πρώτο κάθισμα το οποίο τους πρώτους μήνες θα σε βολεψει πολύ.
Εκτός από κορυφαίο σε προστασία έχει πολυ γρηγορο και ασφαλες δέσιμο στο κάθισμα του αυτοκινήτου ακόμα και χωρίς βάση isofix.
Λύνεις ζώνη το καρφώνεις στο καρότσι σε δευτερόλεπτα και δεν έχει ξυπνήσει ο νέος .

Από γερμανια το είχα πάρει 220 τελική και 170 το κάθισμα αλλά το μαγαζί δεν το βρίσκω πλέον.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης